Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

QUOTE(kunigunda78 @ 2006 11 20, 19:30)
o prie kokiu priemoniu jo reiketu ieskoti, ta prasme -prie buitiniu valymo ar prie kokiu kitu?

Buitinis buitinis valiklis. Tik pavadinau taip "chamikalais" ir suklaidinau tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 11 20, 19:46)
Buitinis buitinis valiklis. Tik pavadinau taip "chamikalais" ir suklaidinau tongue.gif  mirksiukas.gif

aisku, dekui, reiks kada, kai bus laiko paieskoti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sigita @ 2006 11 20, 19:34)
Atleiskit uz klausima, bet kokiu budu istipdot parafina ar zvakes, is kuriu gaminate?

na as nebadziau, bet skaiciau, kad reikia inda su tuo parafinu ikisti i karsta vandeni ir jis taip istirpsta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 20 lapkričio 2006 - 20:03
Aš medžiagas perku Žvakių fabrike (Kaunas). Parafina tirpinu alaus skarbonkėje, inde su vandeniu ant ugnies. Po to pilu į Coca colos nupjautą skarbonkę, nes iš tokios lengviau issiima. Būsima žvakė vėsta kambario temperatūroje.
Atsakyti
cia mano nelabai vykusios zvakes ax.gif
matyt ledas per smulkus, nes man isluzinejo ji doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 04, 18:32)
cia mano nelabai vykusios zvakes ax.gif
matyt ledas per smulkus, nes man isluzinejo ji  doh.gif

labai grazhu tokie smulkuciai labirintai, bet ledo reik stambesnio, nes tarp smulkiu gabaliuku net vaskas vietomis nepatenka, todel ir ishluzhineja.Nieko, kitos geriau pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazuoles jusu ledines zvakes !!!!!
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 04, 20:41)
labai grazhu tokie smulkuciai labirintai, bet ledo reik stambesnio, nes tarp smulkiu gabaliuku net vaskas vietomis nepatenka, todel ir ishluzhineja.Nieko, kitos geriau pavyks  mirksiukas.gif

tai jau teks iki kaledu praktikuotis, kol pavyks lotuliukas.gif
Atsakyti
Visai faina ta isluzinejusi zvake- kaip prakastas obuolys... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 12 04, 22:51)
Visai faina ta isluzinejusi zvake- kaip prakastas obuolys... blush2.gif

as ja ir paliksiu, atminciai
Atsakyti
nu zinokit daraiu ir as siandien zveke. na ir galiu pasakyti, kad nieko nesigavo blush2.gif ir cia kalta tik as pati. tai ry tkartosiu procesa ir cusiu, jau pasiruosusi kaip reikalas. o blogumas buvo, ta, kad inda isklojau folija, ir pasirode, kad ji tik bedos pridare doh.gif nes vaskas pribego ir po ja. tai gis visas grazumas liko uzsleptas. taip kad ryt tirpinsiu tas pacias ir darysiu naujas tongue.gif
tik reiks pakeliu is kur nors gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaina @ 2006 12 08, 00:07)
nu zinokit daraiu ir as siandien zveke. na ir galiu pasakyti, kad nieko nesigavo blush2.gif ir cia kalta tik as pati. tai ry tkartosiu procesa ir cusiu, jau pasiruosusi kaip reikalas. o blogumas buvo, ta, kad inda isklojau folija, ir pasirode, kad ji tik bedos pridare doh.gif nes vaskas pribego ir po ja. tai gis visas grazumas liko uzsleptas. taip kad ryt tirpinsiu tas pacias ir darysiu naujas tongue.gif
tik reiks pakeliu is kur nors gauti ax.gif

lauksim ax.gif
Atsakyti
O sakykit kaip jūs su ta skarbonke darot? Ar nupjaunat apačią? Jei nupjaunat, tai ar pro apačia nebėgs tas vaškas. Jei nenupjauni, tai ta apačia gi susiarėja ir tokia negraži. Ir dar įdomu ar tepat aliejumi, kaip čia kažkas siūlė. Prisipirkau ir aš žvakių, reiks bandyti kai kas lelius padabos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidaaa: 08 gruodžio 2006 - 14:27