kadangi as gyvenime esu visiska avantiuriste, tai esu ne viena ir ne du kartus susitikusi su vyriskiais ir mergaitemis, su kuriais susipazinau internete. Keletas draugysciu yra buve ir su vyriskiais is interneto. Kazkaip man keista klausyti issireiskimu, jog tai rizikinga ar reikia to vengti bijoti ir pan. Nepykit, bet jei jus pacios sedit internete ir laikote save pakankamai sauniom mergaitem, tai kuo skiriasi tie vyriskiai kurie daro ta pati?
nematau reikalo bijoti tokiu dalyku
kitas reikalas su kokiais zmonemis susitinkat, cia matyt yra ir dalele sekmes.
Tame paciame internete galioja taisykles tos pacios kaip ir gyvenime- jei susipazinote su vyriskiu ne internete, kodel galvojate, kad jis nesedi pazinciu portaluose? ir kad jus jam tarpine stotele.?
Pamenu pati aktyviai ir maloniai romantiskai bendraudama su vienu bernioku puikiai gebedavau apsilankyti ir pazinciu portale, nes ten bendrauju su vienu zmogum jau daugiau nei metus ir tikrai esam smagiu temu isrutulioje, todel naturaliai bent karta i kokia savaite ar menesi noriu pasilabinti ir paklausti, kaip sekasi. Ar tai traktuotina kaip ejimas i sona? Nzn, bet matyt pagal tai, kaip pasielge mano romantiskasis jaunuolis po poros menesiu- galima vadinti ir taip
IR siaip, tikrai fainu zmoniu ten galima atrasti, todel sedint darbe iki gudaus vakaro, visai smagu pabendrauti, nes siaip pavarges neisi i kokia viesa vieta vienas ir nespinduliuosi beribiu groziu, kai naturaliai norisi sedet issidrebus ant fotelio ir gert arbata.
Jetus, prirasiau- dar pabaigai- del tu skambuciu iskart po susitikimo- kazkaip mano patirtis rodo, kad patikimesni tie vyrai, kurie nepuola skambinti cia ir dabar, is karto ar kita diena. Matyt man alergija nuo tu, kurie skuba, lekia, o paskui taip pat staiga ir atsala. Moteri uzkariauti reikia po truputi, is leto- kad ne tik vyras jaustusi turintis verte, bet ir moteris siek tiek pasikankintu nezinioj, tuomet bendras rezultatas mielesnis ir ilgiau abieju lauktas
Galit nesutikt, bet ka jau bepadarysi..
ir dar- kazkaip ilgiau pabuvus vienai, nebelabai reikai ir to kito zmogaus..
vat ir senmergyste matyt jau ateina
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo)
Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo.Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.