Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

QUOTE(gugile @ 2006 11 16, 13:27)
[COLOR=blue]super, o kaip tuos nubegimus lygiai padaryti?

QUOTE(*MAGIC* @ 2006 11 16, 13:42)
Aš vienu metu buvau užsipirkusi tokių kampuotų žvakių, tai man jos degdamos visos taip gražiai "skleisdavosi" (na riesdavosi tokie du "sparneliai" )
Manau, kad ir čia tas pats.

nu jos ne kampuotos pas mane - apvalios ax.gif
tai lotuso žvakės. 100 pro vaškas, rankų darbo žvakės mirksiukas.gif
is paprastos žvakės to žiedo nepadarysi niekaip... pati bandžiau bet niekaip to neišėjo padaryti - gaunasi tokie skysti žiedlapiai ax.gif
norint tokį žiedą - beje jis vadinamas Lotuso žiedu - padaryt - reikia mažiausiai 20 val padeginti ir tada formuoti rankomis - tai visai nesunku... pati išbandžiau - netgi visai smagu mirksiukas.gif
jei norit tokių žvakių įsigyt rašykit man į až mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2006 11 16, 18:49)
norint tokį žiedą - beje jis vadinamas Lotuso žiedu -  padaryt - reikia mažiausiai 20 val padeginti ir tada formuoti rankomis - tai visai nesunku... pati išbandžiau  - netgi visai smagu  mirksiukas.gif
jei norit tokių žvakių įsigyt rašykit man  į až  mirksiukas.gif  blush2.gif

o tai istisai ta 20 val deginti, psidegsiu gi... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2006 11 16, 18:36)
o tai istisai ta 20 val deginti, psidegsiu gi... g.gif  blush2.gif

ne ne ištisai - o per kelis kartus mirksiukas.gif
Papildyta:
šiaip va taip rašoma instrukcijose

Pradžioje LOTUSO žvakę rekomenduojama padeginti du kartus, abu po maždaug 4 valandas. T.y.tol, kol plotas ištirpusio vaško bus iki pat kraštų. Deginant trumpesnį laiką, išsislydys tik centrinė žvakės dalis, o kraštuose susiformuos stori vaško rumbai.

Taip rekomenduojama elgtis su visomis storomis žvakėmis: kuo ilgiau vienu uždegimu jūs jas deginsite, tuo gražiau jos formuosis.

aš šiaip pati kai deginau tai man nepakako tu 2 kartų po 4 val ax.gif tai padeginau ilgiau - apie 20 val - plius minus kelios valandos - tada jau gražiai formavosi viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 03 10, 16:31)
yep. gaminu zhvakes, dazhniausia, priesh kaledas, dovanoms. Kazkaip nesidomejau literatura internete, nes turiu knygele. Bet manau, turetu but sociai, jei skaitai anglishkai. Jei kas konkretaus domina,- klausk  4u.gif Knata, dazhus, formas ir parafina perku uzhsienyj ax.gif Beje, ir  be knato gali ka grazhaus nuliet...kaip pvz tokius dubenelius
Aš Kaune radau parduotuvę "Žvakių fabrikas". Ji yra netoli buvusio klubo "Laukinis arklys". Ten šiandien pirkau parafiną (1 kg - 6 lt.) ir knatą, nors kol kas jie tuo oficialiai neprekiauja, bet kadangi savininkas buvo, tai man pavyko smile.gif Taigi, jei kuriai įdomu ir aktualu, tai apsilankykit ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 17 lapkričio 2006 - 13:57
QUOTE(Boružka... @ 2006 11 09, 19:49)
as tai kai kurias dar speju nufotkint,kitos iskeliauja is namu taip greit kad ner laiko kada ir nufotkint  rolleyes.gif o jai senai dariai zvakes tai gal tais laikais nebuvo geros kokybes dazu kaip dabar?as dedu daugiau dazu nei parasyta,tada gaunasi tokia sodri spalva thumbup.gif yra dar flamasteriai piest ant vasko,nu kada nors pabandysiu,turetu graziai atrodyt thumbup.gif nu sekmes gamyboj 4u.gif jai ka pagaminsi kaledom butinai pasirodyk ir mums  mirksiukas.gif nedovanok kol mum neparodysi  blush-anim-cl.gif
Ačiū visoms už informaciją, o man labai knieti kokius dažus dedat žvakių spalvinimui?
Atsakyti
Tai kad dabar jau tiek tų žvakių prigaminta, aišku brangios kur mandresnės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2006 11 17, 15:49)
Tai kad dabar jau tiek tų žvakių prigaminta, aišku brangios kur mandresnės doh.gif

Taigis pačios darom ne todėl,kad nėra žvakių, ar pinigų joms gaila smile.gif (pačiam darant, jei viską paskaičiuoti, tai irgi nepigios gaunasi wink.gif )
Ir pats kūrybos procesas labai smagus, o ir paties sukurta žvakelė ir dega kitaip ir šviečia ir šildo wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 11 17, 18:06)
Taigis pačios darom ne todėl,kad nėra žvakių, ar pinigų joms gaila smile.gif (pačiam darant, jei viską paskaičiuoti, tai irgi nepigios gaunasi wink.gif )
Ir pats kūrybos procesas labai smagus, o ir paties sukurta žvakelė ir dega kitaip ir šviečia ir šildo  wub.gif ...

pritariu thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

negaliu atsižiūrėt todėl pati pabandžiau nulieti ažūrinę žvakutę, pirmas blynas, bet man taip gražu....

user posted image
Atsakyti
http://www.zarasaiti.../products/wicks
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2006 11 17, 18:32)
pritariu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif    drinks_cheers.gif 

negaliu atsižiūrėt todėl pati pabandžiau nulieti ažūrinę žvakutę, pirmas blynas, bet man taip gražu....

user posted image

labai gražu thumbup.gif ,o kada ir kaip tu tuos karoliukus sudėjai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2006 11 17, 17:32)
pritariu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif    drinks_cheers.gif 

labai gražu, aš ir laukiu kada gausiu knato, o tada kalėdoms ką nors darysiu.
Atsakyti
o as dariau ta azurine zvakute ir neturejau popierinio indelio, tai supyliau i plasmasini, tai kaip reiks ja iskrapstyt? verysad.gif
Atsakyti