Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(gelsvas drugelis @ 2011 11 05, 12:37)
Jei mokate vokiskai,

Vokiškai ni bum bum. unsure.gif nieko nesuprantu, vertejas ne ka padeda.
Papildyta:
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 05, 17:31)
Dar yra tokia knyga: "Kodėl vyrai myli kales. Nuo mazgotės iki svajonių mergaitės".

Paskaičiau dalį, radau nete. Apie tą briedį gerai ten rašo. lotuliukas.gif Bet visada būdavo, kad vyrams aiškiai reik sakyt, nes užuominom jie nesupranta, kad jei nori kvepalu tai taip ir sakyk, o ne 'reiketu naujo kvapo'. O dbr čia vaidink kokį briedį sunkiai sumedžiojamą.. Patys jie briedžiai. Pamatyčiau - sušaudyčiau. biggrin.gif Sako su panom sunku, nesuprasi ko nori, ga galvoja. Nu ne velnio Va mes čia turim elgtis taip kad jei būti laimingi. O galetu pasidomet kaip damom patinka - ar kai jis available, ar kai vaidina užsiėmusi ir galvoja vėžlio greičiu. lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 05, 19:26)
Neblogai.
O man karta vienas kai padovanojo gele, papriekaistavo kad per mazai apsidziaugiau, o jis uz ja 5 lt sumokejo

O siaube. O as gele pamirsau ir palikau restorane, sake gali palikt jei nori.
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 05, 19:26)

Kaip as tave suprantu del visko... Visi aplink tik sako palauk, neskubek su niekuo. O siuo metu istiesu maziausiai ka gali (ir kas labiausiai sunku) - tai laukti smile.gif

Būtent. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2011 11 06, 22:39)
kazkaip mano patirtis rodo, kad patikimesni tie vyrai, kurie nepuola skambinti cia ir dabar, is karto ar kita diena. Matyt man alergija nuo tu, kurie skuba, lekia, o paskui taip pat staiga ir atsala. Moteri uzkariauti reikia po truputi, is leto- kad ne tik vyras jaustusi turintis verte, bet ir moteris siek tiek pasikankintu nezinioj, tuomet bendras rezultatas mielesnis ir ilgiau abieju lauktas smile.gif

drinks_cheers.gif Labai laiku šis komentaras. smile.gif
Pasakysiu kaip man buvo. Kai po susitikimo negavau nieko i tlf, jo kartelė užkilo. Pagalvojau 'o, čia solidu'. Nes kai pradeda iskart rašinėt kad jau apie mane galvoja svajoja ir pan tai purto nuo tokių. doh.gif O kt vakarą jau pradėjo darytis neramu. Aišku čia aš nekantrybė esu. rolleyes.gif Nieko, dbr apsiraminau, būsiu kantrybės šarvuotis. lotuliukas.gif Dalis manęs dbr gyvena neramiu laukimu, nors ir stengiuos jį nuvyti, bet aš tikrai moku laukti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2011 11 06, 23:05)
mergaites, tai, kad susitiksite su juo viesoj vietoj negarantuoja, kad gaves jusu pasitikejima jis nenusives jusu ir miskan smile.gif taip pat ir bet kuris kitas vyras, su kuriuo ir darbe susitiksit ir pakvies jus isgerti kavos, jus sutiksit kad jus jis paimtu nuo namu pvz savo masina, nes jis to reikalaus, gali bet kada pridaryti jums bedos, sumusti, isprievartauti ar dar kokio bieso pridaryti.
plius, kiek esat viesoj vietoj mate vos ne prievartaujamu merginu, i kurias niekas nekreipia demesio, nes zmones bijo.
Keistas naivumas zmoniu..
ax.gif

