Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

QUOTE(*MAGIC* @ 2006 11 17, 18:06)
Taigis pačios darom ne todėl,kad nėra žvakių, ar pinigų joms gaila smile.gif (pačiam darant, jei viską paskaičiuoti, tai irgi nepigios gaunasi wink.gif )
Ir pats kūrybos procesas labai smagus, o ir paties sukurta žvakelė ir dega kitaip ir šviečia ir šildo  wub.gif ...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif TAI KAD SIAIS LAIKAIS VISKO PILNA, BT SAVO RANKU DARBAS MAN PATS MIELIAUSIAS IR BRANGIAUSIAS
Papildyta:
smile.gif+2006 11 19, 03:59-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2006 11 19, 03:59)
o as dariau ta azurine zvakute ir neturejau popierinio indelio, tai supyliau i plasmasini, tai kaip reiks ja iskrapstyt? verysad.gif

TIEK TOS MANO PATIRTIES BET MANAU KAD INDELIO NEBER
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2006 11 19, 15:39)
  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif TAI KAD SIAIS LAIKAIS VISKO PILNA, BT SAVO RANKU DARBAS MAN PATS MIELIAUSIAS IR BRANGIAUSIAS
Papildyta:

TIEK TOS MANO PATIRTIES BET MANAU KAD INDELIO NEBER

indelio neber, nupjoviau apacia ir iskrapsciau zvake lotuliukas.gif bet jau baisi gavosi kaip velnias lotuliukas.gif kita karta darysiu kapucino indelyje ir didele, o dabar MB su draugu trukde susikaupt, begiojo klausinejo, draugas isvis pakraupes buvo langus puole atidarinet, matai jam smirdi, matai namus padegsiu, itariu pagalvojo kad as ragana lotuliukas.gif o MB tai jau priprates prie mano uzsiemimu, bet vistiek menininkui dirbti vienumoj reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 11 19, 22:20-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2006 11 19, 22:20)
indelio neber, nupjoviau apacia ir iskrapsciau zvake  lotuliukas.gif
Aš tai žvakes dariau į "skarbonkę" nuo Coca Colos... Tik man nelabai gavos pati ažūrinė žvakė, nes ledukų nesmulkinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2006 11 19, 22:54)
Aš tai žvakes dariau į "skarbonkę" nuo Coca Colos... Tik man nelabai gavos pati ažūrinė žvakė, nes ledukų nesmulkinau sad.gif

o as kai negeriu nei kapucinu, nei cococolos -tai teks jogurtiniais visokiais tenkintis, aij nu dar turesiu piramide biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2006 11 20, 00:54)

o kaip is skarbonkes iskrapstei?
Atsakyti
ot as vis kaupiuos ir skarbonkes kaupiu tai idomu pasidare turbut skarbonkes po to irgi neber... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2006 11 20, 15:39)
ot as vis kaupiuos ir skarbonkes kaupiu tai idomu pasidare turbut skarbonkes po to irgi neber... biggrin.gif

pabandykit metaliniame kokiame inde, nes aš savo tą ažūrinę padariau metaliniame puodelyje, ir vos tik ji atšalo - puikiai nuo kraštų pati atšoko mirksiukas.gif smile.gif o gal čia tik man netyčia pavyko, nzn ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Kad lengvai išsiimtų žvakė iš formelės kažkur skaičiau,kad reikia formelę patepti silikonu. Aš namuose apžiūrėjus savo "chemikalų" atsargas radau tokį valiklį metaliniams paviršiams silikono pagrindu (na,kad gražiai blizgėtų), tai su juo ir ištepiau formelę (tam reikalui naudojau tokią stiklinę) . Žvakė išsiėmė labai lengvai.
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 11 20, 18:07)
Kad lengvai išsiimtų žvakė iš formelės kažkur skaičiau,kad reikia formelę patepti silikonu. Aš namuose apžiūrėjus savo "chemikalų" atsargas radau tokį valiklį metaliniams paviršiams silikono pagrindu (na,kad gražiai blizgėtų), tai su juo ir ištepiau formelę (tam reikalui naudojau tokią stiklinę) . Žvakė išsiėmė labai lengvai.

o kaip tas "chemikalas" vadinasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 11 20, 18:55)
o kaip tas "chemikalas" vadinasi  ax.gif

"Eres" - Inox ( nerūdyjančio plieno apsaugantis valiklis)
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 11 20, 19:25)
"Eres" - Inox ( nerūdyjančio plieno apsaugantis valiklis)

o prie kokiu priemoniu jo reiketu ieskoti, ta prasme -prie buitiniu valymo ar prie kokiu kitu?
Atsakyti
Atleiskit uz klausima, bet kokiu budu istipdot parafina ar zvakes, is kuriu gaminate?
Atsakyti