Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(zvirbliukassss @ 2017 04 10, 07:36)
Na taip, bet ten matyt atitinkama kategorija , ne visos viesina save ir savo gyvenima .dauguma vaikinu neskaito uz padoruma ,sedeti ten

Jei tai pažintys xxx, gal ir mažiau padoru ten sėdėti. Bet apskritai būti pažintyse nėra nieko nedoro.

Mano vyras yra iš interneto, iš draugas.lt. Bendraudavau ir darnipora.lt, tik tame puslapyje mažiau bendraujančių. Į pasimatymus su internetiniais žmonėmis ėjau daug kartų, buvo daug prastų susitikimų, mažiau gerų. Yra internete sėdinčių etatinių, kuriems kaip vaikystėje patinka tik susirašinėti (man tam iš tikro buvo gaila laiko). Yra ten daug asmenų, po kurių laiškučių gavimo gali labai pasišlykštėti buvimu internete, bet yra ir normalių žmonių, atėjusių į pažinčių svetaines tuo pačiu tikslu. Aišku, gal romantiškiau būtų susitikti gyvai ir taip toliau, bet man tikslas pateisina priemones. Žinojau, ko noriu ir to išlaukiau
Atsakyti
Dauguma normaliu zmoniu suranda antras puses internete. As irgi ne isimtis. Internete yra technologijos galimybes, o tikroveje zmogaus galimybes bendrauti - labai ribotos.
Be to isaugo musu poreikiai, norime issirinkti is tukstanciu, o ne is keleto.
Aisku atsitiktinai galima surasti antra puse ir realiame gyvenime, darbe ar mokymo istaigoje ar kur veikloje.
Bet interneta dabar neigia tik seni, neissilavine asmenys. Ar visokie keistuoliai su kaip reik paciuozusiu stogu. Juk yra tokiu kurie is principo nesinaudoja pav. telefonu.

Visi suprantam, kad internetas yra siukslynas ir jei nemokesi filtruoti, tai busi uzverstas siukslemis, tam tarpe ir prastu zmoniu demesiu.
Bet tai tik tereiskia, kad lankotes ne tose vietose, tas pats galioja ir realiame gyvenime.
Reikia ismokti susirasti tai ko nori.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 04 10, 09:24)
Dauguma normaliu zmoniu suranda antras puses internete. As irgi ne isimtis. Internete yra technologijos galimybes, o tikroveje zmogaus galimybes bendrauti - labai ribotos.
Aisku atsitiktinai galima surasti antra puse ir realiame gyvenime, darbe ar mokymo istaigoje ar kur veikloje.
Bet interneta dabar neigia tik seni, neissilavine asmenys. Ar visokie keistuoliai su kaip reik paciuozusiu stogu. Juk yra tokiu kurie is principo nesinaudoja pav.  telefonu.

Visi suprantam, kad internetas yra siukslynas ir jei nemokesi filtruoti, tai busi uzverstas siukslemis, tam tarpe ir prastu zmoniu demesiu.
Bet tai tik tereiskia, kad lankotes ne tose vietose, tas pats galioja ir realiame gyvenime.

Leiskit paklaust kiek jum metu , man 25 ir dauguma draugu galvoja, kad ten sedima pasilinksminimui.nu visi linksminasi eidami i paimatymus ir kartais isiziebia meile. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliukassss @ 2017 04 10, 11:47)
Leiskit paklaust kiek jum metu , man 25  ir dauguma draugu galvoja, kad ten sedima pasilinksminimui.nu visi linksminasi eidami i paimatymus ir kartais isiziebia meile. biggrin.gif

Sedima tik Lukiskese ir panasiose istaigose. Internetu zmones naudojasi, o jei "sedi", tai kazkokia priklausomybe.

Del meiles isiziebimo.
Kartais ugni iziebia zaibas ar trumpas sujungimas, bet as paprastai naudojuosi degtukais ar kitais uzdegimo prietaisais.

Meile aplamai neisiziebia, ji kantriai kuriama, isiziebia aistra....

Amzius? Gerai, kad 25 dar gli surasti GERAI PAIESKOJES nuosirdziu paneliu, veliau bus tik silto salto maciusios ciniskos bobos su labai konkreciais poreikiais.
Isimciuu nedaug
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 04 10, 11:24)
Bet interneta dabar neigia tik seni, neissilavine asmenys. Ar visokie keistuoliai su kaip reik paciuozusiu stogu. Juk yra tokiu kurie is principo nesinaudoja pav.  telefonu.