hmmm,kokios niurios mintys.Tai tada nevalgykime sriubos,nes galim paspringti ir paskesti doh.gif saukste.
Mano brolis susipazino su zmona internete as gyvenu su draugu ir zadam zenytis irgi internetine pazintis
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2011 11 06, 22:39)
kadangi as gyvenime esu visiska avantiuriste, tai esu ne viena ir ne du kartus susitikusi su vyriskiais ir mergaitemis, su kuriais susipazinau internete. Keletas draugysciu yra buve ir su vyriskiais is interneto. Kazkaip man keista klausyti issireiskimu, jog tai rizikinga ar reikia to vengti bijoti ir pan. Nepykit, bet jei jus pacios sedit internete ir laikote save pakankamai sauniom mergaitem, tai kuo skiriasi tie vyriskiai kurie daro ta pati?  ax.gif
nematau reikalo bijoti tokiu dalyku smile.gif kitas reikalas su kokiais zmonemis susitinkat, cia matyt yra ir dalele sekmes.
Tame paciame internete galioja taisykles tos pacios kaip ir gyvenime- jei susipazinote su vyriskiu ne internete, kodel galvojate, kad jis nesedi pazinciu portaluose? ir kad jus jam tarpine stotele.?
Pamenu pati aktyviai ir maloniai romantiskai bendraudama su vienu bernioku puikiai gebedavau apsilankyti ir pazinciu portale, nes ten bendrauju su vienu zmogum jau daugiau nei metus ir tikrai esam smagiu temu isrutulioje, todel naturaliai bent karta i kokia savaite ar menesi noriu pasilabinti ir paklausti, kaip sekasi. Ar tai traktuotina kaip ejimas i sona? Nzn, bet matyt pagal tai, kaip pasielge mano romantiskasis jaunuolis po poros menesiu- galima vadinti ir taip  bigsmile.gif
IR siaip, tikrai fainu zmoniu ten galima atrasti, todel sedint darbe iki gudaus vakaro, visai smagu pabendrauti, nes siaip pavarges neisi i kokia viesa vieta vienas ir nespinduliuosi beribiu groziu, kai naturaliai norisi sedet issidrebus ant fotelio ir gert arbata.
Jetus, prirasiau- dar pabaigai- del tu skambuciu iskart po susitikimo- kazkaip mano patirtis rodo, kad patikimesni tie vyrai, kurie nepuola skambinti cia ir dabar, is karto ar kita diena. Matyt man alergija nuo tu, kurie skuba, lekia, o paskui taip pat staiga ir atsala. Moteri uzkariauti reikia po truputi, is leto- kad ne tik vyras jaustusi turintis verte, bet ir moteris siek tiek pasikankintu nezinioj, tuomet bendras rezultatas mielesnis ir ilgiau abieju lauktas smile.gif
Galit nesutikt, bet ka jau bepadarysi.. 4u.gif
ir dar- kazkaip ilgiau pabuvus vienai, nebelabai reikai ir to kito zmogaus..
vat ir senmergyste matyt jau ateina  cool.gif

Labai Tau pritariu 4u.gif Tie patys realūs, gatvėje vaikštantys žmonės ir sėdi internete. Taip kad ir su vienais, ir su kitais galima turėti problemų. Bet šiaip internetas puiki bendravimo priemonė. Tik reikia protingai ta priemone naudotis
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 06, 23:08)
taip iseina, su niekuo nesusipazinkim, su niekuo nebendraukim, nes visi potencialus piktadariai  biggrin.gif

NEa, kaip tik atvirksciai- gyvenkim, su visais bendraukim ir nekvarsinkim sau galvos del visokiu baimiu, be abejo nepairsdamos naturalios savisaugos smile.gif
ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gelsvas drugelis @ 2011 11 07, 11:54)
hmmm,kokios niurios mintys.Tai tada nevalgykime sriubos,nes galim paspringti ir paskesti doh.gif saukste.
Mano brolis susipazino su zmona internete as  gyvenu su draugu ir zadam zenytis irgi internetine pazintis

