Logikos nerasta.
KOKS SKIRTUMAS KUR SUSIPAZINTI?
Galima ir troleibuse.
Tai ka po to reikia aiskintis, kad troleibuse pazintys yra nevykusios, nepalyginsi su pazintimis skrendant verslo klases tarpkontinentiniu skrydziu.
Susipazinimas yra tik susipazinimas, o jau kas po to gaunasi ir kokius santykius sukuria priklauso nuo zmoniu, o ne nuo susipazinimo vietos, tai yra troleibuso, lektuvo, interneto ar baro.
Galima ir troleibuse.
Tai ka po to reikia aiskintis, kad troleibuse pazintys yra nevykusios, nepalyginsi su pazintimis skrendant verslo klases tarpkontinentiniu skrydziu.
Susipazinimas yra tik susipazinimas, o jau kas po to gaunasi ir kokius santykius sukuria priklauso nuo zmoniu, o ne nuo susipazinimo vietos, tai yra troleibuso, lektuvo, interneto ar baro.
Buna isimciu .... verslo klase bent ubagai visokie neskraido
Galima ir troleibuse.
Tiesa is dalies. O kita tiesos dalis ta, kad tam tikrose vietose linke buti tam tikri zmones. Nebutinai del finansiniu priezasciu, bet ir del skirtingos pasauleziuros, gyvenimo budo.
drisciau nesutikti, turiu savo tarpe nemazai draugu, kurie susipazino interneto pagalba.
Sveikos, norėčiau atnaujinti čia šitą temą, jei dar yra gyvų Pradėjau landžioti po internetinių pažinčių svetainių. Ir tokį akibrokštą gavau Atrodo, nebesuprantu, aks čia su manim negerai, ar kas čia yra? Parašo vyrukai, na tai ok. Bet - buvo 2 atvejai, kai man patiko tie vyrai - normaliai rašėmės, su vienu kalba išvis mezgėsi gerai, buvau įsitikinusi 100 proc - tuoj, savaitgalį pasimatymas laukia ir ką - nieko... dingau padarė (atseit "daug dirbu" bla bla...užsiėmęs, bet jei nori - rašyk...). Kitas irgi - vėl kur ir man labai patiko, tiek išvaizda, tiek pomėgiais - rašėmės savaitę - ir viskas: "tipo, linkiu geros darbo savaitės" kaip suprast tuos bernus? O tie, kurie man ne prie širdies - kad rašo, į pasimatymus kviečia... Galvoju, ką aš ne taip padarau su tais, kurie man patinka? Per daug meiliai čiaušku, ar ką?
o kiek tiems vyrukams metu?
Gal kvieti juos ne darbo dienom susitikt, o savaitgaliais? Gal pasitaike vede, tai savaitgali taip lengvai nuo zmonos pasprukti negali.