Ale ot tingumas , nu kad ir google užklausus, randi "senukuose" čia, senas naujas turi, ir t.t.
parodysiu savo 'mena' pirma syki gyvenime dariau -tad kaip ir visai nieko gal gavos? melyna dariau pacia pirma -ir, beja, ji man geriau gavos aisku, cia be jokiu papuosimu dar
QUOTE(bonda @ 2008 12 01, 16:00)
parodysiu savo 'mena' pirma syki gyvenime dariau -tad kaip ir visai nieko gal gavos? melyna dariau pacia pirma -ir, beja, ji man geriau gavos aisku, cia be jokiu papuosimu dar
labai gavosi,man pirma karta tai taip gerai neisejo,ta melina labai fainai isejo turbut su smulkiais ledukais darei.
o cia mano biski pagrazintos
! | Necituoti nuotraukų ! |
QUOTE(ragasa @ 2008 12 01, 23:50)
labai gavosi,man pirma karta tai taip gerai neisejo,ta melina labai fainai isejo turbut su smulkiais ledukais darei.
aciu melyna buvo pirmoji -ir ji man geriau gavos patiko, kad dugnas nekiauras -ale daugiau ne su viena taip neisgavo
kaip grazinai? koku budu? su kuo?
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 11 29, 11:12)
tai nieks nežino kur galima nusipirkti knato, ar kaip jį pačiom pasidaryti... gaila neikur nerandu info
Pernai liedama žvakes dagtis pasidariau pati. Pasiėmiau lininį siūlą, susukau iki norimo storio ir keletą kartų panardinau į tą patį išlydytą parafiną. Bijojau, kad nedegs, bet draugė išbandė ir sakė, kad viskas . Net paklausė: o kodėl turėtų nedegti?
QUOTE(ragasa @ 2008 12 01, 21:50)
Zvakes, tai super atrodo , o kaip jas taip papuosti? Labai jau smalsu ir as pasidariau su ledu ir puikiai gavosi, bet kai pamaciau, kad dar jas galima papuosti, tai is vis noras pakilo papuosti
! | Necituoti nuotrauku ! |
kaip jas taip papuoset ir mane domintu
dar man kilo keli klausimai: o kitu budu zvakuciu spalvai isgauti nera?tik tos kreideles?ir kiek zvakiu reikia islyditu kad gautusi ta ledine zvake bent minimalaus dydzio
dar man kilo keli klausimai: o kitu budu zvakuciu spalvai isgauti nera?tik tos kreideles?ir kiek zvakiu reikia islyditu kad gautusi ta ledine zvake bent minimalaus dydzio
QUOTE(kristiniuke @ 2008 12 02, 20:27)
Zvakes, tai super atrodo , o kaip jas taip papuosti? Labai jau smalsu ir as pasidariau su ledu ir puikiai gavosi, bet kai pamaciau, kad dar jas galima papuosti, tai is vis noras pakilo papuosti
Necituoti nuotrauku !
Necituoti nuotrauku !
as cia su tais dazais ar klijais(ar kaip jie ten vadinas),nu kur nupiesi ant tokios pleveles,o paskui nuimi ir gali ant stiklo ar pliteliu klijuoti.Zodziu paemiau ir pamarginau.