Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

Čia tokia pirštinė kaip chirurginė. Tik aš turėjau tokią truputį storesnę, melsvą biggrin.gif Nors nežinau, gal geltonojoje irgi gautųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Labadi @ 2006 04 03, 15:43)
Čia tokia pirštinė kaip chirurginė. Tik aš turėjau tokią truputį storesnę, melsvą biggrin.gif Nors nežinau, gal geltonojoje irgi gautųsi  g.gif

as darsu klausimeliu ax.gif
o kaip tu tuos knatus idejai?
rytoj darysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė... @ 2006 04 03, 10:35)
dabar skaitineju kaip det foto(kiek valakitos cia doh.gif )
oho,cia jogurto indeli blush2.gif foto didele tai atrodo kad didele ta zvake ax.gif kaskas panasaus i mano,pagal dydi(mano alaus skarbonkes forma)
o koks ten sniuras? ax.gif o kaip tu ta paparti idejai i zvake  g.gif ?
pajutau kabli zvakiu gamyboj  doh.gif  ax.gif

Tas jogurto indelis net mažesnis nei alaus skardinė. smile.gif
O papuošimai tai jau ant išimtos žvakės tvirtinti - ir "šniūras", ir žolė (žolę tai nuo namie buvusios puokštės nuroviau, o šniūras ir tas "pinigas" - nuo kitos žvakės).
Atsakyti
taaip.. bandysiu dabar paaiškint kaip aš tą žvakę dariau smile.gif
daug teplionės ten smile.gif bet gal jūs protingesnės, sugalvosit ką nors palengvinančio šį procesą.

tai va: pasiimi pirštinę, praduri jos galuose skylutes (tik nepradurkit per didelių), įkiši knatus. Tada mes sugalvojom imti dėžutę nuo ryžių, grikų, ar šeip kokių kruopų, prie tos dėžutės kraštų su skalbinių segtukais prisegam pirštinę. Tada pilamas vaškas ir paliekamas stingti smile.gif
Dabar labai svarbi pastaba. Būtinai ką nors pasitieskit, nes mums yra buvęs toks atvėjis, jog supylėm vašką o jis ėmė ir išbėgo visas an stalo blink.gif
Ir dar vienas patarimas smile.gif prieš supilant visą vašką į pirštinę, mes jo įpildavom pora šaukštelių į kiekvieną pirštą ir trumpam palikdavom, tada ties skylutėmis vaškas neišteka.

tikiuosi aiškiai parašiau 4u.gif
Atsakyti

oho, uzhsikabinot jus cia biggrin.gif as priesh koki menesi dubeneli mazha ish parafino ishliejau, bet siaip man zvakes tik zhiema norisi gamint unsure.gif

QUOTE(Labadi @ 2006 04 03, 20:24)
Ir dar vienas patarimas smile.gif prieš supilant visą vašką į pirštinę, mes jo įpildavom pora šaukštelių į kiekvieną pirštą ir trumpam palikdavom, tada ties skylutėmis vaškas neišteka.

kad karshtas parafinas neishteketu ish formos yra pirkti tokio spec plastilino, kuriuo uzhklijuojama skyle su knatu. Manau, galit pabandyt kramtomaja guma gal kokia g.gif
Atsakyti
Boružėle, būtinai parašyk kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė... @ 2006 04 01, 19:34)
man atrodo puse litro 30 litu kainuoja g.gif

o ar kas nors bandet su tais ledukais daryti zvakes?kaip gavosi? g.gif  4u.gif

o kur matei pirkti tos zele pasakyk ax.gif
Atsakyti
o kvailokas klausimas kaip jus paskiau is zvakes tuos ledukus iskrapstot blush2.gif ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2006 04 04, 16:54)
o kvailokas klausimas kaip jus paskiau is zvakes tuos ledukus iskrapstot  blush2.gif  ax.gif ?

istirpta ledukai ax.gif
Atsakyti

pirstines zvakes dar nedariau,knatu tiek neturiu verysad.gif ,nusipirksiu knatu ir tada butinai pasidaysiu drinks_cheers.gif

o parafino tai maciau visai nesenai,IKI parduotuvej 16 lt tubele.bet kiek ta tubele ml turi,nepamenu ax.gif manu kad kokius 200ml g.gif
o ta kur 30 lt tai nepamenu kur maciau blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 07 balandžio 2006 - 21:30
Žvakė nuostabi thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2006 04 04, 22:33)
Žvakė nuostabi  thumbup.gif  smile.gif

Aciu 4u.gif
as ir dabar toki sniura susiradau ir apvyniojau ax.gif kaip sakant nusikopijavau nuo taves blush2.gif
o vat pagalvojau,jai kokiu dziovintu kvietkeliu i sonus pridetumem ir vasku uzpyltumem g.gif gal visai nieko zvake pasidekoruotu tokiu budu g.gif
zvakiu neiseejo siandien daryt,tai karoliukus visus atsirusiavau,dezute buvo atsidarius blink.gif tai patikek kiek darbelio buvo blink.gif
Atsakyti