Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

sveikos wink.gif as ir susigundziau zvakiu gamyba, dabar ziurinejau, kur butu galima reikalingos atributikos nusipirkt ir radau toki psl. http://www.wilara.lt/?cat=1&id=82 visokiu priemoniu zvakem yra, dagciu taip pat smile.gif kas gyevnat Prienuose, tikrai galit uzsukt bigsmile.gif
Atsakyti
parodysiu, kaip dvi zvakes jau padekorinau tongue.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=bonda,2008 12 15, 17:30]
parodysiu, kaip dvi zvakes jau padekorinau tongue.gif blush2.gif

labai labai thumbup.gif , ypac ta su kankorezoiais wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif perskaiciau visa tema ir iskart puoliau prie zvakiu gamybos biggrin.gif viena jau padariau ir iskart padovanojau, dariau su ledukais ax.gif gavosi tikrai grazi(na bent jau man ir mano vyrui) blush2.gif dbr vis bandau pagaminti mozaikine, na ta su spalvotais kubeliais tik niekaip neiseina, nesimato man ju verysad.gif schmoll.gif gal kas gali padeti? ax.gif
Atsakyti
rodau dar viena ax.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 22 gruodžio 2008 - 13:41
Labai grazios zvakutes bonda thumbup.gif bet kaip padaryt mozaikine??? schmoll.gif taip norejau dar kaledom dovanelem padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinute_;)) @ 2008 12 23, 22:39)
Labai grazios zvakutes bonda  thumbup.gif  bet kaip padaryt mozaikine???  schmoll.gif  taip norejau dar kaledom dovanelem padaryt  blush2.gif

norejau siemet ir as isbandyt mozaikines- bet taip ir nebespejau ax.gif tai gal ktamet lotuliukas.gif
Atsakyti
Norint pasidaryti tokio tipo zvakes, amenukus, gelytes ar kriaukles reikia lipdyti ant jau padarytos zvakes? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 02 sausio 2009 - 12:54
Koks grozis thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif ruošiuosi daryti žvakę, bet neturiu jokio atliekamo metalinio plokščio indo, kad galėčiau supjaustyt kubeliais ir daryti mozaikinę žvakę, tai kaip manot ar nuo karšto vaško gali ištirpti plastmasinis indas blink.gif g.gif niekada nedariau tai nežinau to vaško karštumo g.gif
Atsakyti
Ažūrinės pačios gražiausios 4u.gif
Atsakyti
superines, ir man reikes pradet gamint. ar poto negaila degint:)
Atsakyti