Heart, labai grazios dovanos !!!!
QUOTE(Girinukė @ 2007 12 29, 10:48)
Tikrai nuostabios dovaneles Kaledom
QUOTE(Jumi @ 2007 12 29, 12:01)
Heart, labai grazios dovanos !!!!
Ačiū
Užsidegiau tuo reikalu. Gaila, kad gelio yra pirkti tik Kaune
Gal praziopsojau, bet kur galima butu Kaune to gelio nusipirkti? Ir kokia mazdaug jo kaina? Labai jau noretusi ir tokiu zvakuciu pasigaminti
pagaliau perskaiciau visa tema!!
tik va gaila kad tik Kaune tas fabrikas yra..
as apsvaigusi nuo jusu groziu!!!
viskas..!!!!po svenciu leksiu apsiprekint ir bandysiu...
nebegaliu kaip noriu...
tik nelabai man aisku kaip zvakeje tie angeliukai ispausti,ar to vaikiuko foto... gal paaiskinsit?
sekmes!!!
tik va gaila kad tik Kaune tas fabrikas yra..
as apsvaigusi nuo jusu groziu!!!
viskas..!!!!po svenciu leksiu apsiprekint ir bandysiu...
nebegaliu kaip noriu...
tik nelabai man aisku kaip zvakeje tie angeliukai ispausti,ar to vaikiuko foto... gal paaiskinsit?
sekmes!!!
Oi, per tuos grozius galva susisuko ir pamirsau...
Heart, labai grazios zvakutes!
Heart, labai grazios zvakutes!
QUOTE(Bjauruska @ 2007 12 29, 23:00)
Gal praziopsojau, bet kur galima butu Kaune to gelio nusipirkti? Ir kokia mazdaug jo kaina? Labai jau noretusi ir tokiu zvakuciu pasigaminti
"Zvakiu fabrike", Savanoriu pr. Kainuoja 4,43 Lt mazas indelis ir apie 18 Lt didelis indelis.
QUOTE(Bjauruska @ 2007 12 30, 16:16)
Aciu
Aciu uz info Bandysiu ka is draugu kaunieciu paprasyti, kad paieskotu ar bent mane po Kauna pavedziotu
! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
QUOTE(Caculė @ 2008 01 24, 22:56)
Mano pirmasis bandymas išlieti "padorią" žvakelę.
Kažkada buvau gavusi dovanų diiidžiulę kriauklę, ilgai vargšelė dulkėjo, kol pagaliau radau, kur ją panaudoti.
puikiai sugalvojai. skolinsiusoi idėją
ohooo kokiu cia groziu pamaciau!
planavau darugui valentino dienos proga padaryt didziule zvake is nesudegusio vasko, kuri slapcia rinkau po visokiu musu romantiskumu:) galvoju, pasiskaitinesiu kur gi knatu galeciau nusipirkt, o cia tiek visko grazaus ir idomaus prisiziurejau, kad net nebezinau , kokia ta zvake daryt
norisi ir ta su smeliu, ir su ledukais pabandyt..hmmm..jauciu draugas nebegaus savo dovanytes, nes degu azartu viska isbandyti:)))) turesim ne viena, o daug daug eksperimentu
planavau darugui valentino dienos proga padaryt didziule zvake is nesudegusio vasko, kuri slapcia rinkau po visokiu musu romantiskumu:) galvoju, pasiskaitinesiu kur gi knatu galeciau nusipirkt, o cia tiek visko grazaus ir idomaus prisiziurejau, kad net nebezinau , kokia ta zvake daryt
norisi ir ta su smeliu, ir su ledukais pabandyt..hmmm..jauciu draugas nebegaus savo dovanytes, nes degu azartu viska isbandyti:)))) turesim ne viena, o daug daug eksperimentu
Man tai romantiskiausia su ledukais Paieskok zvakuciu
Va cia pasiziurek bus kelios mano su ledukais
Va cia pasiziurek bus kelios mano su ledukais