Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

Ale ot tingumas biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif , nu kad ir google užklausus, randi "senukuose" čia, senas naujas turi, ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
aciu kunigunda
Kaip lengva kritikuoti, o ar buvot tuose senukuose, ar paieškojot? seniai sitie taskai isbandyti , senas naujas prekiauja trumpais, vos 8 cm dakciais verysad.gif
Atsakyti
parodysiu savo 'mena' blush2.gif tongue.gif pirma syki gyvenime dariau -tad kaip ir visai nieko gal gavos? g.gif melyna dariau pacia pirma -ir, beja, ji man geriau gavos bigsmile.gif lotuliukas.gif aisku, cia be jokiu papuosimu blush2.gif dar
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 01, 16:00)
parodysiu savo 'mena' blush2.gif  tongue.gif  pirma syki gyvenime dariau -tad kaip ir visai nieko gal gavos? g.gif melyna dariau pacia pirma -ir, beja, ji man geriau gavos bigsmile.gif  lotuliukas.gif aisku, cia be jokiu papuosimu blush2.gif dar

labai thumbup.gif gavosi,man pirma karta tai taip gerai neisejo,ta melina labai fainai isejo turbut su smulkiais ledukais darei.

o cia mano biski pagrazintos 4u.gif user posted image

user posted image

user posted image

! 
Necituoti nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 gruodžio 2008 - 20:13
QUOTE(ragasa @ 2008 12 01, 22:50)
o cia mano biski pagrazintos 4u.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ragasa @ 2008 12 01, 23:50)
labai thumbup.gif gavosi,man pirma karta tai taip gerai neisejo,ta melina labai fainai isejo turbut su smulkiais ledukais darei.

aciu mirksiukas.gif melyna buvo pirmoji -ir ji man geriau gavos mirksiukas.gif patiko, kad dugnas nekiauras -ale daugiau ne su viena taip neisgavo lotuliukas.gif

kaip grazinai? thumbup.gif wub.gif koku budu? su kuo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 11 29, 11:12)
tai nieks nežino kur galima nusipirkti knato, ar kaip jį pačiom pasidaryti... gaila neikur nerandu info  verysad.gif

Pernai liedama žvakes dagtis pasidariau pati. Pasiėmiau lininį siūlą, susukau iki norimo storio ir keletą kartų panardinau į tą patį išlydytą parafiną. Bijojau, kad nedegs, bet draugė išbandė ir sakė, kad viskas thumbup.gif. Net paklausė: „o kodėl turėtų nedegti?“
Atsakyti
ačiū labai, reiks išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragasa @ 2008 12 01, 21:50)

Zvakes, tai super atrodo thumbup.gif , o kaip jas taip papuosti? Labai jau smalsu ir as pasidariau su ledu ir puikiai gavosi, bet kai pamaciau, kad dar jas galima papuosti, tai is vis noras pakilo papuosti smile.gif

! 
Necituoti nuotrauku !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 gruodžio 2008 - 19:58
kaip jas taip papuoset ir mane domintu thumbup.gif
dar man kilo keli klausimai: o kitu budu zvakuciu spalvai isgauti nera?tik tos kreideles?ir kiek zvakiu reikia islyditu kad gautusi ta ledine zvake bent minimalaus dydzio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 02 gruodžio 2008 - 20:06
minimalaus tai kokio ? g.gif kokia forma turit priklauso... as maziausia buvau padarius i taurele, gal 150 gr. nzn net... siaip leduku daug prisideda - tai to vasko maziau reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiniuke @ 2008 12 02, 20:27)
Zvakes, tai super atrodo thumbup.gif , o kaip jas taip papuosti? Labai jau smalsu ir as pasidariau su ledu ir puikiai gavosi, bet kai pamaciau, kad dar jas galima papuosti, tai is vis noras pakilo papuosti smile.gif
Necituoti nuotrauku !

as cia su tais dazais ar klijais(ar kaip jie ten vadinas),nu kur nupiesi ant tokios pleveles,o paskui nuimi ir gali ant stiklo ar pliteliu klijuoti.Zodziu paemiau ir pamarginau. smile.gif
Atsakyti