Chi chi, aš tai galvojau, kad jau galutinai pasenęs tas požiūris, kad internete pažinčių ieško tik nemokantys bendrauti ir nieko rimto ten nelauk . Aišku, Lietuvoje yra savų niuansų, nes rinka maža . Šiais laikais žmonės visame pasaulyje ir ypač išsivysčiusiose šalyse viską daro interneto ir netgi apps'ų pagalba : susiranda darbus, net uždirba pinigus, kuria start up'us, moka mokesčius, perka maistą, aviabilietus, rūbus, nuomoja automobilius, sportuoja ir siekia rezultatų, keliauja, susipažįsta su bendraminčiais, kuria jų grupes, susiranda antras puses, planuoja vaikus ir t.t.
QUOTE(Victorious @ 2017 04 13, 02:22)
Chi chi, aš tai galvojau, kad jau galutinai pasenęs tas požiūris, kad internete pažinčių ieško tik nemokantys bendrauti ir nieko rimto ten nelauk . Aišku, Lietuvoje yra savų niuansų, nes rinka maža . Šiais laikais žmonės visame pasaulyje ir ypač išsivysčiusiose šalyse viską daro interneto ir netgi apps'ų pagalba : susiranda darbus, net uždirba pinigus, kuria start up'us, moka mokesčius, perka maistą, aviabilietus, rūbus, nuomoja automobilius, sportuoja ir siekia rezultatų, keliauja, susipažįsta su bendraminčiais, kuria jų grupes, susiranda antras puses, planuoja vaikus ir t.t.
Toks vienas pastebejimas butu - ir ziurima kaip i preke,kurios galiojimas dar nesibaige
QUOTE(Victorious @ 2017 04 13, 03:22)
Tai be abejo. Čia tik mūsų fainuolė ir šaunuolė Aimeja nieko internetu nedaro, bet vis kak tut, tak tut, bėgioja iš paskos kitų forumiečių ir renka pletkus
QUOTE(Magnifique @ 2015 11 17, 17:44)
As nemazai laiko draugas.lt buvau uzsireginus, bet nieko gero ten, tada isirasiau "tinderi", naudojausi aktyviai gal... 3men kokius ar 4men. Gruodi bus pusmetis, kaip draugauju su vaikinu, kuri suradau tinderyje
Su tinderiu geras reikalas;) susiradau ir as bendraminti
Kad ir kokios populiarios tos virtualios pazintys, vis viena daug fainiau susipazinti gyvai, bendravimas jau nuo pradziu toks kazkoks naturalesnis ir gyvesnis. Nes kai internete tas foto vis vartai, uzdavineji "anketinius" klausimus, tai tas pats kaip nieko, nes vis tiek norisi susitikti, tik susitikus matosi daug maz, ar norisi test pazinti. bet kai tu susitikimu skaicius vis dideja, tai siek tiek atbunki nuo ju, slopsta susidomejimas ir norisi vis stipresnio dirgiklio. taip ir liekama nieko nepesus. sunku kokybiskai paskirstyt demesi,kai kandidatu daug. o kai ju mazai, nebutinai tas vienas ar du tau labai tiks. tad sakyciau cia ilgesnio laiko klausimas, reik tureti kantrybes.
O aš manau, kad tai geras būdas susipažinti. Pažįstu žmonių, suradusių antrą pusę internete ir susituokusių susipažinus tokiu būdu
QUOTE(Kaip_sapnas... @ 2017 07 06, 13:19)
<p>O aš manau, kad tai geras būdas susipažinti. Pažįstu žmonių, suradusių antrą pusę internete ir susituokusių susipažinus tokiu būdu </p>
as pati buvau susituokus su vyru is interneto. patys santykiai nera blogesni, nieko nesakau, tiesiog dabar gal jau poziuris kitoks mano. nesinori gaisti laika ieskant tokiose platybese, nes labai ivairaus plauko zmoniu yra. juk jeigu internete tiek daug vienisu zmoniu,tai ir gyvai ju pilna. o jeigu susipazisti su kazkuo is savo aplinkos (neturiu omeny,kad butinai is savo pazistamu rato), tai didesne tikimybe, kad busite kazkuo panasus (gyvenimo budu, pomegiais, issilavinimu) ir patrauksite vienas kita.
Tikra tiesa. Bet iš kitos pusės, internete visi susirenka bendru tikslu. Jau ir taip aišku, kad ieškoma antros pusės, anketose nurodyti pomėgiai ir t.t.. Laiko atžvilgiu tai yra labai patogu.
O kodėl rašote "buvau susituokusi"? Pasukote skirtingais keliais?
QUOTE(Kaip_sapnas... @ 2017 07 06, 13:36)
<p>Tikra tiesa. Bet iš kitos pusės, internete visi susirenka bendru tikslu. Jau ir taip aišku, kad ieškoma antros pusės, anketose nurodyti pomėgiai ir t.t.. Laiko atžvilgiu tai yra labai patogu. </p><p>O kodėl rašote "buvau susituokusi"? Pasukote skirtingais keliais?</p>
pasukome, ir internetas cia niekuo detas
man dar labai svarbu cheminis atitikimas, gyvas apsiuostymas. gali ten simta metu bendrauti, visus kriterijus atitikti, o va susitiksi ir viska nubrauks akimirksniu. man taip yra buve daugybe kartu. issilavines, protingas, kulturingas, simpatiskas ir viska ten, o nulis emociju. o yra buve ir taip, kad ateini susitikt pirma karta, dar nei labas nepasakei, ir jau zinai, kad atsiduotum nedraugavus bet su tokiais daznai buna taip, kad del kitu priezasciu netinka.
Gal viskas priklauso nuo partnerio. Gal jam vis dar kažko trūksta?
man dar labai svarbu cheminis atitikimas
Žinoma, kad svarbu, todėl žmonės ir susitinka, apsiuosto, pažiūri, kaip ten reikalai su ta chemija