Diskutuojam toliau
nuoroda i pries tai buvusia tema
http://www.supermama...?...5944&st=588
Jau ir Šiauliuose yra, ta pati '' baltijos anglis'' kaina 580 už tona.
QUOTE(voveriukstis @ 2011 06 28, 19:40)
jei ką domins pirkau granules medžio (spygliuočio) po 500 lt už toną, plius atvežimas, o veža iš Kretingos. jei ką sudomins galėsiu duoti kontaktus, nenoriu užsiimt reklama. granulės atrodo neblogai, šviesios be priemaišų. bet pamatysim kai pradėsiu kūrenti
sveiki,
isidejome lenkiska katila lazar Smart fire, kompaktiskas pecius, tad dabar ieskome kuro
mane taip pat domina pigesniu granuliu kontaktai, kad ir is tolimesniu LT kampeliu.
Kaimynas nusipirko kazkur Kaune medienos granuliu po 460 Lt/tona.
QUOTE(rutulia @ 2011 08 14, 21:15)
sveiki,
isidejome lenkiska katila lazar Smart fire, kompaktiskas pecius, tad dabar ieskome kuro
mane taip pat domina pigesniu granuliu kontaktai, kad ir is tolimesniu LT kampeliu.
Lauksim atsiliepimu apie si katiliuka...
Nes mes irgi nusiziureje toki pati, bet dar neskubame pirkt... Nebus siuo metu kur jo zmogiskai pastatyti ir ji prijungti... Laukiam grindu betonavimo...
pas mus irgi kaip pas daugeli ling combi. beja buvo skiles tas blynas i kuri dega (jis apsaugo kaitinimo elementa nuo tiesiogines ugnies) ir pasirodo jie skaitosi nevykes dalykas tame katile. todel teko pirkti naujesni modeli blyno kuriam dar ir kabli specialu reikejo susiveikti. zodziu parshysiu kam idomu tik kaip kurensim kaip kas
musu kaimynai irgi 460 mokejo, bet man jos smirda. nors aishku tai katilinej vyksta bet man tai jau nea geriau truputi brangiau bet be smarves kaip tik ieshkom granuliu sausu ir svariu aplink kauna. kolkas radau tik 590 su atvezimu -bet man brangoka nors ir super jos. ieshkau toliau. kas rasit tokiu bukit zmones parashykit cia arba i az labai aciu
ir bandysim grudu jeigu gausim pamaishymui nusipirkti jeigu jau tokia gera kaina gaunasi kurenimo
musu kaimynai irgi 460 mokejo, bet man jos smirda. nors aishku tai katilinej vyksta bet man tai jau nea geriau truputi brangiau bet be smarves kaip tik ieshkom granuliu sausu ir svariu aplink kauna. kolkas radau tik 590 su atvezimu -bet man brangoka nors ir super jos. ieshkau toliau. kas rasit tokiu bukit zmones parashykit cia arba i az labai aciu
ir bandysim grudu jeigu gausim pamaishymui nusipirkti jeigu jau tokia gera kaina gaunasi kurenimo
QUOTE(rutulia @ 2011 08 14, 22:15)
Nesiulau, ikurimo teno kaina apie 1200Lt, cia bus silpnoji vieta jei naudosite blogesni kura
Papildyta:
QUOTE(glinglingas @ 2011 08 15, 23:32)
pas mus irgi kaip pas daugeli ling combi. beja buvo skiles tas blynas i kuri dega (jis apsaugo kaitinimo elementa nuo tiesiogines ugnies) ir pasirodo jie skaitosi nevykes dalykas tame katile. todel teko pirkti naujesni modeli blyno kuriam dar ir kabli specialu reikejo susiveikti. zodziu parshysiu kam idomu tik kaip kurensim kaip kas
Sio katilo "brolis" pas mane (tik spalva kita), kolkas 4 berods sezonas - ramu. Neteko girdeti kad spyziaus gabalas gali buti nevykes sprendimas
Grudu pabandymui imkit nedideli kieki (rekomenduoju)
QUOTE(Paliukas @ 2011 08 16, 13:32)
Nesiulau, ikurimo teno kaina apie 1200Lt, cia bus silpnoji vieta jei naudosite blogesni kura
Paliuk, o lietuvisku Graanul invest medienos granuliu kokybe gera?
QUOTE(rutulia @ 2011 08 16, 21:14)
Paliuk, o lietuvisku Graanul invest medienos granuliu kokybe gera?
Nenoriu "prikarkset" paprastai tu kuriu nemeginau, suzinau is klientu arba paskalu, apie sias nelabai turiu informacijos.
I daugiau klausimu nelabai atsakysiu, kolkas iki rudens atostogos
Visiems geru diskusiju
QUOTE(Paliukas @ 2011 08 17, 12:10)
Nenoriu "prikarkset" paprastai tu kuriu nemeginau, suzinau is klientu arba paskalu, apie sias nelabai turiu informacijos.
Visiems geru diskusiju
Visiems geru diskusiju
Siltu,smagiu atostogu