Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

GAPO, o kur galima nusipirkti cinamono lazdeliu?
Atsakyti
biggrin.gif Aš pirkau Kaune bazėje 11 ar 13 sandėlyje sveriamų arbatų ir prieskonių skyriuje. Manau ir kituose miestuose yra viečikių, kur pardavinėja sveriamus prieskonius. mirksiukas.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą smile.gif Kalėdoms bandysiu padaryti žvakių. Tik norėjau paklausti ar darote kas kvepiančias žvakes? Tinka eterinis aliejus ir kaip jį bei kokiomis proporcijomis naudoti? 4u.gif
Atsakyti
O bistro zvakes tinka?
Atsakyti
Cinamono galima nusipirkti ir senukuose, jei jo nenaudosite maistui smile.gif Būna prie visokių džiovintų gėlių..
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2007 11 27, 21:19)
Perskaičiau visą temą smile.gif Kalėdoms bandysiu padaryti žvakių. Tik norėjau paklausti ar darote kas kvepiančias žvakes? Tinka eterinis aliejus ir kaip jį bei kokiomis proporcijomis naudoti?  4u.gif

Aš skaičiau, kad žvakės neturi skleisti kvapo. Tipo pagal feng shui - netinka. Kvapams tinka smilkalai, ar kitokie dalykiukai. Dar yra specialių žvakidių, kur kaitinamas spec. aliejus skleidžia kvapą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2007 11 29, 16:07)
Aš skaičiau, kad žvakės neturi skleisti kvapo. Tipo pagal feng shui - netinka. Kvapams tinka smilkalai, ar kitokie dalykiukai. Dar yra specialių žvakidių, kur kaitinamas spec. aliejus skleidžia kvapą.  smile.gif

Aš tai beveik visada į žvakes lašinu eterinio aliejaus, man patinka, kai kvepia. Nesidomiu Feng shui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2007 11 29, 16:07)
Aš skaičiau, kad žvakės neturi skleisti kvapo. Tipo pagal feng shui - netinka. Kvapams tinka smilkalai, ar kitokie dalykiukai. Dar yra specialių žvakidių, kur kaitinamas spec. aliejus skleidžia kvapą.  smile.gif

Tai kodėl gamina tiek kvepiančių žvakių? wink.gif Gi ne visi gyvena ir domisi febg shui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2007 11 30, 19:53)
Tai kodėl gamina tiek kvepiančių žvakių? wink.gif Gi ne visi gyvena ir domisi febg shui smile.gif

dometis feng shui nebutina, bet savimi patartina ax.gif , ne karta teko vartotoju apsaugos tinklapyje matyti pateikiamas ivairias zvakes kaip kenksmingas sveikatai-tai verciau jau paciai ju pasidaryti g.gif
Atsakyti
Sudominot bigsmile.gif šiandien po darbo lėksiu į Žvakių fabriką rolleyes.gif tiesiog rankos niežti, nebegaliu apie darba galvoti doh.gif
o is plasmasiniu formeliu irgi lengvai issiima žvakė, ar geriau metalinį naudoti? g.gif
Atsakyti
Man plastmasinės tinka. Kai sustengsta apšildau ir apvertus išsiima lengvai. Aš čia apie tas "ledines" žvakes.
Atsakyti
temelė thumbup.gif

Reik man tik biški laiko nuo mokslų atrast...ir eisiu bandyt šedevrus kurti.... bigsmile.gif gal savaitgali...
Atsakyti