QUOTE(gelsvas drugelis @ 2011 11 05, 12:37)
Jei mokate vokiskai,
Vokiškai ni bum bum. nieko nesuprantu, vertejas ne ka padeda.
Papildyta:
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 05, 17:31)
Dar yra tokia knyga: "Kodėl vyrai myli kales. Nuo mazgotės iki svajonių mergaitės".
Paskaičiau dalį, radau nete. Apie tą briedį gerai ten rašo. Bet visada būdavo, kad vyrams aiškiai reik sakyt, nes užuominom jie nesupranta, kad jei nori kvepalu tai taip ir sakyk, o ne 'reiketu naujo kvapo'. O dbr čia vaidink kokį briedį sunkiai sumedžiojamą.. Patys jie briedžiai. Pamatyčiau - sušaudyčiau. Sako su panom sunku, nesuprasi ko nori, ga galvoja. Nu ne velnio Va mes čia turim elgtis taip kad jei būti laimingi. O galetu pasidomet kaip damom patinka - ar kai jis available, ar kai vaidina užsiėmusi ir galvoja vėžlio greičiu.
Papildyta:
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 05, 19:26)
Neblogai.
O man karta vienas kai padovanojo gele, papriekaistavo kad per mazai apsidziaugiau, o jis uz ja 5 lt sumokejo
O man karta vienas kai padovanojo gele, papriekaistavo kad per mazai apsidziaugiau, o jis uz ja 5 lt sumokejo
O siaube. O as gele pamirsau ir palikau restorane, sake gali palikt jei nori.
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 05, 19:26)
Kaip as tave suprantu del visko... Visi aplink tik sako palauk, neskubek su niekuo. O siuo metu istiesu maziausiai ka gali (ir kas labiausiai sunku) - tai laukti
Būtent.
Papildyta:
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2011 11 06, 22:39)
kazkaip mano patirtis rodo, kad patikimesni tie vyrai, kurie nepuola skambinti cia ir dabar, is karto ar kita diena. Matyt man alergija nuo tu, kurie skuba, lekia, o paskui taip pat staiga ir atsala. Moteri uzkariauti reikia po truputi, is leto- kad ne tik vyras jaustusi turintis verte, bet ir moteris siek tiek pasikankintu nezinioj, tuomet bendras rezultatas mielesnis ir ilgiau abieju lauktas
Labai laiku šis komentaras.
Pasakysiu kaip man buvo. Kai po susitikimo negavau nieko i tlf, jo kartelė užkilo. Pagalvojau 'o, čia solidu'. Nes kai pradeda iskart rašinėt kad jau apie mane galvoja svajoja ir pan tai purto nuo tokių. O kt vakarą jau pradėjo darytis neramu. Aišku čia aš nekantrybė esu. Nieko, dbr apsiraminau, būsiu kantrybės šarvuotis. Dalis manęs dbr gyvena neramiu laukimu, nors ir stengiuos jį nuvyti, bet aš tikrai moku laukti.