Kliedesiai kaip visada.
Normalus, veiklus, tvarkingas, patrauklus, trykštantis energija ir pozityvu žmogus antrą pusę be jokio vargo susiras realybėje. Tiek vyras, tiek moteris. Jam nereikės skaityti anketas, beprasmiškai bendrauti su tūkstančiu, gaišti savo brangų laiką, kurį jis gali panaudoti žymiai prasmingiau, tam kad galbūt pasitaikys bent kiek padoresnis asmuo. Nieko neieškau, nieko nereikia, bet šimtus kartų galėjau užmegzti pažintis, daugybėje vietų, netikėtai, paprastai, kartais juokingose situacijose, todėl nesuprantu kaip galima nesusirasti kažko realybėje, jei jau man prireiktų ieškoti internete, tai jausčiausi apgailėtinai. Aišku yra išimčių, tikrai yra, susiranda žmonės vienas kitą, be jokios abejonės.
Pav. ieškau vyro, Idomucia, juk bendravimas su tavim tai būtų laiko gaišimas man, nedomina tokie, realybėje net nežiūrėčiau į tavo pusę (čia nėra pažeminimas tau, jokiu būdu, tiesiog skonio dalykas), tai jei tokių kaip tu būtų dar 500 , kiek aš prarandu laiko tu suvoki?
Atsakyti

Na taip, bet ten matyt atitinkama kategorija , ne visos viesina save ir savo gyvenima .dauguma vaikinu neskaito uz padoruma ,sedeti ten

Tai gal tu kur sex pazintyse sedi? Keisk svetaine, tai rasi ir rimtesniu pazinciu. Nors manyciau, kad jaunam zmogui vis tik geriau antros puses ieškoti reale. Aisku, ne naktiniam klube.

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 04 10, 15:34)
Kliedesiai kaip visada.
Normalus, veiklus, tvarkingas, patrauklus, trykštantis energija ir pozityvu žmogus antrą pusę be jokio vargo susiras realybėje. Tiek vyras, tiek moteris. Jam nereikės skaityti anketas, beprasmiškai bendrauti su tūkstančiu,  gaišti savo brangų laiką, kurį jis gali panaudoti žymiai prasmingiau, tam kad galbūt pasitaikys bent kiek padoresnis asmuo. Nieko neieškau, nieko nereikia, bet šimtus kartų galėjau užmegzti pažintis, daugybėje vietų, netikėtai, paprastai, kartais juokingose situacijose, todėl nesuprantu kaip galima nesusirasti kažko realybėje, jei jau man prireiktų ieškoti internete, tai jausčiausi apgailėtinai. Aišku yra išimčių, tikrai yra, susiranda žmonės vienas kitą, be jokios abejonės.
Pav. ieškau vyro, Idomucia, juk bendravimas su tavim tai būtų laiko gaišimas man, nedomina tokie, realybėje net nežiūrėčiau į tavo pusę (čia nėra pažeminimas tau, jokiu būdu, tiesiog skonio dalykas), tai jei tokių kaip tu būtų dar 500 , kiek aš prarandu laiko tu suvoki?

Tobulai nusišnekėjai smile.gif apie šimtus kartų ir daugybėje vietų, o dėl "netikėtai, paprastai, kartais juokinguose situacijose" - mažiau žiūrėk romantinių komedijų.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 04 10, 14:34)
Kliedesiai kaip visada.
Normalus, veiklus, tvarkingas, patrauklus, trykštantis energija ir pozityvu žmogus antrą pusę be jokio vargo susiras realybėje. Tiek vyras, tiek moteris. Jam nereikės skaityti anketas, beprasmiškai bendrauti su tūkstančiu,  gaišti savo brangų laiką, kurį jis gali panaudoti žymiai prasmingiau, tam kad galbūt pasitaikys bent kiek padoresnis asmuo. Nieko neieškau, nieko nereikia, bet šimtus kartų galėjau užmegzti pažintis, daugybėje vietų, netikėtai, paprastai, kartais juokingose situacijose, todėl nesuprantu kaip galima nesusirasti kažko realybėje, jei jau man prireiktų ieškoti internete, tai jausčiausi apgailėtinai. Aišku yra išimčių, tikrai yra, susiranda žmonės vienas kitą, be jokios abejonės.

Pradekim nuo tamstos pagrindinio kliedesio.
Man niekada nebuvo problemos susirasti BET KA(aisku savo amziaus, socialines padeties ir interesu grupeje, princesiu is Monako neieskojau). Bet buvo problema, kad pabendravus TRUMPAI ar paskaicius duomenis kokio 100 ar dvieju simtu NEBUVO TOKIOS KURI BENT DOMINTU net KAIP "gal gal" kandidate.
Aisku, gal ir as nepatikciau, bet jei jau man nepatinka, tai kam zmogu trukdyti ilgiau.

