Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

QUOTE(naujute @ 2008 12 02, 20:50)

dar man kilo keli klausimai: o kitu budu zvakuciu spalvai isgauti nera?tik tos kreideles?ir kiek zvakiu reikia islyditu kad gautusi ta ledine zvake bent minimalaus dydzio blush2.gif

as tai is senu jau nudegintu, ar perluzusiu svakiu darau mirksiukas.gif tai spalva irgi is ju -nugramdau ta spalvota pvirsiu tongue.gif
dariau dabar alaus skardinese biggrin.gif tai man reikejo mazdaug 3 zvakiu (jei tos plonos)
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 03, 11:39)
as tai is senu jau nudegintu, ar perluzusiu svakiu darau mirksiukas.gif  tai spalva irgi is ju -nugramdau ta spalvota pvirsiu tongue.gif
dariau dabar alaus skardinese biggrin.gif tai man reikejo mazdaug 3 zvakiu (jei tos plonos)

Tai jei teisingai supratau, galima tiesiog paprastas zvakes islydyt ir pasidaryt nauja, grazia ir nepakartojama zvake bigsmile.gif ? Ar vis delto reikalinga kokia spec. medziaga ( biciu vaskas ar parafinas ) ?

Ragasa, nu tavo zvakiu grazumai grazumeliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitasta: 03 gruodžio 2008 - 10:11
QUOTE(ragasa @ 2008 12 02, 21:59)
as cia su tais dazais ar klijais(ar kaip jie ten vadinas),nu kur nupiesi ant tokios pleveles,o paskui nuimi ir gali ant stiklo ar pliteliu klijuoti.Zodziu paemiau ir pamarginau. smile.gif

As taip ir supratau, vakar ir pati padekoravau, taip, nes prisiminiau, kad ju turi mano berniukas smile.gif , labai gera mintis, taip papuosti.....aciu uz gera ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2008 12 03, 11:10)
Tai jei teisingai supratau, galima tiesiog paprastas zvakes islydyt ir pasidaryt nauja, grazia ir nepakartojama zvake  bigsmile.gif ? Ar vis delto reikalinga kokia spec. medziaga ( biciu vaskas ar parafinas ) ?

taip, as taip ir darau mirksiukas.gif mirksiukas.gif islydau senas, nudegintas, suluzusias, nebereikalingas zvakes ir darau thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(kristiniuke @ 2008 12 03, 11:52)
As taip ir supratau, vakar ir pati padekoravau, taip, nes prisiminiau, kad ju turi mano berniukas smile.gif , labai gera mintis, taip papuosti.....aciu uz gera ideja 4u.gif

as tai nesuprantu, apie ka jus..mano mergina matyt dar per maza- dar tokiu vikruntasu nemacius as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 03, 10:07)
taip,  as taip ir darau mirksiukas.gif  mirksiukas.gif islydau senas, nudegintas, suluzusias, nebereikalingas zvakes ir darau thumbup.gif  thumbup.gif

as tai nesuprantu, apie ka jus..mano mergina matyt dar per maza- dar tokiu vikruntasu nemacius as blush2.gif

Bonda, ko tu nesupranti yra tokie klijai su jais ant pleveles piesi ir po to, kai jie isdziuna, galima klijuoti ant lango. Tai va gera ideja dave, kad su jais ir zvakes pagrazinti galima
Atsakyti
QUOTE(kristiniuke @ 2008 12 03, 12:19)
Bonda, ko tu nesupranti yra tokie klijai su jais ant pleveles piesi ir po to, kai jie isdziuna, galima klijuoti ant lango. Tai va gera ideja dave, kad su jais ir zvakes pagrazinti galima

na, nemacius as tokiu kliju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 03, 12:43)
na, nemacius as tokiu kliju ax.gif

Tai ne klijai, o dazai http://www.exterus.l...x.php?&page=216 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2008 12 03, 15:18)

dabar jau aiskiau -aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
su tais dazais tai man nerealiai atrodo wub.gif o gal turit kitu ideju kaip galiam butu kalediskai papuost zvakutes?nes tokiu dazu as neturiu, o grazios zvakes vistiek noreciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmas mano blynas:
tongue.gif
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif blush2.gif Perskaiciau temele ir uzsimaniau pasidaryti Kaledoms zvake... wub.gif Norejau paklausti, o kiek mazdaug dedat kreideliu, norint isgaut gana ryskia spalva? unsure.gif g.gif
Atsakyti