Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

QUOTE(erax8 @ 2008 12 04, 20:16)
Sveikos ax.gif  blush2.gif  Perskaiciau temele ir uzsimaniau pasidaryti Kaledoms zvake... wub.gif  Norejau paklausti, o kiek mazdaug dedat kreideliu, norint isgaut gana ryskia spalva? unsure.gif  g.gif

as vakar tai bandziau su spalvoto piestuko sirdele ax.gif tai kokiu 3 cm buvo tik -galvos labai sodri raudona -parodysiu kita diena, nes nenufotkijau vakar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erax8 @ 2008 12 04, 20:16)
Sveikos ax.gif  blush2.gif  Perskaiciau temele ir uzsimaniau pasidaryti Kaledoms zvake... wub.gif  Norejau paklausti, o kiek mazdaug dedat kreideliu, norint isgaut gana ryskia spalva? unsure.gif  g.gif

nu jeigu jau labai ryskios norisi,tai galima ir visa kreidele vienai zvakei deti,bet as kadangi lydau parafina kelioms iskarto, tai kelias (mazdaug 3 ar 4) ir nudazau su viena.Ir tai gana ryskios gaunasi
Atsakyti
Rošiuosi ir aš daryti ta žvake ir turiu jums viena klausima.Kai istatai i viduri gatava žvakute,ant dugno pilate truputeli parafino ir tada ledukus ar iskart ledukus ir ant ju parafina?Nes as noreciau , kad pati žvakes apačia (na koks 1-2cm) butu be tu skylučiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijeka @ 2008 12 05, 13:20)
Rošiuosi ir aš daryti ta žvake ir turiu jums viena klausima.Kai istatai i viduri gatava žvakute,ant dugno pilate truputeli parafino ir tada ledukus ar iskart ledukus ir ant ju parafina?Nes as noreciau , kad pati žvakes apačia (na koks 1-2cm) butu be tu skylučiu. g.gif

tai uzpil tuos 1-2 cmidek zvake, sustingdyk ir tada dek ledukus mirksiukas.gif
Atsakyti
o ar lengvai paskui issiema ta zake is formeles, masciau kad liesiu i alaus skardine, bet truputi pasimeciau, kaip as ja paskui isimsiu???gal geriau i poperine forma liet?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 12 05, 15:41)
o ar lengvai paskui issiema ta zake is formeles, masciau kad liesiu i alaus skardine, bet truputi pasimeciau, kaip as ja paskui isimsiu???gal geriau i poperine forma liet?? g.gif

as skardinese darau mirksiukas.gif tik man neissikrato, nes virsu nupjovus biski pasigarbanina lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet as ipjaunu su peiliu ir ta skardine nuvinioju -nemoku paaiskint tik blush2.gif blush2.gif na is skardines gaunas ilgas toks ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 05, 15:43)
as skardinese darau mirksiukas.gif tik man neissikrato, nes virsu nupjovus biski pasigarbanina lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet as ipjaunu su peiliu ir ta skardine nuvinioju -nemoku paaiskint tik blush2.gif  blush2.gif na is skardines gaunas ilgas toks ax.gif  tongue.gif

jo as irgi jas taip nulupu lotuliukas.gif o jei apacia nenori nusiimti tai truputi pakaitinu virs ugnies ir nusiima lengvai
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 05, 15:43)
as skardinese darau mirksiukas.gif tik man neissikrato, nes virsu nupjovus biski pasigarbanina lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet as ipjaunu su peiliu ir ta skardine nuvinioju -nemoku paaiskint tik blush2.gif  blush2.gif na is skardines gaunas ilgas toks ax.gif  tongue.gif

o nebutu paprasciau taip popieriu nuimti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragasa @ 2008 12 05, 21:47)
jo as irgi jas taip nulupu lotuliukas.gif o jei apacia nenori nusiimti tai truputi pakaitinu virs ugnies ir nusiima lengvai

nu va zinosiu thumbup.gif

QUOTE(naujute @ 2008 12 06, 12:20)

sako, prie popieriaus limpa unsure.gif o cia irgi labai paprasta, labai gerai lupas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 12 06, 12:20)

nu nezinau kaip i popieriu butu galma supilti vaska g.gif ,na nebent sulciu pakelius,turit omeny,kuriu vidus yra blizgantis.Bet jie nusilupa daug sunkiau negu skardines todel lediniu zvakiu i juos nedarau, esu buvusi sulauziusi neviena,o paprastom visai tinka ir formu ivairesniu buna smile.gif
Atsakyti
Žurnalas
user posted image
Atsakyti
naujos zvakutes smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti