GAPO, o kur galima nusipirkti cinamono lazdeliu?
Aš pirkau Kaune bazėje 11 ar 13 sandėlyje sveriamų arbatų ir prieskonių skyriuje. Manau ir kituose miestuose yra viečikių, kur pardavinėja sveriamus prieskonius.
Perskaičiau visą temą Kalėdoms bandysiu padaryti žvakių. Tik norėjau paklausti ar darote kas kvepiančias žvakes? Tinka eterinis aliejus ir kaip jį bei kokiomis proporcijomis naudoti?
O bistro zvakes tinka?
Cinamono galima nusipirkti ir senukuose, jei jo nenaudosite maistui Būna prie visokių džiovintų gėlių..
QUOTE(Auksuole @ 2007 11 27, 21:19)
Perskaičiau visą temą Kalėdoms bandysiu padaryti žvakių. Tik norėjau paklausti ar darote kas kvepiančias žvakes? Tinka eterinis aliejus ir kaip jį bei kokiomis proporcijomis naudoti?
Aš skaičiau, kad žvakės neturi skleisti kvapo. Tipo pagal feng shui - netinka. Kvapams tinka smilkalai, ar kitokie dalykiukai. Dar yra specialių žvakidių, kur kaitinamas spec. aliejus skleidžia kvapą.
QUOTE(Arminux @ 2007 11 29, 16:07)
Aš skaičiau, kad žvakės neturi skleisti kvapo. Tipo pagal feng shui - netinka. Kvapams tinka smilkalai, ar kitokie dalykiukai. Dar yra specialių žvakidių, kur kaitinamas spec. aliejus skleidžia kvapą.
Aš tai beveik visada į žvakes lašinu eterinio aliejaus, man patinka, kai kvepia. Nesidomiu Feng shui
QUOTE(Arminux @ 2007 11 29, 16:07)
Tai kodėl gamina tiek kvepiančių žvakių? Gi ne visi gyvena ir domisi febg shui
QUOTE(Auksuole @ 2007 11 30, 19:53)
Tai kodėl gamina tiek kvepiančių žvakių? Gi ne visi gyvena ir domisi febg shui
dometis feng shui nebutina, bet savimi patartina , ne karta teko vartotoju apsaugos tinklapyje matyti pateikiamas ivairias zvakes kaip kenksmingas sveikatai-tai verciau jau paciai ju pasidaryti
Sudominot šiandien po darbo lėksiu į Žvakių fabriką tiesiog rankos niežti, nebegaliu apie darba galvoti
o is plasmasiniu formeliu irgi lengvai issiima žvakė, ar geriau metalinį naudoti?
o is plasmasiniu formeliu irgi lengvai issiima žvakė, ar geriau metalinį naudoti?
Man plastmasinės tinka. Kai sustengsta apšildau ir apvertus išsiima lengvai. Aš čia apie tas "ledines" žvakes.
temelė
Reik man tik biški laiko nuo mokslų atrast...ir eisiu bandyt šedevrus kurti.... gal savaitgali...
Reik man tik biški laiko nuo mokslų atrast...ir eisiu bandyt šedevrus kurti.... gal savaitgali...