Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

o i koias formas dar pilate tas koretas zvakes g.gif , skaiciau kad darote skardinese nuo alaus, tetra pakuose.... O koia dar tara tinkama butu?
P.S suzaveta visu padarytom zvakem, saunuoles merginos 4u.gif , Kaledom butinai ir as tokia pasidarysiu smile.gif
Atsakyti
Ech, susirgau ir aš žvakių gamyba thumbup.gif tik kol kas nieko įspūdingo... blush2.gif
Atsakyti
mano pirmas blynas ax.gif
http://foto.delfi.lt...icture/1037131/
Atsakyti
Ir aš užsikręčiau žvakių gamyba bigsmile.gif Va mano pirmas darbelis
user posted image
Noriu paklausti, kaip jūs liejate šias žvakes, kad išimant iš skardinės neatitrūktų apačia? Bandžiau visaip, bet kol ištraukiu man pačia atitrūksta doh.gif Poto ilgai vargstu kol suklijuoju ir nelabai gražiai gaunasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 11 16, 12:39)
Noriu paklausti, kaip jūs liejate šias žvakes, kad išimant iš skardinės neatitrūktų apačia? Bandžiau visaip, bet kol ištraukiu man pačia atitrūksta  doh.gif Poto ilgai vargstu kol suklijuoju ir nelabai gražiai gaunasi  unsure.gif

As tai visa skardine kokiai minutei pakisu po siltu vandeniu ir po to graziai istraukiu,arba aplamai skardine visa tiesiog "nuvynioju " nuo pacios zvakes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijeka @ 2009 11 16, 14:16)
As tai visa skardine kokiai minutei pakisu po siltu vandeniu ir po to graziai istraukiu,arba aplamai skardine visa tiesiog "nuvynioju " nuo pacios zvakes. ax.gif

O jūs iš karto liejate ant ledukų? Na kaip čia geriau paklausti? g.gif Aš pirma įpilu vaško (na kad apačia nekorėta gautųsi, nes kitaip išvis sutrupa), truputį atvėsinu įstatau žvakę, pridedu ledukų ir tada lieju vašką. Bet man vis tiek apačia atskyla nuo visos žvakės. Tikiuosi suprantamai paklausiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 11 17, 11:56)
O jūs iš karto liejate ant ledukų? Na kaip čia geriau paklausti?  g.gif Aš pirma įpilu vaško (na kad apačia nekorėta gautųsi, nes kitaip išvis sutrupa), truputį atvėsinu įstatau žvakę, pridedu ledukų ir tada lieju vašką. Bet man vis tiek apačia atskyla nuo visos žvakės. Tikiuosi suprantamai paklausiau  blush2.gif

As viska darau taip pat kaip ir cia parasei.Bet tik dabar man iskilo klausimas, kaip tau ji atskyla, aplamai luzta i dvi dalis ar ziurint is apcios atrodo taip: apacia, paskui tik istatyta zvake matosi ir tada vel prasideda visa normali zvake? g.gif
Man yra buves antras variantas, bet man taip dar graziau buvo. As i ta tarpa pridejau mazu auksiniu kankorieziu, atrode super!!! 4u.gif Isejo dovanu ir pagyru dar kiek sulaukiau ax.gif
Bet supratau ir kodel tas tarpas gavosi.Ledukus sudejau ir jie patirpo ten toj skardinej iki kol supyliau vaska, tad gavosi, kad ten jau buvo vanduo, todel ir liko tas tarpas.Dabar , kad to isvengciau, kai sudedu ledukus, dar apverciu skardine, ir pro pirstus islasinu viska.
Tikiuosi supratai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijeka @ 2009 11 17, 13:07)
As viska darau taip pat kaip ir cia parasei.Bet tik dabar man iskilo  klausimas, kaip tau ji atskyla, aplamai luzta i dvi dalis ar ziurint is apcios atrodo taip:  apacia, paskui tik  istatyta zvake matosi ir  tada vel prasideda  visa normali zvake? g.gif
Man yra buves antras variantas, bet man taip dar graziau buvo. As  i ta tarpa pridejau mazu auksiniu kankorieziu, atrode super!!! 4u.gif Isejo dovanu ir pagyru dar kiek sulaukiau ax.gif
Bet supratau ir kodel tas tarpas gavosi.Ledukus sudejau ir jie patirpo ten toj skardinej iki kol supyliau vaska, tad gavosi, kad ten jau buvo vanduo, todel ir liko tas tarpas.Dabar , kad to isvengciau, kai sudedu ledukus, dar apverciu skardine, ir pro pirstus islasinu viska.
Tikiuosi supratai ax.gif

Tiesa saknt abu variantai lotuliukas.gif doh.gif Va vandens išpilt taip kažkaip nebuvau sugalvojus ax.gif Reikės pabandyt. aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 17 lapkričio 2009 - 12:12
kaupiu pieno pakuotes Kalediniu zvakiu gamybai smile.gif
Atsakyti
aš bandžiau lieti, tai labai normaliai gaunasi ir išsiima iš stiklinės mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, norejau pkalusti kei liejate is senu zvakiu - kur jas tirpinate? ir kaip? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yndrute @ 2009 11 22, 23:07)
sveikos mergaites, norejau pkalusti kei liejate is senu zvakiu - kur jas tirpinate? ir kaip? Aciu  4u.gif

bent aš tirpinu senam metaliniame indelyje ant dujinės plytelės mirksiukas.gif
Atsakyti