Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

QUOTE(oaze @ 2007 08 19, 12:43)
Padariau ir aš žvakelių  smile.gif . tik perspėju - man tai pirmas kartas, todėl per daug nesijuokit....  blush2.gif
http://public.fotki....utas/zvake.html

Nera ko juoktis, priesingai nepapratai grazi thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už gerus žodžius notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 08 19, 11:43)
Padariau ir aš žvakelių  smile.gif . tik perspėju - man tai pirmas kartas, todėl per daug nesijuokit....  blush2.gif http://public.fotki....utas/zvake.html
Kad visai super thumbup.gif
Atsakyti
nu ačiū.. blush2.gif
Atsakyti
o ka naudojat formelei?
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 08 19, 10:43)
Padariau ir aš žvakelių  smile.gif . tik perspėju - man tai pirmas kartas, todėl per daug nesijuokit....  blush2.gif

grazus pirmieji bandymai
as tai sitame inde darysiu zvake biggrin.gif + kokosu eterinis aliejus ir manau bus wub.gif
Atsakyti
Gera ideja mirksiukas.gif thumbup.gif as tai dideliu zvakiu prisipirkau papigiai lotuliukas.gif tai dabar mastau ka cia idomaus pagaminus, su ledukais dariau tai labai patiko wub.gif o ka dar galetumete pasiulyti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 08 22, 21:20)
Gera ideja  mirksiukas.gif  thumbup.gif  as tai dideliu zvakiu prisipirkau papigiai  lotuliukas.gif  tai dabar mastau ka cia idomaus pagaminus, su ledukais dariau tai labai patiko  wub.gif  o ka dar galetumete pasiulyti?  ax.gif  4u.gif

A kur tu zvakiu papigiai radai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airy @ 2007 08 23, 10:34)
A kur tu zvakiu papigiai radai?  ax.gif
Kartais Maximoje būna...
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 08 23, 12:56)
Kartais Maximoje būna...

A ten.. buna kartais tos kur 47lt kainuoja padaro akcija po 2lt... ir pan.. bet kaip uztaikyt? doh.gif

Tai jei kas info turesit apie akcijas zvakem gal pasidalinkit? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airy: 23 rugpjūčio 2007 - 14:58
Joa maximoj drinks_cheers.gif bet ten jos tokios storos didokos ir kvepiancios tai gal 3 lt mokejau g.gif
Atsakyti
aš kažkada seniai milzinisku zvakiu is senuku po 2-3 litus parsitempiau smile.gif
Atsakyti