Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(Kliamka @ 2011 11 04, 14:53)
Gavau bigsmile.gif  išvykęs dirba, bet nedingo. thumbup.gif  ačiū mergaitės Jums už gerą žodį.  smile.gif

smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 04, 15:53)
Gavau bigsmile.gif  išvykęs dirba, bet nedingo. thumbup.gif  ačiū mergaitės Jums už gerą žodį.  smile.gif

Tai va, aš kažkaip irgi manau, kad gyvenime tikrai būna įvairių situacijų, kada tas dėmesio rodymas truputį pavėluoja. Gerai, papasakosi, kaip toliau su juo seksis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 03, 20:10)
Hm... dar turiu mintį, kad nenori įkyrėti man

Kai keiciasi situacija, jus keiciat ne savo nuomone, o faktus biggrin.gif Bandote juos pritempti prie to, kuo norite tiketi. Beja, net nesakyciau kad cia situacija kazkiek pasikeite - viskam reikia laiko, nebukit toks bunny boiler, kaip anglai sako smile.gif Bukit tikra, jei vyrui uzteko drasos su jumis susitikti, jam tikrai uzteks drasos pakviesti ir i dar viena pasimatyma, jei patikot. Duokit jam laiko ir pamatysit kaip viskas yra. As nesu uz tai kad pirmiausia turi parasyti butent vaikinas, bet ping-pongo taisykles, mano galva, turi buti, jei jus paraset, dabar kamuoliukas jo kordo puseje.

QUOTE(Kliamka @ 2011 11 04, 11:29)
Bjauriausia kad nieko nesako, pasakytų sorry daugiau nenoriu tavęs matyt ir valio.

Kartais nieko neparasymas ir yra atsakymas.
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2011 11 05, 07:19)
Kai keiciasi situacija, jus keiciat ne savo nuomone, o faktus biggrin.gif Bandote juos pritempti prie to, kuo norite tiketi.

Taip, taip, juk norisi tikėti taip kaip pačiai geriau. wink.gif O kažkokiam naujam faktui atsiradus pradedi galvot įvairius variantus, išsimąstyti kas įmanoma ir kas neįmanoma. wink.gif
Dbr laukiu jo iniciatyvos, susitikti tikrai nesisiųlysiu. Po truputį ima kirbeti mintis ar jis dar nores susitikti? unsure.gif Kaip manot kiek laiko turėtų praeiti, kiek būtų normalu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 05, 11:29)
Taip, taip, juk norisi tikėti taip kaip pačiai geriau. wink.gif O kažkokiam naujam faktui atsiradus pradedi galvot įvairius variantus, išsimąstyti kas įmanoma ir kas neįmanoma. wink.gif
Dbr laukiu jo iniciatyvos, susitikti tikrai nesisiųlysiu. Po truputį ima kirbeti mintis ar jis dar nores susitikti? unsure.gif  Kaip manot kiek laiko turėtų praeiti, kiek būtų normalu. rolleyes.gif

Jei mokate vokiskai,sitame puslapyje rasite visus atsakymus i savo klausimus.Man jis labai padejo.CIAP.S. Galima ir su verteju issiversti mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar yra tokia knyga: "Kodėl vyrai myli kales. Nuo mazgotės iki svajonių mergaitės". Jei kas domisi visokiausiais patarimais smile.gif galima ir internetu parsisiusti.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 03, 19:57)
nes, jo nuomone, pirkti geles yra bereikalingas pinigu svaistymas...

Neblogai.
O man karta vienas kai padovanojo gele, papriekaistavo kad per mazai apsidziaugiau, o jis uz ja 5 lt sumokejo

QUOTE(Kliamka @ 2011 11 03, 22:10)
Galva sprogs, žandai man dbr degaaaaaa. bigsmile.gif

