a, aisku.. niu ziuresim kas gausis, ka tik kazka padariau laukiu kol sustings, bet knata tai levai idejau, zinau, kad pirmas blynas bus prisviles, niu bet juk pirmas
QUOTE(bugytė @ 2007 04 02, 08:50)
Kazyte labai gražuuu... Ir spalva labai liuks
Tokia spalva tai gavosi visai netycia. Pyliau dazus, kokius tik turejau ir netycia isgavau sokolado spalva.
QUOTE(rienka @ 2007 04 03, 12:00)
a, aisku.. niu ziuresim kas gausis, ka tik kazka padariau laukiu kol sustings, bet knata tai levai idejau, zinau, kad pirmas blynas bus prisviles, niu bet juk pirmas
Mano pirmas blynas irgi prisvilęs gavosi (sakiau išmesiu arba kuo greičiau išdeginsiu, kad niekas nepamatytų), bet taip ranka ir nepakilo to padaryti o draugės pamatę sako, kad ta žvakutė pati gražiausia tai dar ir dabar stovi ant palangės
Rienka rezultato pamatyti ilgai laukti nereiks - žvakutė nuo ledukų labai greitai sustingsta
Kad ir prisvile tie blynukai, ale Tavo ranku silumos susildyti ir be galo mieli
Pasirodysiu ir aš savo darbelį
Uoj kokia gražutė
uj kokia grazi.. niu o as savosios dar negaliu ideti, nes dar neturiu surinkusi 100 zinuciu
QUOTE(rienka @ 2007 04 03, 17:00)
uj kokia grazi.. niu o as savosios dar negaliu ideti, nes dar neturiu surinkusi 100 zinuciu
Man rodos nereikia 100 žinučių laukti - susikurk internetinį fotoalbumą, ten patalpink nuotraukytę, o nukopijavus jos nuorodą čia įmesk
plačiau ir aiškiau stai cia
Zvakem lieti skirtu formu galima gauti bitininku parduotuvese.
QUOTE(Girinukė @ 2007 04 04, 10:19)
Zvakem lieti skirtu formu galima gauti bitininku parduotuvese.
o gal taip koki adresiuka Vilniuje zinai ?
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 04, 12:52)
o gal taip koki adresiuka Vilniuje zinai ?
Aš žinau vieną bitininkystės parduotuvę
"Bičių korys" Pylimo g. 55 (netoli stoties), tel. (5) 261 9671
Dirba tik iki 16 val.
Dar yra šio tinklo parduotuvė:
Žaliųjų ežerų g. 125, tel. (5) 230 9783