o tai kaip man reiktu padaryti tokius ornamentus, kaip toj nuotraukoj kur nusiunciau tau i emeila?
uups didelis dėkui už išsamų paaiškinimą
jau seniai galvoju apie šias žvakes, bet niekaip nedrįsau daryti, nes tiksliai nežinojau kaip, kada ir ką dėti
Dabar būtinai pabandysiu
jau seniai galvoju apie šias žvakes, bet niekaip nedrįsau daryti, nes tiksliai nežinojau kaip, kada ir ką dėti
Dabar būtinai pabandysiu
QUOTE(zivile21 @ 2007 05 10, 21:23)
o tai kaip man reiktu padaryti tokius ornamentus, kaip toj nuotraukoj kur nusiunciau tau i emeila?
ar atskirai kokius siuntei? tada negavau o jei turi omenyj situose vazoneliuose, tai cia dziovintos augalo dalys ilietos, man rodos
aj, pasirodo man vakar neatidare tos nuotraukos antros..viskas labai aisku, dideliausias aziu
Norėčiau pasidaryti žvakutę su apelsinų riekėlėm, tik niekaip nesulaukiu kada jos sudžius, o gal galima dėti ir nesudžiūvusias... kaip manot merginos?
QUOTE(bugytė @ 2007 05 14, 09:50)
Norėčiau pasidaryti žvakutę su apelsinų riekėlėm, tik niekaip nesulaukiu kada jos sudžius, o gal galima dėti ir nesudžiūvusias... kaip manot merginos?
Plonai supjaustyk, sudėk į skardą kepimui ir džiovink orkaitėje neaukštoje temperatūroje apie 2 val. (vėliau patikslinsiu laiką ir temperatūrą)
Papildyta:
Tikslinu:
Sudėti apelsino (nesvarbu kokio vaisiaus ar daržovės) plonus griežinėlius į kepimo skardą, ištiestą pergamentiniu (kitaip kepimo popieriumi, kad griežinėliai nepriliptų) ir džiovinti neaukštoje apie 100 laipsnių karštumo orkaitėje nuo2 iki 3 valandų. Sėkmės
Ačiū už patarimą, bet... pas mus orkaitė sugedus
teks kraustytis pas ką nors į svečius
teks kraustytis pas ką nors į svečius
Džiovinti citrusai žvakių gamybai (ir ne tik)
Čia taip atrodė prie džiovinimą
O čia jau "iškepti"
kai kurie, sakyčiau, sudegė, gali būti dėl to kad buvo nevienodo storio riekutės (taip kad reikia vienodų) taip pat reikia atidžiai nustatyti reikiamą temperatūrą, kad nesusviltų kaip kad atsitiko čia ir pavartyti laikas nuo laiko
kai kurie gavosi
Čia taip atrodė prie džiovinimą
O čia jau "iškepti"
kai kurie, sakyčiau, sudegė, gali būti dėl to kad buvo nevienodo storio riekutės (taip kad reikia vienodų) taip pat reikia atidžiai nustatyti reikiamą temperatūrą, kad nesusviltų kaip kad atsitiko čia ir pavartyti laikas nuo laiko
kai kurie gavosi