Čia mano pirmoji aliejinė žvakutė
http://public.fotki....s/dsc01904.html
QUOTE(Heart @ 2007 11 12, 15:24)
labai grazu, tik kas per aliejus naudojamas cia
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 12, 17:17)
labai grazu, tik kas per aliejus naudojamas cia
Ačiū
Naudojamas lempų aliejus
QUOTE(Heart @ 2007 11 12, 16:24)
Čia mano pirmoji aliejinė žvakutė
Labai labai laaabai graži
Papildyta:
QUOTE(SeSe @ 2007 11 05, 13:15)
Norėčiau paklausti, ar tokią žvakę su ledukais galima pasigaminti išlydžius jau nusipirktą žvakutę? O vietoj knato panaudoti ploną ilgą žvakę?
Būten taip aš ir darau
Nusiperku kokias 4-5 ilgas žvakes, vieną palieku sveiką, o kitas išlydau. Tą sveikąją įstatau tarp ledukų o išlydytas supilu
Zvakes
norejau paklausti, o parafina kai lydot, ir jis atvesta ar jums jis gaunasi su tokiais baltais taskiukais oro (ar kaip pleskanom)
ka man daryt, nes taip negraziai gavosi, o norejau zvakide daryt, o man toks su taskais negraziais ir ta kompozicija nebesimato
Papildyta:
aš parafiną lydžiau skardineje nuo konservuotų persikų kaitinau ant dujinės vyryklės, nes vandenyje ilgai ir sunkiai tirpo, o aš neturiu kantrybės ir netepiau jokiu aliejum tos skardinės, juk parafinas kaip vaškas, bent jau man neprisvilo tik va gavosi negražus sustingus tam parafinui, dekoracijos nesimato, su tokiom baltom puslikėm.. kažin ką ne taip dariau? gal trumpai lydžiau? nors istirpo parafinas ir supyliau, ar reikia ji su kuonors skiesti?
ka man daryt, nes taip negraziai gavosi, o norejau zvakide daryt, o man toks su taskais negraziais ir ta kompozicija nebesimato
Papildyta:
QUOTE(Heart @ 2007 09 25, 12:49)
Ačiū
Užsidegiau šiuo darbu, tik labai laiko trūksta, mano leliukas dėmesio reikalauja
Ketinu lydyti parafiną skardinėje nuo katino maisto. Kažin, ar neprisvils? Gal reikia dugną kokiu aliejumi patepti
Beje, gal kur nors galima nusipirkti floristinio parafino, jis turėtų tikti ir žvakėms pagal mane. Ieškojau Shetellinge ir Žaliajame Centre, bet nebuvo.
Ir dar man kilo idėja. Jeigu į aliejų lempoms primaišyčiau tirpintos želatinos, gal pavyktų išgauti medžiagą gelinėms žvakėms? Negi vos kilus naujai idėjai į Kauną lėksi.Bet baisu eksperimentuoti, kad namų nepadegčiau
Užsidegiau šiuo darbu, tik labai laiko trūksta, mano leliukas dėmesio reikalauja
Ketinu lydyti parafiną skardinėje nuo katino maisto. Kažin, ar neprisvils? Gal reikia dugną kokiu aliejumi patepti
Beje, gal kur nors galima nusipirkti floristinio parafino, jis turėtų tikti ir žvakėms pagal mane. Ieškojau Shetellinge ir Žaliajame Centre, bet nebuvo.
Ir dar man kilo idėja. Jeigu į aliejų lempoms primaišyčiau tirpintos želatinos, gal pavyktų išgauti medžiagą gelinėms žvakėms? Negi vos kilus naujai idėjai į Kauną lėksi.Bet baisu eksperimentuoti, kad namų nepadegčiau
aš parafiną lydžiau skardineje nuo konservuotų persikų kaitinau ant dujinės vyryklės, nes vandenyje ilgai ir sunkiai tirpo, o aš neturiu kantrybės ir netepiau jokiu aliejum tos skardinės, juk parafinas kaip vaškas, bent jau man neprisvilo tik va gavosi negražus sustingus tam parafinui, dekoracijos nesimato, su tokiom baltom puslikėm.. kažin ką ne taip dariau? gal trumpai lydžiau? nors istirpo parafinas ir supyliau, ar reikia ji su kuonors skiesti?
QUOTE(Heart @ 2007 11 12, 16:24)
Labai graži žvakė...
Jau seniai lankiausi šioje temoje, dabar įdedu savo pirmą pabandymą. Spalve nelabai graži, bet norėjau patį principą išbandyti ir man visai patiko.
1 kaip lyditi zvakes?
2 ar tinka bet kokios zvakes?
3 noreciau daryti rutuli(kaip sniego gniuzte.koki indeli siulytumet paiimti?
4 kiek laiko zvake dziusta ir ar nesunku ja isimti?
QUOTE(sigita @ 2007 11 16, 15:59)
Jau seniai lankiausi šioje temoje, dabar įdedu savo pirmą pabandymą. Spalve nelabai graži, bet norėjau patį principą išbandyti ir man visai patiko.
Labai graži
Mano pirmasis blynas su ledukais prisvilo, tad dar svarstau, ar rodytis
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 11 16, 16:38)
1 kaip lyditi zvakes?
1. Nereikalingoje skardinėje ant viryklės.
2. Manau, kad taip.
3. Gal teniso kamuoliukas tiktų?
4. Verta dėl viso pikto padžiovinti ilgiau ir išimti tik tada, kai visai atvėsta. Išsiima dažniausiai lengvai, bet tai priklauso ir nuo indelio.
QUOTE(sigita @ 2007 11 16, 14:59)
Labai grazi
as ir pati taip pasiilgau zvakiu darymo, o dar kai Kaledos arteja -tai taip ir niezti rankos
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 11 16, 15:38)
1 kaip lyditi zvakes?
as dedu kokia nors (perku maximoj ar JYSk ar bet kur kitur) sutrupinta zvake i inda, statau ji i vandeni ir tirpinu
zvakes stingsta gan greitai, nors jai labai stora -tai ir ilgiau uztruktu
isimu lengvai-tiesiog pakisu indeli po karstu vandeniu ir ji atsoka nuo sieneliu
Rutuliui daryti reiktu formos, o LT tokiu nera , siustis butu brangu, nes pati formele kainuoja labai daug, o ir retai buna tu apvaliu
Esu pries metus prasiusi paieskoti Vokietijoje -tai nerado
Vienintelis variantas imti apvalius atidaromus burbulus ir abi puses pripilti vasko, o paskui idejus knata bandyti tas puseles suklijuoti
Pati nebamdziau tai nezinau kaip gautusi