QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 03, 19:57)
Juoksites dabar is manes, bet ir su kitu susipazinau internetu
Skirtumai tokie, kad pastarasis, kaip bebutu liudna, gyvena kitoje salyje, tad bendraujam kol kas tik skype pagalba; taciau po musu pradejimo plepeti skype, i pazinciu tinklapy jis nebelenda, o ir man jau ten nebera jokio poreikio uzsukti. Ir ka galiu pasakyti, is tiesu, malonu ir lengviau pasitiketi zmogumi, kai matai, jog jis neplepa kiekviena vakara su kitom...
O tas pirmasis...na, kaip cia ji galima svelniau pavadinti..nu smikis ir tiek. ne per seniausiai buvo mano gimtadienis, uzsuko, bet net gelytes mazulytes nesiteike iteikti....nes, jo nuomone, pirkti geles yra bereikalingas pinigu svaistymas...
džentelemenas...
matai aš ir dabar ieškojimuose, tai irgi dažniausiai tenka internetu susipažint, ir tikrai nieko tame nematau juokingo:)(oi kokių tik šmikių nėra pasitaikę...) tokio tipažo irgi teko patirt, patariu iš patirties, netęsk tu su juo bereikalingų draugysčių...spėju pasipūtęs, save pervertinęs eilinis šmikis...
o su tuo antru buvai gyvai susibėgus, jei nepaslaptis ar kolkas tik internetinėj erdvėj plepatės?
( na jei ne paslaptis:) )
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 03, 21:12)
Nu ir skrega
feeeeee, tokius siųsti kuo toliau.
Oj panos, moterys, panelės, parašysiu prie to pačio. Vakar susitikom, vakaras buvo puikus. Vyras nors po kojom krisk, dar gyvenime tokio džentelmeno nebuvau sutikus.
Atsisveikinom, sakėm susiskambinsim. Šiand jis nieko, aš nieko, bet knietėtų parašyt, kad nepagalvotų kad nenoriu bendraut. Ale jei as pirma vel negerai, ania? nu joptararai, varau kaip sesiolikine.
tai dbr jis turi manes siekt, nes vyram patinka pergales, o as turiu tylet, nes negaliu rodyt iniciatyvos. anksciau esu nudegus su tom iniciatyvom tai dbr jau nebezinau...
ech tas neįpareigojantis "susiskambinsim"