Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

liek i kiaushinio lukshta tuscia,- labai nebjauriai isheina mirksiukas.gif tik kiek sunkoka sudauzyt ir ishlupt...bet imanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 03 30, 21:35)
žaislų parduotuvėse ieškojau, formelių yra bet butent kiaušinio formos ne. Apie siuntimą iš užsienio taip pagalvojau, tik ar tam užteks laiko  g.gif
Papildyta:
na stai radau nete silikonines formeles kaina 9,90 euru, bet nebera laiko  doh.gif

na siom velykom tai negausi- bet kitom galesi nusipirkti, arba jei labai nori kiausinio formos -tai juk gali i kiausinio luksta ikisti knata ir uzpildyti lydytom zvakem g.gif -Jyske buna spalvotos pilnai zvakes, ne tos, kur tik aplietos, o viduje balta mirksiukas.gif
as taip ir noreciau pasidaryti, alia, kad nera kur deti kiausinio turinio blink.gif-tai apsieisiu

o uups jau parase ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 30 kovo 2007 - 21:55
As irgi YSKE nusipirkau tu spalvotu zvakiu. Kaip tik yra tokiu ryskiu Velykiniu- pavasariniu spalvu.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 30, 21:53)
na siom velykom tai negausi- bet kitom galesi nusipirkti, arba jei labai nori kiausinio formos -tai juk gali i kiausinio luksta ikisti knata ir uzpildyti lydytom zvakem  g.gif -Jyske buna spalvotos pilnai zvakes, ne tos, kur tik aplietos, o viduje balta  mirksiukas.gif
as taip ir noreciau pasidaryti, alia, kad nera kur deti kiausinio turinio  blink.gif-tai apsieisiu

o uups jau parase ax.gif

taip, galima i tuscia kiausinio kevala vasko privarvinti istacius knata, vis tik nesigaus taip lygiai kaip formelese (kaip odeles iskrapstyti per maza skylute), bet bandyti verta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 kovo 2007 - 23:26
Taigi galima daryti i puses kiausinio luksta. dar idomiau ir originaliau.
Atsakyti
Mano anksciau minetos "sokoladines" zvakes:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kazyte,tikrai labai grazu !!!!!
Atsakyti
Aciu ax.gif
Tos azurines zvakes man pacios graziausios. Ir laiko labai daug neatima jas gaminant. O ir Velykom manau butu labai puiki dovana. biggrin.gif
Atsakyti
Kazyte labai gražuuu... bigsmile.gif Ir spalva labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
super temele, dar nebaigiau skaityti, bet esu nerealiai suzaveta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
klausykit o kaip ir kada ta knata idedate a? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rienka @ 2007 04 02, 22:52)
klausykit o kaip ir kada ta knata idedate a?  blush2.gif

Aš dėjau ne knatą, o tiesiog įstačiau žvakutę, ją apdėjau ledukais, ir tuomet užpyliau vašku mirksiukas.gif
Atsakyti