Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas granulėmis

QUOTE(Marincik @ 2012 02 20, 14:25)
Taip , pas mus staciakampis su apvalintais kampais kaminas.
Labai aciu uz atsakymus, bandysime kazka keisti 4u.gif  smile.gif
veliau parasysiu, kas pasikeite smile.gif

jeigu snekat apie ovalo forma tada viskas gerai
jeigu apie staciakampio forma (status kampai), tada uzjauciu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
kažkaip tai į mano klausimus niekas neatsako verysad.gif
Norėjau dar sužinoti vieną dalyką ar verta namuose prie katilo pajungti EcoSTER 200 (katilo valdiklis palaikytų)
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2012 02 20, 22:11)
Sveiki,
kažkaip tai į mano klausimus niekas neatsako  verysad.gif

Kaune IMLITEX granulių rinką valdo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2012 02 21, 06:36)
Kaune IMLITEX granulių rinką valdo  ax.gif

Vakar jau pas juos nusipirkome (baltarusiškos). Bet yra dar skelbimų kur parduoda pigiau ir giria savo kokybę. Gal kada nors bandėte pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalėja: 21 vasario 2012 - 08:51
QUOTE(Natalėja @ 2012 02 21, 08:15)
Vakar jau pas juos nusipirkome (baltarusiškos). Bet yra dar skelbimų kur parduoda pigiau ir giria savo kokybę. Gal kada nors bandėte pirkti?

Buvau pirkęs iš Drąseikių, bet tai buvo prieš metus, net nežinau ar dar pardavinėja... O Imlitexo kaina kokia gavosi?
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2012 02 21, 09:15)
Buvau pirkęs iš Drąseikių, bet tai buvo prieš metus, net nežinau ar dar pardavinėja... O Imlitexo kaina kokia gavosi?

Pardavė už 620 Lt/t. Šiandien pradėsim jas kurenti. Buvome nusipirkę iš MOKI VEŽI apie 200 kg katilo paleidimui, tai labai daug šlako ir užkiša degiklį. Tikiuosi šitos bus geresnės smile.gif
Papildyta:
Gal yra kas kūrena Q PELLET DUO 15 KW katiliuką. Būtų labai įdomu sužinoti ką nors daugiau apie nustatymus. Nes kai pradėjome keisti parametrus, tai pradėjo liepsna mažėti. Tai dabar paleidome ZUZZY LOGIC, tai jis pats pasirenka padavimo ir įputimo santykius. Valdiklis pas mus ecoMAX 800 tai jis valdo 3 siurblius ir 3 vožtuvus. Kolkas ryja daug granulių (kol namas šaltas(tikiuosi)). Gal kas žinote kur gauti tokio katilo instrukciją lietuviškai (yra tik lenkiškai), būtume labai dėkingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2012 02 21, 09:35)
Pardavė už 620 Lt/t. Šiandien pradėsim jas kurenti. Buvome nusipirkę iš MOKI VEŽI apie 200 kg katilo paleidimui, tai labai daug šlako ir užkiša degiklį. Tikiuosi šitos bus geresnės smile.gif
Papildyta:
Gal yra kas kūrena Q PELLET DUO 15 KW katiliuką. Būtų labai įdomu sužinoti ką nors daugiau apie nustatymus. Nes kai pradėjome  keisti parametrus, tai pradėjo liepsna mažėti. Tai dabar paleidome ZUZZY LOGIC, tai jis pats pasirenka padavimo ir įputimo santykius. Valdiklis pas mus ecoMAX 800 tai jis valdo 3 siurblius ir 3 vožtuvus. Kolkas ryja daug granulių (kol namas šaltas(tikiuosi)). Gal kas žinote kur gauti tokio katilo instrukciją lietuviškai (yra tik lenkiškai), būtume labai dėkingi smile.gif

Oho kaina... Aš šildymo sezono pradžioje big bagais pirkau po 530Lt/t. blush2.gif
Dabar buvau paėmęs 100kg pabandymui saulėgražų lukštų granulių, kaina 500Lt/t. Dega visai neblogai, tik katilo vidus pasidaro kaip balta kreida padengtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silainiai: 21 vasario 2012 - 10:05
QUOTE(silainiai @ 2012 02 21, 10:03)
Oho kaina... Aš šildymo sezono pradžioje big bagais pirkau po 530Lt/t.  blush2.gif
Dabar buvau paėmęs 100kg pabandymui saulėgražų lukštų granulių, kaina 500Lt/t. Dega visai neblogai, tik katilo vidus pasidaro kaip balta kreida padengtas.

Kitam sezonui irgi ruošimės iš anksto. Dabar yra taip kaip yra. Nuo MOKI VEŽI granulių, ryte ir vakare ištraukiu po gniužulą šlako. Vakare valysiu katilą ir bandysiu kurenti jau granulėmis iš IMLITEX. Kaip bus laikas parodys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2012 02 21, 14:53)
Kitam sezonui irgi ruošimės iš anksto. Dabar yra taip kaip yra. Nuo MOKI VEŽI granulių, ryte ir vakare ištraukiu po gniužulą šlako. Vakare valysiu katilą ir bandysiu kurenti jau granulėmis iš IMLITEX. Kaip bus laikas parodys. smile.gif

O juk Moki vezi jeigu neklystu medzio granuliu neturi, pas juos ten siaudu ne siaudu, ar saulegrazu neatsimenu tiksliai, tai nuo siu isvardintu granuliu slako ir pelenu sociai.
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2012 02 21, 17:30)
O juk Moki vezi jeigu neklystu medzio granuliu neturi, pas juos ten siaudu ne siaudu, ar saulegrazu neatsimenu tiksliai, tai nuo siu isvardintu granuliu slako ir pelenu sociai.

Buvo parašyta kad medžio pjuvenų granulės ir surašyti visi parametrai (visai neblogi). Bet granulės tamsios ir daug pjuvenų po jų lieka, o šlaką krapščiau du kartus per parą sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2012 02 21, 21:53)
Buvo parašyta kad medžio pjuvenų granulės ir surašyti visi parametrai (visai neblogi). Bet granulės tamsios ir daug pjuvenų po jų lieka, o šlaką krapščiau du kartus per parą sad.gif

na, jau anksčiau teko girdėti blogų atsiliepimų apie Moki-Veži parduodamą anglį VULKAN, tai nenuostabu, kad ir medžio granules pardavinėja prasčiausios kokybės.
Papildyta:
QUOTE(Noriukas5 @ 2012 02 21, 17:30)

Pats bandžiau saulėgrąžų lukštų granules (ne pačių saulėgrąžų išspaudų), tai pelenų susidarė tik šiektiek daugiau nei nuo medžio granulių/
Atsakyti
Ar gali kas nors pasakyti ką nors apie katilo valdyma iš kambario EcoSTER 200. Pas Paliuką firmoje mačiau tokių, tai gal jis žino ką nors tongue.gif
Atsakyti