QUOTE(mumrikas @ 2011 10 28, 09:52)
Dėkui
Tikrasis grožis (bent jau kaip numatyta mano vizijose) pasimatys tik po kokių dešimt medelių, nes tada medeliai, kurie turi augt didesni, praaugs tvorą ir sudarys foną, skiepyti krentantys ar rutuliniai, jau sofromuos gražią lapiją arba užsiaugins gražiai krentančias "uodegas", šliaužinatys krūmeliukai jau matysis kad šliaužia
O tarpuose gėlės viena su kita grožiu lenktyniaus ir piktžolėms saulę užstos
Ir svarbiausia mano akmenukai mylimukai bus kaip razinkytės - iki šiol jie kaip svetimkūniai tiesiog ant vejos riogsojo, o dabar jau ima natūraliai į aplinką įsiliet
Vat tokie mano mylimukai:
http://www.supermama...?...0999&st=480
Papildyta:
tai reikia medeliui įsitvirtint, stiprybės įgaut
Ir aišku labai priklauso kokioj vietoj auga - pas mane kažkaip jis gerai jaučiasi - apšąla tik patys patys galiukai, bet kaip minėjau labai greit to nebesimato. Dabar jis kokių 60cm aukščio, o sodinau prieš porą metų nusipirkus sprindinį kleckiuką
Na super vaizdelis į kurią pusę bepažiūrėsi. Labai į mano svajonių pusę viskas linksta. Mes naujakuriai, tai dar tik pradedam kurti aplinką, šį pavasarį susodinom daugumą medelių/krūmelių, o iš vienos pusės tujas turėjom jau nuo ankstesnių šeimininkų pasodintas. Labai jau jos man buvo ne prie širdies, ne vienodo aukščio, ne vienodais tarpais susodintos ir vis rudavo šakelės, bet šiemet pavasarį patrešėm jas, ir vasara ne tokia karšta buvo, tai visai atsigavo jos, viršūnėles šiek tiek pakarpau, galgi susilygins su laiku. Pavasarį pasodinom ir keletą geltonspyglių bei tokių šviesiai žalių tujų "Wareana Lutesceus", tai geltonosios kaip ir nieko, o pastarosios tai iš trijų tik viena prigijo, o kitos dvi nudžiūvo... gal netinkamai pasodinom, gal mažokai vandens joms kliuvo. O tokios gražuolės buvo kai sodinom
Kaži dar ne vėlu sodint? Norisi atsodint tuos pražuvusius augaliukus, bet vis nespėjam.. Man priešingai nei jums su mažyliu laiko minimaliai lieka aplinkos tvarkymui...