lotuliukas.gif
jei butumet idemiau skaiciusi, turbut butumet supratusi, kad as ironiskai sureagavau i viena pasakyta minti, jog reikia buti perdem atsargiai, nesusitikineti tamsoje, neduok die ten kur nera zmoniu ir pan.
bet jus manau tikrai geriau sriubos nevalgykit, nes tikrai netycia tame saukste kazka pasidarysit... 4u.gif
Atsakyti
[quote=myliu_Ryga:),2011 11 07, 22:45]
NEa, kaip tik atvirksciai- gyvenkim, su visais bendraukim ir nekvarsinkim sau galvos del visokiu baimiu, be abejo nepairsdamos naturalios savisaugos smile.gif
ax.gif
pritariu smile.gif
Atsakyti
Skaitau temą ir prisiminiau savo pažintis internetu. Gerai tai ar blogai kiekvienam pagal save. Man tai gerai ax.gif Aš ištekėjau už vyro, su kuriuo susipažinau internetu. Dabar kartu jau 7 metai su viršum ir auginam du vaikus iki 3 metų. Iš pradžių aš nesitikėjau, kad taip įvyks, kad galiu susirasti rimtą žmogų. Tikslas buvo praplėsti pažinčių ratą ir galbūt susirasti rimtą draugą smile.gif Nepuoliau aš į rimtus santykius tuoj pat, nes visad maniau, kad kaip pažiūrėsi į tą reikalą taip ir bus, kaip galvosi tą ir turėsi.

Manau, kad kaip ir tikrame gyvenime taip ir internete, negali įspėti koks žmogus yra ištiesų. Jis gali šypsotis, bet iš mandagumo, o viduje būti nepatenkintas.
Atsakyti
Panos, jis išsiėmė savo foto iš pažinčių psl. Anketa yra, bet foto nėr. Ką čia galėtų reikšti??? ohmy.gif
Dar galvoju gal jis išvykęs, nes dažnai jam tenka išvažiuot ne tik į kitą miestą bet ir į kt šalį. g.gif Kažkaip mąstau susikaupt, gal rytoj vakare paimt ir paskambint, pašnekėt. Kaip manot? Gal jis galvoja, kad jis man nelabai patiko, nes aš mažiau nei jis tai rodžiau. Gal jam patiktų gauti mano dėmesio.. unsure.gif Jau savaitė.. Ir dar tos nuotraukos nėra! visada buvo. unsure.gif pasimeciau, net karšta pasidarė, o viduj drebu.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 09, 17:43)
Panos, jis išsiėmė savo foto iš pažinčių psl. Anketa yra, bet foto nėr. Ką čia galėtų reikšti??? ohmy.gif
Dar galvoju gal jis išvykęs, nes dažnai jam tenka išvažiuot ne tik į kitą miestą bet ir į kt šalį. g.gif  Kažkaip mąstau susikaupt, gal rytoj vakare paimt ir paskambint, pašnekėt. Kaip manot? Gal jis galvoja, kad jis man nelabai patiko, nes aš mažiau nei jis tai rodžiau. Gal jam patiktų gauti mano dėmesio..  unsure.gif  Jau savaitė.. Ir dar tos nuotraukos nėra! visada buvo. unsure.gif  pasimeciau, net karšta pasidarė, o viduj drebu.

