Čia tokia pirštinė kaip chirurginė. Tik aš turėjau tokią truputį storesnę, melsvą Nors nežinau, gal geltonojoje irgi gautųsi
QUOTE(Labadi @ 2006 04 03, 15:43)
Čia tokia pirštinė kaip chirurginė. Tik aš turėjau tokią truputį storesnę, melsvą Nors nežinau, gal geltonojoje irgi gautųsi
as darsu klausimeliu
o kaip tu tuos knatus idejai?
rytoj darysiu
QUOTE(Boružėlė... @ 2006 04 03, 10:35)
dabar skaitineju kaip det foto(kiek valakitos cia )
oho,cia jogurto indeli foto didele tai atrodo kad didele ta zvake kaskas panasaus i mano,pagal dydi(mano alaus skarbonkes forma)
o koks ten sniuras? o kaip tu ta paparti idejai i zvake ?
pajutau kabli zvakiu gamyboj
oho,cia jogurto indeli foto didele tai atrodo kad didele ta zvake kaskas panasaus i mano,pagal dydi(mano alaus skarbonkes forma)
o koks ten sniuras? o kaip tu ta paparti idejai i zvake ?
pajutau kabli zvakiu gamyboj
Tas jogurto indelis net mažesnis nei alaus skardinė.
O papuošimai tai jau ant išimtos žvakės tvirtinti - ir "šniūras", ir žolė (žolę tai nuo namie buvusios puokštės nuroviau, o šniūras ir tas "pinigas" - nuo kitos žvakės).
taaip.. bandysiu dabar paaiškint kaip aš tą žvakę dariau
daug teplionės ten bet gal jūs protingesnės, sugalvosit ką nors palengvinančio šį procesą.
tai va: pasiimi pirštinę, praduri jos galuose skylutes (tik nepradurkit per didelių), įkiši knatus. Tada mes sugalvojom imti dėžutę nuo ryžių, grikų, ar šeip kokių kruopų, prie tos dėžutės kraštų su skalbinių segtukais prisegam pirštinę. Tada pilamas vaškas ir paliekamas stingti
Dabar labai svarbi pastaba. Būtinai ką nors pasitieskit, nes mums yra buvęs toks atvėjis, jog supylėm vašką o jis ėmė ir išbėgo visas an stalo
Ir dar vienas patarimas prieš supilant visą vašką į pirštinę, mes jo įpildavom pora šaukštelių į kiekvieną pirštą ir trumpam palikdavom, tada ties skylutėmis vaškas neišteka.
tikiuosi aiškiai parašiau
daug teplionės ten bet gal jūs protingesnės, sugalvosit ką nors palengvinančio šį procesą.
tai va: pasiimi pirštinę, praduri jos galuose skylutes (tik nepradurkit per didelių), įkiši knatus. Tada mes sugalvojom imti dėžutę nuo ryžių, grikų, ar šeip kokių kruopų, prie tos dėžutės kraštų su skalbinių segtukais prisegam pirštinę. Tada pilamas vaškas ir paliekamas stingti
Dabar labai svarbi pastaba. Būtinai ką nors pasitieskit, nes mums yra buvęs toks atvėjis, jog supylėm vašką o jis ėmė ir išbėgo visas an stalo
Ir dar vienas patarimas prieš supilant visą vašką į pirštinę, mes jo įpildavom pora šaukštelių į kiekvieną pirštą ir trumpam palikdavom, tada ties skylutėmis vaškas neišteka.
tikiuosi aiškiai parašiau
oho, uzhsikabinot jus cia as priesh koki menesi dubeneli mazha ish parafino ishliejau, bet siaip man zvakes tik zhiema norisi gamint
QUOTE(Labadi @ 2006 04 03, 20:24)
kad karshtas parafinas neishteketu ish formos yra pirkti tokio spec plastilino, kuriuo uzhklijuojama skyle su knatu. Manau, galit pabandyt kramtomaja guma gal kokia
Boružėle, būtinai parašyk kaip sekėsi
QUOTE(Boružėlė... @ 2006 04 01, 19:34)
man atrodo puse litro 30 litu kainuoja
o ar kas nors bandet su tais ledukais daryti zvakes?kaip gavosi?
o ar kas nors bandet su tais ledukais daryti zvakes?kaip gavosi?
o kur matei pirkti tos zele pasakyk
o kvailokas klausimas kaip jus paskiau is zvakes tuos ledukus iskrapstot ?
QUOTE(Atize @ 2006 04 04, 16:54)
o kvailokas klausimas kaip jus paskiau is zvakes tuos ledukus iskrapstot ?
istirpta ledukai
pirstines zvakes dar nedariau,knatu tiek neturiu ,nusipirksiu knatu ir tada butinai pasidaysiu
o parafino tai maciau visai nesenai,IKI parduotuvej 16 lt tubele.bet kiek ta tubele ml turi,nepamenu manu kad kokius 200ml
o ta kur 30 lt tai nepamenu kur maciau
Žvakė nuostabi
QUOTE(saulala @ 2006 04 04, 22:33)
Žvakė nuostabi
Aciu
as ir dabar toki sniura susiradau ir apvyniojau kaip sakant nusikopijavau nuo taves
o vat pagalvojau,jai kokiu dziovintu kvietkeliu i sonus pridetumem ir vasku uzpyltumem gal visai nieko zvake pasidekoruotu tokiu budu
zvakiu neiseejo siandien daryt,tai karoliukus visus atsirusiavau,dezute buvo atsidarius tai patikek kiek darbelio buvo