Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 16:09)
O kur tas žvakių fabrikas yra? blush2.gif

svanoriu prospekte, prieshais Hypermaxima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 28, 20:25)
svanoriu prospekte, prieshais Hypermaxima ax.gif

Ačiū 4u.gif
Tai š......., kaip tik šiandien buvau Kaune doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 28 gruodžio 2009 - 21:59
Radau Delfi.lt straipsnį kaip pasidaryti žvakes iš balionų
Atsakyti
Sveikos. Atsiliepkit į mano klausimą smile.gif Norėčiau pagaminti želinę žvakę. Taurę turiu, visokių ten kriauklyčių smėliuko akmenukų turiu. Man tereikia to želė, to vaško. Aš žinau žvakių fabriką Kaune, noriu paklausti, ar įmanoma man to vaško kaip nors IŠSINEŠIMUI? Bus gimtadienis, noriu padaryti tokią atrakciją svečiams, žvakę pagamintų. Ar tai įmanoma?Jį ten kažkaip šiltai laiko..
Atsakyti
Su balionais ne naujiena mirksiukas.gif . Tik čia nerašo, kad, jei norėsi paskui į tokią žvakidę įstatyti žvakę, vaškas turi būti( nežinau, kaip aiškiai pasakyti) "atsparesnis" kaitinimui.
Gretušiukas, o kaip jūs įsivaizduojat išsinešimui hihihi.gif ? Juk nusiperkat ir nešatės, paprasta, kaip 2*2. Ten ne tik žvakių fabrikas, bet parduotuvė "žvakių fabrikas". Gal tai ir klaidina žmones.
Mažesnis indelis-120gr- 5,99Lt. Yra įvairių kvapų ir spalvų. Yra ir didesniais kiekiais. Su knatais.
O "laiko" visai ne šiltai hihihi.gif . Tik jau norėdama gamint tą žvakę turit kaitinti želę ir išsilydžiusią pilti į indą. Visą instrukciją rasit ant indelio. wink.gif Sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 30 gruodžio 2009 - 10:22
QUOTE(GAPO @ 2009 12 30, 11:16)
Su balionais ne naujiena mirksiukas.gif . Tik čia nerašo, kad, jei norėsi paskui į tokią žvakidę įstatyti žvakę, vaškas turi būti( nežinau, kaip aiškiai pasakyti) "atsparesnis" kaitinimui.
Gretušiukas, o kaip jūs įsivaizduojat išsinešimui  hihihi.gif ? Juk nusiperkat ir nešatės, paprasta, kaip 2*2. Ten ne tik žvakių fabrikas, bet parduotuvė "žvakių fabrikas". Gal tai ir klaidina žmones.
Mažesnis indelis-120gr- 5,99Lt. Yra įvairių kvapų ir spalvų. Yra ir didesniais kiekiais. Su knatais.
O "laiko" visai ne šiltai  hihihi.gif . Tik jau norėdama gamint tą žvakę turit kaitinti želę ir išsilydžiusią pilti į indą. Visą instrukciją rasit ant indelio. wink.gif Sėkmės.

Aš puikiai žinau, kad ten parduotuvė smile.gif Dėkui už informaciją, bet juoktis iš to nereikia, nes niekad nieko panašaus nepirkus ir nedarius smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, friends.gif bet aš nepiktybiškai ax.gif
Geros šventės ir įdomios atrakcijos jūsų svečiams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2009 12 30, 21:22)
Atsiprašau, friends.gif bet aš nepiktybiškai  ax.gif
Geros šventės ir įdomios atrakcijos jūsų svečiams 4u.gif

Viskas ok, linksmų švenčių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretušiukas: 31 gruodžio 2009 - 17:47
įdomios gaunasi
Atsakyti
Zvakiu vasko galit rasti vcupe gerose akyse, ten ir knatu ir dazu tableciu galima surasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krevetega @ 2010 03 05, 00:25)
Zvakiu vasko galit rasti vcupe gerose akyse, ten ir knatu ir dazu tableciu galima surasti smile.gif

O kur tai yra ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 18:31)
Tai kad jie Prienuose  doh.gif , o paštu tikriausiai nesiunčia  ax.gif

Siuncia per kurjieriu tarnyba.
Atsakyti