Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

pasidariau as visokiu formu su ledukais baltu zvakiu - LABAI grazu
labai greit ir sviesiai sudega

o dar iliejau i stiklines formeles be ledo - tai tokios dege net 2 istisas naktis
ir ta formele galima naudoti daugybe kartu - labai saunu
Atsakyti
Na, pasirodysiu, kiek buvau prigaminusi kalėdinių dovanų: tongue.gif Ačiū, mergikės, už geras mintis ir idėjas! aciuks.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
susiena, žvakutės toookios gražios, tarsi valgomos thumbup.gif
Atsakyti
as vakar irgi daraiu zvakes:)
nuspirkau maximoj formele, pridejau kavos pupeliu, kvapnasu aliejaus, ir zvake islydziau, viska i forma supyliau. labai grazu:)
Atsakyti
Mergaites, jusu zvakutes tiesiog pasaka ax.gif thumbup.gif gal kas turit nauju id4eju, info blush2.gif nes tos su ledukais jau pabodo norisi kazko naujo...mozaikine vis noriu padaryt, bet nezinau kaip unsure.gif o tos su krauklytem tokios grazios : wub.gif bet nzn kaip ten klijuot tas kriaukles,nes ir su apelsinais megionau daryt, tai prie formos priklijuot niekaip neisejo doh.gif
Atsakyti
as ir siand planuoju daryt su kriauklytem. bet mastau kad i indo dugna kriaukliu pridesiu, dar apelsinus orkaitei dziovinu, ir tada uzpilsiu viska vasku.ziuresim kaip gausis:)
Atsakyti
Aš ir gaminau žvakę, čia tuo būdu su ledukais. Pirma kartą gavosi puikiai (ją dariau skubėdama, beveik dar karštą supakavau ir padovanojau, tai nespėjau nufotografuoti). Kai bandžiau antrą kartą ištiko mane tokia bėda. kai iškrapščiau žvakę ji man gabalais praktiškai subyrėjo, gal ledukų per daug pridėjau?
Pirmą kartą dariau į alaus skardinę, tai ir su išėmimu nebuvo problemos, o antrą kartą panaudojau skardinę nuo konservuotų kukurūzų. Jos būna ne lygiom sienelėm, o tokiais rantukais, tai pavargau kol išlupau, o išlupus irgi jokio vaizdo, per daug kiaurymių ir subyrėjo dalimis doh.gif
Tai tokie mano pirmieji bandymai. smile.gif
Atsakyti
user posted image

Pirmi bandymai ax.gif
Atsakyti
Sveiki!

gal kas galetumete patarti kaip pritvirtinti, laikyti knata, pilant vaska? beje, gal kas zino kur galima isigyti knato klaipedoje?
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
pasidariau savo pirmaja smile.gif oi koks uzknisantis darbas na bet uztai nervus gerai ramina:)
Atsakyti
gal galit patart kaip sutaisyt lūžusią žvakę? Lūžo per pusę dukros krikšto žvakė verysad.gif
Atsakyti