Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

QUOTE(Labadi @ 2006 04 01, 21:48)
Kažkada, seniai seniai smile.gif panelės žurnale buvo idėjų apie žvakių darymą. Nelabai aš kažką prisimenu išskyrus vieną. Rankos formos žvakutę. Dabar nelabai turiu kaip nufotografuot, bet jeigu kam įdomu, galėsiu vėliau fotkę įkelt.
Labai įspūdingai atrodo smile.gif ypač raudona biggrin.gif

Butinai idek foto 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė... @ 2006 04 01, 20:30)
o kokio dydzio ledukus dejai?
o va del jogurto mazu pakeliu tai gera ideja pakisai  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Užsišaldžiau ledukus spec. maišelyje. O paskui juos su plaktuku mėsai mušti sutrupinau.
Ir dar kas buvo: suliejau parafiną į savo formą, o likutį tai gaila išmesti. Na, sakau, susipilsiu į kokį induką, sustings ir bus kitam kartui. Ir ziople pasiemiau kažkokį ploną plastmasinį indelį. Negana to, nusprendžiau pilti laikydama virš kriauklės doh.gif
Aišku, indelis išsigaubė, visas karštas parafinas - į kriauklę. Bet pati savimi didžiuojuosi, sugebėjau išardyti tuos vamzdžius po kriaukle ir išimti kamštį. rolleyes.gif Surinkti vamzdžius irgi pavyko biggrin.gif
Atsakyti
man ir buvo taip,tik su vasku doh.gif prapyliau is puodo pildam.gerai kad i kriaukle o ne kur ant stalo ax.gif
as ir spec maisiuke ledukus saldau,bet kad dideli tokie pas mane jie,visai net nedaejo kad su mesos musikliu galeciau susmulkinti doh.gif nu psio....sendien liesiu zvake ax.gif leduku turiu visko turiu.....darysiu cool.gif ziuresim kas gausis lotuliukas.gif
Atsakyti
Būtinai pasigirk rezultatais!
O aš paprašiau vyro, kad nufotografuotų žvakę ir man atsiųstų nuotraukas. Na, bet nebūtų vyras: nei žvakę uždegė, nei stalą nuvalė... doh.gif O kokybė prastoka, nes pavakary fotografuota.
user posted image
user posted image

Atsiprašau, kad tokios milžiniškos išėjo, nemoku mažesnių įkelti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulala: 02 balandžio 2006 - 18:29
QUOTE(saulala @ 2006 04 02, 19:28)
Būtinai pasigirk rezultatais!

Atsiprašau, kad tokios milžiniškos išėjo, nemoku mažesnių įkelti  blush2.gif

thumbup.gif
saunu thumbup.gif labai grazu drinks_cheers.gif o kokioj formoj dariai?as tai alaus skarbonkej dariau ax.gif

tu bent mylziniskas foto moki idet,o as ir tokiu nemoku doh.gif

padariau pora zvakeliu,tai ir panages vaskuotos liko blink.gif lotuliukas.gif bet mano zvekes kaskokia neaiski spalba gavosi g.gif as is atlieku dariau ax.gif tai gal del to g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė... @ 2006 04 02, 20:49)
thumbup.gif
saunu  thumbup.gif labai grazu drinks_cheers.gif o kokioj formoj dariai?as tai alaus skarbonkej dariau  ax.gif

tu bent mylziniskas foto moki idet,o as ir tokiu nemoku doh.gif

padariau pora zvakeliu,tai ir panages vaskuotos liko  blink.gif  lotuliukas.gif bet mano zvekes kaskokia neaiski spalba gavosi  g.gif as is atlieku dariau  ax.gif tai gal del to  g.gif

butinai idek foto rolleyes.gif mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė... @ 2006 04 02, 19:49)
thumbup.gif
saunu  thumbup.gif labai grazu drinks_cheers.gif o kokioj formoj dariai?as tai alaus skarbonkej dariau  ax.gif

Tai čia ta pati, kur sakiau, kad mažiuką geriamo jogurto pakiuką naudojau. tongue.gif
O jeigu nemoki įkelti nuotraukų, atsiųsk man į rygertaites@yahoo.com. Pabandysiu įkelti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulala: 02 balandžio 2006 - 22:48
Del rankos formos zvakes is Paneles zurnalo. As siek tiek pamenu gamybos procesa. Tiesiog paimi gumine pirstine, pripili ja islydytu zvakiu parafino, ikisi knata ir lauki rezultato. Kazkada buvau pagaminus, visai graziai atrode. Dar galima paimti paprasciausias zvakes ir dekoruoti jas akmenukais, pagaliukais ir t.t smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2006 04 02, 23:45)
Tai čia ta pati, kur sakiau, kad mažiuką geriamo jogurto pakiuką naudojau.   tongue.gif
O jeigu nemoki įkelti nuotraukų, atsiųsk man į rygertaites@yahoo.com. Pabandysiu įkelti  ax.gif

dabar skaitineju kaip det foto(kiek valakitos cia doh.gif )
oho,cia jogurto indeli blush2.gif foto didele tai atrodo kad didele ta zvake ax.gif kaskas panasaus i mano,pagal dydi(mano alaus skarbonkes forma)
o koks ten sniuras? ax.gif o kaip tu ta paparti idejai i zvake g.gif ?
pajutau kabli zvakiu gamyboj doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė...: 03 balandžio 2006 - 10:36
Va smile.gif čia pirmoji mano daryta ranka tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Labadi @ 2006 04 03, 13:19)
Va smile.gif čia pirmoji mano daryta ranka  tongue.gif

Nu geras blink.gif thumbup.gif
o cia tai zvake drinks_cheers.gif
o cia i geltona pirstine pyliai?ta prasme ne i chirurgine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Labadi @ 2006 04 03, 12:19)
Va smile.gif čia pirmoji mano daryta ranka  tongue.gif

user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip nuotaika pakele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif idomi zvake gavos tongue.gif
Atsakyti