liek i kiaushinio lukshta tuscia,- labai nebjauriai isheina tik kiek sunkoka sudauzyt ir ishlupt...bet imanoma
QUOTE(irmulia @ 2007 03 30, 21:35)
žaislų parduotuvėse ieškojau, formelių yra bet butent kiaušinio formos ne. Apie siuntimą iš užsienio taip pagalvojau, tik ar tam užteks laiko
Papildyta:
na stai radau nete silikonines formeles kaina 9,90 euru, bet nebera laiko
Papildyta:
na stai radau nete silikonines formeles kaina 9,90 euru, bet nebera laiko
na siom velykom tai negausi- bet kitom galesi nusipirkti, arba jei labai nori kiausinio formos -tai juk gali i kiausinio luksta ikisti knata ir uzpildyti lydytom zvakem -Jyske buna spalvotos pilnai zvakes, ne tos, kur tik aplietos, o viduje balta
as taip ir noreciau pasidaryti, alia, kad nera kur deti kiausinio turinio -tai apsieisiu
o uups jau parase
As irgi YSKE nusipirkau tu spalvotu zvakiu. Kaip tik yra tokiu ryskiu Velykiniu- pavasariniu spalvu.
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 30, 21:53)
na siom velykom tai negausi- bet kitom galesi nusipirkti, arba jei labai nori kiausinio formos -tai juk gali i kiausinio luksta ikisti knata ir uzpildyti lydytom zvakem -Jyske buna spalvotos pilnai zvakes, ne tos, kur tik aplietos, o viduje balta
as taip ir noreciau pasidaryti, alia, kad nera kur deti kiausinio turinio -tai apsieisiu
o uups jau parase
o uups jau parase
taip, galima i tuscia kiausinio kevala vasko privarvinti istacius knata, vis tik nesigaus taip lygiai kaip formelese (kaip odeles iskrapstyti per maza skylute), bet bandyti verta
Taigi galima daryti i puses kiausinio luksta. dar idomiau ir originaliau.
Mano anksciau minetos "sokoladines" zvakes:
Kazyte,tikrai labai grazu !!!!!
Aciu
Tos azurines zvakes man pacios graziausios. Ir laiko labai daug neatima jas gaminant. O ir Velykom manau butu labai puiki dovana.
Tos azurines zvakes man pacios graziausios. Ir laiko labai daug neatima jas gaminant. O ir Velykom manau butu labai puiki dovana.
Kazyte labai gražuuu... Ir spalva labai liuks
super temele, dar nebaigiau skaityti, bet esu nerealiai suzaveta
klausykit o kaip ir kada ta knata idedate a?
QUOTE(rienka @ 2007 04 02, 22:52)
klausykit o kaip ir kada ta knata idedate a?
Aš dėjau ne knatą, o tiesiog įstačiau žvakutę, ją apdėjau ledukais, ir tuomet užpyliau vašku