Tikrai labai grazios Bet pvz man neiseina tokiu padaryt uzsilieja augaliukai ar akmenukai vasku, nz ka darau ne taip
Beja gal zinot kaip yra daromos LOTOSO zvakes? man jos labai grazios
Papildyta:
Keletas ideju
Papildyta:
merginos jei galit padekit prasau
gal kas zino is kur gauti juodo vasko zvakiu ir melyno vasko zvakiu Vilniuje?
buciau labai dekinga..jei galit atrasykit i AZ,aciu labai!
gal kas zino is kur gauti juodo vasko zvakiu ir melyno vasko zvakiu Vilniuje?
buciau labai dekinga..jei galit atrasykit i AZ,aciu labai!
Sarrra,
gali pati nusidazyti vaska norima spalva. As naudoju paprastas vaikiskas piesimui skirtas vaskines kreideles. Tirpdant vaska jas sumetu, kai istirpsta ismaisau, kad vientisa spalva butu ir viskas
gali pati nusidazyti vaska norima spalva. As naudoju paprastas vaikiskas piesimui skirtas vaskines kreideles. Tirpdant vaska jas sumetu, kai istirpsta ismaisau, kad vientisa spalva butu ir viskas
tiesiog nuostabios zvakes
Tiksliai labai gera ideja , kur sunaudoti vakiniu kreideliu likucius. O tai anakart tvarkiau vaiku kanceliar. priemones, tai tokiu kreideliu galiuku be galo daug...
o stai kokia zvake gavosi man su sunum.Ideja mamos,spalvos,kvapas,darbas-sunaus.Tik mamai teko garbe vaska ispilstyt
sveikos ,sakykit kaip jūs žvakę iš formelės išimat ,nes man tai nelabai ten kas gaunas
Papildyta:
labas Bjauruska sakyk ,kaip jas iškrapštai labai gražios tavo žvakės
Papildyta:
QUOTE(Bjauruska @ 2007 12 17, 00:08)
Sveikos
Skaiciau skaiciau ir.... Iklimpau... Taip sudominot tom ledo zvakem, kad neistveriau ir pati uzsiemiau tuo reikalu... Pateikiu jusu teismui savo pirmuosius "blynus"
Skaiciau skaiciau ir.... Iklimpau... Taip sudominot tom ledo zvakem, kad neistveriau ir pati uzsiemiau tuo reikalu... Pateikiu jusu teismui savo pirmuosius "blynus"
labas Bjauruska sakyk ,kaip jas iškrapštai labai gražios tavo žvakės
Is kur jus tas formeles gaunat?
QUOTE(det @ 2008 11 23, 15:19)
Is kur jus tas formeles gaunat?
Aš tai panaudoju irgi iš namų rakandų ką nors, puodelius nenaudojamus ar kokius indelius nuo konservų.... daržovių konservuotų..
ragasa, gražios žvakės