Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

Susituokt gali ta pacia diena, o daug susituokusiu gyvena kartu susipazine inete ? Tik santykiam suslubavus vel sedi tose pazintyse ,,ligoniai,,
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2017 07 15, 20:36)
Susituokt gali ta pacia diena, o daug susituokusiu gyvena kartu susipazine inete ?  Tik santykiam suslubavus vel sedi tose pazintyse ,,ligoniai,,

Logikos nerasta.
KOKS SKIRTUMAS KUR SUSIPAZINTI?
Galima ir troleibuse.
Tai ka po to reikia aiskintis, kad troleibuse pazintys yra nevykusios, nepalyginsi su pazintimis skrendant verslo klases tarpkontinentiniu skrydziu.

Susipazinimas yra tik susipazinimas, o jau kas po to gaunasi ir kokius santykius sukuria priklauso nuo zmoniu, o ne nuo susipazinimo vietos, tai yra troleibuso, lektuvo, interneto ar baro.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 07 16, 15:09)
Logikos nerasta.
Galima ir troleibuse.
Tai ka po to reikia aiskintis, kad troleibuse pazintys yra nevykusios, nepalyginsi su pazintimis skrendant verslo klases tarpkontinentiniu skrydziu.

Susipazinimas yra tik susipazinimas, o jau kas po to gaunasi ir kokius santykius sukuria priklauso nuo zmoniu, o ne nuo susipazinimo vietos, tai yra troleibuso, lektuvo, interneto ar baro.

Buna isimciu .... verslo klase bent ubagai visokie neskraido
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 07 16, 16:09)
Logikos nerasta.
Galima ir troleibuse.

Tiesa is dalies. O kita tiesos dalis ta, kad tam tikrose vietose linke buti tam tikri zmones. Nebutinai del finansiniu priezasciu, bet ir del skirtingos pasauleziuros, gyvenimo budo.
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=1vtnZEsKqbI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2017 07 15, 21:36)
Susituokt gali ta pacia diena, o daug susituokusiu gyvena kartu susipazine inete ?  Tik santykiam suslubavus vel sedi tose pazintyse ,,ligoniai,,

drisciau nesutikti, turiu savo tarpe nemazai draugu, kurie susipazino interneto pagalba.
Atsakyti

Sveikos, norėčiau atnaujinti čia šitą temą, jei dar yra gyvų :) Pradėjau landžioti po internetinių pažinčių svetainių. Ir tokį akibrokštą gavau :blink: Atrodo, nebesuprantu, aks čia su manim negerai, ar kas čia yra? Parašo vyrukai, na tai ok. Bet - buvo 2 atvejai, kai man patiko tie vyrai - normaliai rašėmės, su vienu kalba išvis mezgėsi gerai, buvau įsitikinusi 100 proc - tuoj, savaitgalį pasimatymas laukia :yahoo: ir ką - nieko... dingau padarė (atseit "daug dirbu" bla bla...užsiėmęs, bet jei nori - rašyk...). Kitas irgi - vėl kur ir man labai patiko, tiek išvaizda, tiek pomėgiais - rašėmės savaitę - ir viskas: "tipo, linkiu geros darbo savaitės"  :blink:  kaip suprast tuos bernus? :hmm:  O tie, kurie man ne prie širdies - kad rašo, į pasimatymus kviečia... Galvoju, ką aš ne taip padarau su tais, kurie man patinka? Per daug meiliai čiaušku, ar ką?  :unsure: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brekcija: 24 sausio 2019 - 15:26

(susidubliavo žinutė)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brekcija: 24 sausio 2019 - 15:26
QUOTE(brekcija @ 2019 01 24, 15:25)

o kiek tiems vyrukams metu?

Gal kvieti juos ne darbo dienom susitikt, o savaitgaliais? Gal pasitaike vede, tai savaitgali taip lengvai nuo zmonos pasprukti negali.

Atsakyti

Vyrukams abiems virš 30, man taip pat. Nekviečiau nė vieno susitikti, tiesiog bendravau laiškais... Laukiau, kol patys parodys iniciatyvą, nes bendraujant atrodo simpatija abipusė buvo. O pasirodo - klydau abiem atvejais :(

Atsakyti

Ar turėčiau dar pabandyti "lįsti" - paklausti, kodėl nebeparašai, ar ką? Bet man taip atrodo, kaip įkyrumas būtų... Juk jei norėtų - patys rašytų, tiesa? Jau nebežinau, kaip reikia normaliai elgtis su bernu...

Atsakyti
brekcija - tokie dabar tokio amziaus vyrai - meduzos be iniciatyvos. jie laukia, kada patijuos i pasimatyma pakviesi, pageidautina i namus iskart, kepsniu pavaisinsi, brendziuko ipilsi ir i lovele paguldysi biggrin.gif
Atsakyti