Kaip as tave suprantu del visko... Visi aplink tik sako palauk, neskubek su niekuo. O siuo metu istiesu maziausiai ka gali (ir kas labiausiai sunku) - tai laukti smile.gif
Atsakyti
kadangi as gyvenime esu visiska avantiuriste, tai esu ne viena ir ne du kartus susitikusi su vyriskiais ir mergaitemis, su kuriais susipazinau internete. Keletas draugysciu yra buve ir su vyriskiais is interneto. Kazkaip man keista klausyti issireiskimu, jog tai rizikinga ar reikia to vengti bijoti ir pan. Nepykit, bet jei jus pacios sedit internete ir laikote save pakankamai sauniom mergaitem, tai kuo skiriasi tie vyriskiai kurie daro ta pati? ax.gif
nematau reikalo bijoti tokiu dalyku smile.gif kitas reikalas su kokiais zmonemis susitinkat, cia matyt yra ir dalele sekmes.
Tame paciame internete galioja taisykles tos pacios kaip ir gyvenime- jei susipazinote su vyriskiu ne internete, kodel galvojate, kad jis nesedi pazinciu portaluose? ir kad jus jam tarpine stotele.?
Pamenu pati aktyviai ir maloniai romantiskai bendraudama su vienu bernioku puikiai gebedavau apsilankyti ir pazinciu portale, nes ten bendrauju su vienu zmogum jau daugiau nei metus ir tikrai esam smagiu temu isrutulioje, todel naturaliai bent karta i kokia savaite ar menesi noriu pasilabinti ir paklausti, kaip sekasi. Ar tai traktuotina kaip ejimas i sona? Nzn, bet matyt pagal tai, kaip pasielge mano romantiskasis jaunuolis po poros menesiu- galima vadinti ir taip bigsmile.gif
IR siaip, tikrai fainu zmoniu ten galima atrasti, todel sedint darbe iki gudaus vakaro, visai smagu pabendrauti, nes siaip pavarges neisi i kokia viesa vieta vienas ir nespinduliuosi beribiu groziu, kai naturaliai norisi sedet issidrebus ant fotelio ir gert arbata.
Jetus, prirasiau- dar pabaigai- del tu skambuciu iskart po susitikimo- kazkaip mano patirtis rodo, kad patikimesni tie vyrai, kurie nepuola skambinti cia ir dabar, is karto ar kita diena. Matyt man alergija nuo tu, kurie skuba, lekia, o paskui taip pat staiga ir atsala. Moteri uzkariauti reikia po truputi, is leto- kad ne tik vyras jaustusi turintis verte, bet ir moteris siek tiek pasikankintu nezinioj, tuomet bendras rezultatas mielesnis ir ilgiau abieju lauktas smile.gif
Galit nesutikt, bet ka jau bepadarysi.. 4u.gif
ir dar- kazkaip ilgiau pabuvus vienai, nebelabai reikai ir to kito zmogaus..
vat ir senmergyste matyt jau ateina cool.gif
Atsakyti
kiek kas besėdėtų internete, kokios be šaunios, bet kokiu atveju šiek tiek saugumo nepakenks... visų pirma reiktų eiti susitikti į viešas vietas kur lankosi daug žmonių ir tada viskas bus ir susitikus susipažinus super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KKVTKN @ 2011 11 06, 22:05)
kiek kas besėdėtų internete, kokios be šaunios, bet kokiu atveju šiek tiek saugumo nepakenks... visų pirma reiktų eiti susitikti į viešas vietas kur lankosi daug žmonių ir tada viskas bus ir susitikus susipažinus super smile.gif

Manau dauguma taip ir daro, susitinka viesose vietose, o ne vaziuoja kur nors i miskeli smile.gif Esu buvusi ne vienam internetiniam pasimatyme ir visais atvejais vakinai patys pasiulydavo arba man paciai issirinkti vieta, kur noreciau susitikti, arba siulydavo tikrai viesas ir saugias vietas, dazniausiai miesto centre, dienos (jei savaitgalis) arba ne velyvaus vakaro metu (jei darbo diena).
Atsakyti
QUOTE(KKVTKN @ 2011 11 06, 22:05)

mergaites, tai, kad susitiksite su juo viesoj vietoj negarantuoja, kad gaves jusu pasitikejima jis nenusives jusu ir miskan smile.gif taip pat ir bet kuris kitas vyras, su kuriuo ir darbe susitiksit ir pakvies jus isgerti kavos, jus sutiksit kad jus jis paimtu nuo namu pvz savo masina, nes jis to reikalaus, gali bet kada pridaryti jums bedos, sumusti, isprievartauti ar dar kokio bieso pridaryti.
plius, kiek esat viesoj vietoj mate vos ne prievartaujamu merginu, i kurias niekas nekreipia demesio, nes zmones bijo.
Keistas naivumas zmoniu..
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2011 11 06, 23:05)
mergaites, tai, kad susitiksite su juo viesoj vietoj negarantuoja, kad gaves jusu pasitikejima jis nenusives jusu ir miskan smile.gif taip pat ir bet kuris kitas vyras, su kuriuo ir darbe susitiksit ir pakvies jus isgerti kavos, jus sutiksit kad jus jis paimtu nuo namu pvz savo masina, nes jis to reikalaus, gali bet kada pridaryti jums bedos, sumusti, isprievartauti ar dar kokio bieso pridaryti.
plius, kiek esat viesoj vietoj mate vos ne prievartaujamu merginu, i kurias niekas nekreipia demesio, nes zmones bijo.
Keistas naivumas zmoniu..
ax.gif

taip iseina, su niekuo nesusipazinkim, su niekuo nebendraukim, nes visi potencialus piktadariai biggrin.gif
Atsakyti