Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

jei neisheis ish pirmo karto juk galiu ir vel perlydit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 06 26, 23:13)
Dekui  4u.gif

O tie ledukai turi but smulkokai sudauzyti  smile.gif

Aš ledukus darau tame polietileniniame maišelyje, kai jie užšąla maišelį padedu ant pjaustymo lentelės ir tada po vieną kartą su plaktuku pereinu per kiekvieną leduką (na žiūrau kad ledukas skiltų į kokias 3-5 dalis) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kitty*** @ 2007 06 26, 23:28)
jei neisheis ish pirmo karto juk galiu ir  vel perlydit? g.gif

Žinoma kad gali mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš ledukus darau tame polietileniniame maišelyje, kai jie užšąla maišelį padedu ant pjaustymo lentelės ir tada po vieną kartą su plaktuku pereinu per kiekvieną leduką (na žiūrau kad ledukas skiltų į kokias 3-5 dalis) mirksiukas.gif
Papildyta:

taip ir as dariau ir nieko man neisejo verysad.gif turi dar smulkiau sudauzyti juos smile.gif kaip zirnio dydzio mazdaug turi gautis ar maziau smile.gif nz kaip nupasakoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 28 birželio 2007 - 21:26
QUOTE(Koxamte @ 2007 06 28, 22:25)
taip ir as dariau ir nieko man neisejo  verysad.gif  turi dar smulkiau sudauzyti juos  smile.gif  kaip zirnio dydzio mazdaug turi gautis ar maziau  smile.gif  nz kaip nupasakoti  ax.gif

g.gif mano tikrai didesni būna nei žirnio dydžio g.gif
ai bet pas mane forma nemaža, mažesnei formai tikriausiai reikia ir smulkesnių ledukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 06 29, 11:03)
g.gif mano tikrai didesni būna nei žirnio dydžio  g.gif
ai bet pas mane forma nemaža, mažesnei formai tikriausiai reikia ir smulkesnių ledukų  mirksiukas.gif

Tai kad kai stambus buvo tas vanduo man neisbego schmoll.gif tai niekis bandyk kol iseis, neiseis vel perlydyt galesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai šaldžiau ne maišeliuose, tai su replėm jie gan gerai suskyla. Išrenki iš tų lūženų tinkamo dydžio gabaliukus ir thumbup.gif Pirmiausia taip dariau, nes naktį su tom žvakėm blūdijau.
Atsakyti
Žurnaliukai
user posted image
Atsakyti
Žurnalas

user posted image
Atsakyti
Nagi, kur dingot zvakiu megejos? unsure.gif negi visos fantazijos isbleso? ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 06 liepos 2007 - 12:49
verysad.gif
Atsakyti
Kodel cia taip apmire? g.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Geras oras bigsmile.gif visi gamtoje šašlykus kepa tongue.gif tourist5.gif
Atsakyti