QUOTE(Monteverte @ 2019 01 25, 13:11)
o tipo nenorėtum pamatyti jo gyvai?
man kartą būtų pasisekę pamatyti jį Kernavėje, bet kaip tik nevažiavau ten tą dieną...
Papildyta:
o dėl internet pažinčių, tai nesąmonė laiką tempti, šnekėtis ten kažką per laiškus būnant 30+ ir pan.
Aprašas dėl ūgio svorio akių plaukų pomėgių darbo vietų yra? foto pasikeičiat? jei pasikeičiat, patinkat iš foto ir iš karto reikia tuoj pat siūlyti susitikti gyvai, nesvarbu kuriam, nieko tokio ir moteriai. Jei foto nerodo, iš karto pamiršt tokį.
Kam tempt gumą, svaigti kaip paaugliai, kad ten jis fainas ir t.t. Žinau mergą, kuri 10 metų senumo foro parodė
ten ji dar buvo nieko, o po 10 metų patapo sora, bobiška, šukuoseną absoliučiai susipartalino, iš normalių ilgų plaukų gavosi varnalizdis ant galvos ir dar nuėjo į pasimatymą tiesiai iš virtuvės, smirdanti maistais
Tai tokių atveju ir iš vyrų pusės gali būti. Svaigsite, o ten žiurkius koks sėdės ir džiaugsis, o pasirodyti gyvai bijos
Kas man is to kad ji pamatysiu? Tikrai nelabai idomu.
Del susitikimo sutinku. Geriau iskart susitikti, tai pasako daug daugiau negu amzini susirasinejimai, per kuriuos neperteiksi manier, elgesio, balso tono, TOS chemijos ir daug kt dalyku. Foto bendram vaizdui (ar ne koks ten 1,5 m ir 150 kg burbulas) bet buna zmones nelabai fotogeniski ar kaip tik nufotosopinti.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 25, 14:22)
Mano vienai draugei buvo svarbus dalykas, kad vyras nevarytu ant ex ir nekaltinu del issiskyrimo ir issirinko tikrai gera vyra, jis buvo issiskyres, jau senokai ir nesake nei puse blogo zodzio apie ex sako abu kalti buvom.
Protinga tavo drauge. As irgi visad i tai kreipiu demesi. Dar i tai-kaio elgiasi su savo mama, ka kalba.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 26, 00:07)
Siaip zmones turetu sugebeti ramiai pasisneket, ko jie tikisi, ka gali pasiulyti. Moterys gali pasiulyti tik pute, ir tai kiek suprantu su visokiomis salygomis. Visi santykiai projektuojami, kad vyras taip jau nores tos putes, kad pasirasys ant didziausiu nesamoniu.
Vien ta klausima iskelus, jau prasideda pykciai...
Cia tik tu esi susidures su moterimis, kurios gali pasiulyti tik pute. Vargsas tu zmogus, nepasiseke tau gyvenime.