Gal pasirodysiu skeptike, tad galit ir nekreipti demesio i mano pamastymus smile.gif Bet, man atrodo, jei vyrui butu neaisku, patinka jis jums ar nepatinka, jis bandytu ir pats sita dalyka issiaiskinti. Nes jam butu svarbu zinoti, kaip ir jums dabar svarbu. Sakot daznai vazineja, na bet, parasyti trumpute sms, pries kelione, nera sudetinga nei piniginiu, nei laiko atzvilgiu smile.gif Jei labai patiktumet, ta sms suraitytu ir kitoj saly budamas, linkejimus atsiustu. Kaip suprantu, visa savaite jokios zinios is jo...O jus kalbejot apie tai, ko iesko jis tam pazinciu tinklapy ir ko ieskote jus?
as, asmeniskai neskambinciau (bet cia gal delto, kad man neperseniausiai nelabai pasiseke:), jei pries tai nebuvo demesio is jo puses (pirmas pasimatymas nesiskaito)
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 09, 19:27)
Gal pasirodysiu skeptike, tad galit ir nekreipti demesio i mano pamastymus smile.gif Bet, man atrodo, jei vyrui butu neaisku, patinka jis jums ar nepatinka, jis bandytu ir pats sita dalyka issiaiskinti. Nes jam butu svarbu zinoti, kaip ir jums dabar svarbu. Sakot daznai vazineja, na bet, parasyti trumpute sms, pries kelione, nera sudetinga nei piniginiu, nei laiko atzvilgiu smile.gif Jei labai patiktumet, ta sms suraitytu ir kitoj saly budamas, linkejimus atsiustu. Kaip suprantu, visa savaite jokios zinios is jo...O jus kalbejot apie tai, ko iesko jis tam pazinciu tinklapy ir ko ieskote jus?
as, asmeniskai neskambinciau (bet cia gal delto, kad man neperseniausiai nelabai pasiseke:), jei pries tai nebuvo demesio is jo puses (pirmas pasimatymas nesiskaito)

Jis sakė, kad būna taip, kad staigiai išvyksta, todėl mano ne tik tlf nr noretu turet. Ne visai tokiais žodžiais buvo pasakyta,bet esmė tokia. Penktad bus savaite kai zinios jokios. Praeita penkt.rasem sms. Mes susitikę nekalbejom apie tai ko ieškom, tik laiškais anksčiau kalbėjom. Jis ieško rimtų santykių, net pasakė ko tikisi iš mūsų susitikimo, klausinėjo koks jis man pasirodė kai susitikom, tik aš neaiškiai kalbėjau, abstrakčiom frazėm bandžiau atsakyt. Pati dar nežinojau ką pasakyt. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 09, 17:43)
Dar galvoju gal jis išvykęs, nes dažnai jam tenka išvažiuot ne tik į kitą miestą bet ir į kt šalį. g.gif  Kažkaip mąstau susikaupt, gal rytoj vakare paimt ir paskambint, pašnekėt. Kaip manot? Gal jis galvoja, kad jis man nelabai patiko, nes aš mažiau nei jis tai rodžiau. Gal jam patiktų gauti mano dėmesio..  unsure.gif  Jau savaitė.. Ir dar tos nuotraukos nėra! visada buvo. unsure.gif  pasimeciau, net karšta pasidarė, o viduj drebu.

Nu bet ko jūs tam vargšui ant kaklo taip kariatės doh.gif Būtumėt buvusi įdomi jam, per savaitę tikrai būtų radęs laiko jums parašyti.. Kuo daugiau jį atakuosit, tuo sparčiau jis nuo jūsų tik spruks. Jei dar nepaspruko bigsmile.gif
Atsakyti
Pritariu Fainulkinai. Kliamka, palikit viska teketi sava vaga. Ivykiu nepaskubinsit, kad ir kaip noretumet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2011 11 09, 20:48)
Nu bet ko jūs tam vargšui ant kaklo taip kariatės  doh.gif  Būtumėt buvusi įdomi jam, per savaitę tikrai būtų radęs laiko jums parašyti.. Kuo daugiau jį atakuosit, tuo sparčiau jis nuo jūsų tik spruks. Jei dar nepaspruko  bigsmile.gif

blink.gif tai dbr jau taip vadinama galvojimas apie žmogų. doh.gif Netikiu tom 'jei nieko nedarysi, laimė pati ateis', 'jei svajoniu garsiai nesakysi, jos issipildys'. Pagal jus reikia nieko nedaryt, nebandyt, nesistengt ir viskas bus liuks? taip ir palikt dideli klaustuka visam gyvenimui? rolleyes.gif
Atsakyti