Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

Per viena laida maciau, kaip silikono pagalba dare formeles gipsui lieti. Gal panasiu principu galima pasigaminti ir formele zvakei g.gif Gal kuri nors zinote, kokia temperatura atlaiko silikonas?
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 11 16, 17:53)
Per viena laida maciau, kaip silikono pagalba dare formeles gipsui lieti. Gal panasiu principu galima pasigaminti ir formele zvakei  g.gif  Gal kuri nors zinote, kokia temperatura atlaiko silikonas?

pasiziurek buvo cia kazkur liejiniu tema ar kazkaip panasiai g.gif -gal ten ka rasi
Atsakyti
o kaip ten ta zvake su ledukais daryti?istirpdyti vaska, i formele iberti ledukus, istatyti zvake ir apipilti vasku?
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 11 17, 20:13)
o kaip ten ta zvake su ledukais daryti?istirpdyti vaska, i formele iberti ledukus, istatyti zvake ir apipilti vasku?

kadangi turiu knato -tai ikisu jo gala i ta metaliuka (kur buna zvakiu apacioje) idedu ji i inda kuriame darysiu zvake, tada uzpilu ant apacios siek tiek skysto vasko, kad tas geleziukas su knatu "priliptu" -tada suberiu ledukus ir ant visko pilu karsta vaska ir voila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 17, 22:22)
kadangi turiu knato -tai ikisu jo gala i ta metaliuka (kur buna zvakiu apacioje) idedu ji i inda kuriame darysiu zvake, tada uzpilu ant apacios siek tiek skysto vasko, kad tas geleziukas su knatu "priliptu" -tada suberiu ledukus ir ant visko pilu karsta vaska ir voila  ax.gif

O mano "ledines" zvakes labai riboto aukscio gaunasi. jei pridedu daugiau ledo - tai vaskas iki skardines dugno nenubega, jei maziau - tada virsutine dalis gaunasi labai plati nu, be rasto. nezinau ar askiai parasiau. gal jus zinote kokiu nors gudrybiu?
Atsakyti
Merginos, kaip jus lydote parafina? kad jis gautusi labai grazus? o ne taskuotas kazkoks, nes kai nodri daryti zvakides, jis ziauriai negrazus gaunasi, ir dekoraciju nesimato sad.gif ar foto reiktu idet koks slykstus gaunasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 11 18, 12:44)
O mano "ledines" zvakes labai riboto aukscio gaunasi. jei pridedu daugiau ledo - tai vaskas iki skardines dugno nenubega, jei maziau - tada virsutine dalis gaunasi labai plati nu, be rasto. nezinau ar askiai parasiau. gal jus zinote kokiu nors gudrybiu?

blush2.gif nu maniskes ir netobulos gaunasi -tai vienur labai smulku ir vos palietus isbyra -tai isvis mazai matosi, bet as kazkaip nedarau tragedijos ax.gif -patarimas butu bandyti daryti po truputi, ta prasme dedi leduku uzpili-vel leduku uzpili
g.gif reiktu ir man gauti kokiu didesniu skarbonkiu, nes tokiu visai neturiu
va cia mano zvakes

QUOTE(kulwerstukas @ 2007 11 18, 13:05)
Merginos, kaip jus lydote parafina? kad jis gautusi labai grazus? o ne taskuotas kazkoks, nes kai nodri daryti zvakides, jis ziauriai negrazus gaunasi, ir dekoraciju nesimato sad.gif ar foto reiktu idet koks slykstus gaunasi? 4u.gif

nu parodyk, nes nesuptantu apie ka kalbi
Atsakyti
kunigunda78 ar bandei ideti nuotraukas? As darau i puse litro aulaus skardines, o i kokias tu?
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 11 18, 17:24)
kunigunda78 ar bandei ideti nuotraukas? As darau i puse litro aulaus skardines, o i kokias tu?

matai pas mus nera jokiu skardiniu, nes niekas nei alaus negeria, nei jokio kito gerimo is skarbonkiu rolleyes.gif
as esu darius savo bandymus tik indelyje nuo jogurto ir spec. zvakes mazoje formeleje ax.gif
su nuotraukom ir nedariau
Atsakyti
kas ta voila? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 11 18, 19:13)
kas ta voila?  doh.gif  blush2.gif

Voila - pranc. "štai", "štai tas" mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš su antruoju pabandymu. Pirmasis man pačiai schmoll.gif , tai nedėsiu blush2.gif . Va žvakė daryta su ledo gabaliukais. Atleiskit už foto kokybę - mokinuosi dar blush2.gif .
Atsakyti