Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

niu ir ka veikt su jom? unsure.gif nieko nesumastau kaip jas graziai perdirbti cray.gif
Atsakyti
Atgaivinu temą biggrin.gif

Mano pirmieji blynai:

http://images27.fotk....jpg?1188823826

http://images29.fotk....jpg?1188823942

Gelinė kvepia melisomis, tik nepavyko gražiai visų trijų knatų įdėti. O žvakės su gėlytėmis pirktos, tik mano dekoruotos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heart: 03 rugsėjo 2007 - 14:59
Pagaliau kazkas atsiliepe thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O kaip tu ten dekoravai ta antra zvake? g.gif su serveltelem? blush2.gif
Atsakyti
Taip apsidziaugiau atnaujinta tema, tik gaila negaliu atidaryti paveiksliuku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girinukė: 04 rugsėjo 2007 - 08:52
Velniava kažkokia, neberodo nuotraukų verysad.gif Bet jos yra ir mano paraše blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as pamaciau. Graziuos zvakes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 09 04, 18:30)
Velniava kažkokia, neberodo nuotraukų  verysad.gif Bet jos yra ir mano paraše  blush2.gif

man gelinė žvakė labai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Girinukė @ 2007 09 24, 14:22)
Pagaliau ir as pamaciau. Graziuos zvakes  bigsmile.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 25, 00:04)
man gelinė žvakė labai gražiai atrodo wub.gif

Ačiū blush2.gif

Užsidegiau šiuo darbu, tik labai laiko trūksta, mano leliukas dėmesio reikalauja wub.gif

Ketinu lydyti parafiną skardinėje nuo katino maisto. Kažin, ar neprisvils? Gal reikia dugną kokiu aliejumi patepti g.gif

Beje, gal kur nors galima nusipirkti floristinio parafino, jis turėtų tikti ir žvakėms pagal mane. Ieškojau Shetellinge ir Žaliajame Centre, bet nebuvo.

Ir dar man kilo idėja. Jeigu į aliejų lempoms primaišyčiau tirpintos želatinos, gal pavyktų išgauti medžiagą gelinėms žvakėms? Negi vos kilus naujai idėjai į Kauną lėksi.Bet baisu eksperimentuoti, kad namų nepadegčiau tongue.gif
Atsakyti
Gana drasios idejos. As vaska kai lydau tai dedu puodeli i kita inda su vandeniu, tai gal ir parafina taip pat reiktu lydyti.
Atsakyti
Gražios žvakės thumbup.gif

O kur buna to gelio apskritai pirkt? g.gif
Jau senokai noredavau paeksperimentuot su juo, bet niekaip nepavyksta jo kur nors rast. Gal tiesiog nezinau, kur ieskot blush2.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti, ar tokią žvakę su ledukais galima pasigaminti išlydžius jau nusipirktą žvakutę? O vietoj knato panaudoti ploną ilgą žvakę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 11 05, 14:15)
Norėčiau paklausti, ar tokią žvakę su ledukais galima pasigaminti išlydžius jau nusipirktą žvakutę? O vietoj knato panaudoti ploną ilgą žvakę?  g.gif

Net ir geriau bus kai vietoj knato naudosi zvake
Atsakyti