Todel tikrai nesuprantu nesamoniu, kad susirasti antra puse paprasta. Ir kiek pazynojau zmoniu tai visi su tuo teiginiu sutiko. Visiems sunku. Kiekybe yra, kokybes ne.

Paprastai tai tam tikrai kategorijai susirasti drauga prie butelio, ar moteriai vyra nusikrusimui. Primityvams paprasta. Jiems ir vyno nusipirkti paprasta, kaina ir laipsniai.

Internete viskas paprasciau ir preke issirinkti ir zmogu, nes 100 kart didenes galimybes ar pasirinkimas. Galimybe atviriau pabendrauti, daznai zmones bendraut NEMOKA ar kompleksuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 10 balandžio 2017 - 16:18
=IDOMUCIA,2017 04 10, 13:

Amzius? Gerai, kad 25 dar gli surasti GERAI PAIESKOJES nuosirdziu paneliu, veliau bus tik silto salto maciusios ciniskos bobos su labai konkreciais poreikiais.
Isimciuu nedaug

internetine pazintis kazko egzotinio ,bet dazniausia buna asmenys nevykeliai,cia netaikau jum kazkuriai .bet tokia nuomone vyrauja . grazus zmogus ,kaip aisteja minejo ,be vargo susiras ir realiai mirksiukas.gif nu bet matyt buna isimciu, atranda tokis toki smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 04 10, 16:17)
Pradekim nuo tamstos pagrindinio kliedesio.
Man niekada nebuvo problemos susirasti BET KA(aisku savo amziaus, socialines padeties ir interesu grupeje, princesiu is Monako neieskojau). Bet buvo problema, kad pabendravus TRUMPAI ar paskaicius duomenis kokio 100 ar dvieju simtu NEBUVO TOKIOS KURI BENT DOMINTU net KAIP "gal gal" kandidate.
Aisku, gal ir as nepatikciau, bet jei jau man nepatinka, tai kam zmogu trukdyti ilgiau.

Todel tikrai nesuprantu nesamoniu, kad susirasti antra puse paprasta. Ir kiek pazynojau zmoniu tai visi su tuo teiginiu sutiko. Visiems sunku. Kiekybe yra, kokybes ne.

Paprastai tai tam tikrai kategorijai susirasti drauga prie butelio, ar moteriai vyra nusikrusimui. Primityvams paprasta. Jiems ir vyno nusipirkti paprasta, kaina ir laipsniai.

Internete viskas paprasciau ir preke issirinkti ir zmogu, nes 100 kart didenes galimybes ar pasirinkimas. Galimybe atviriau pabendrauti, daznai zmones bendraut NEMOKA ar kompleksuoti.

Jus jei galit placiau ,ne nuotrupom ......idomiai destot
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2017 04 10, 14:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zvirbliukassss" data-cid="71562012" data-time="1491802580"><div><p>Na taip, bet ten matyt atitinkama kategorija , ne visos viesina save ir savo gyvenima .dauguma vaikinu neskaito uz padoruma ,sedeti ten</p></div></blockquote><p></p><p>Tai gal tu kur sex pazintyse sedi? Keisk svetaine, tai rasi ir rimtesniu pazinciu. Nors manyciau, kad jaunam zmogui vis tik geriau antros puses ieškoti reale. Aisku, ne naktiniam klube.</p>

sena ir pasiutus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliukassss @ 2017 04 10, 16:24)
internetine pazintis kazko egzotinio ,bet dazniausia buna asmenys nevykeliai,cia netaikau jum kazkuriai .bet tokia nuomone vyrauja . grazus zmogus ,kaip aisteja minejo ,be vargo susiras ir realiai  mirksiukas.gif  nu bet matyt buna isimciu, atranda tokis toki smile.gif

grozis vyrui tikrai ne viskas... pavadinkim patraukliu zmogumi.
Taip patrauklus zmogus susiras bet ka lengvai. Bet toks zmogus papratsia ZINO SAVO VERTE ir pas ji poreikiai neeiliniai. Todel tikimybe sutikti ir PAZINTI zmogu artimoje realioje aplinkoje yra labai nedidele.

Priesingai... kuo zmogus mazesne vidutinybe, tuo tokiuu reta ir antros puses norisi YPATINGOS, o ne eilines vistos.
Sakysim tokios kaip MB as nesutikau net panasios per 12+ metu po to kai tapom pora. Taigi... geri dalykai nesimeto...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 04 10, 17:31)
grozis vyrui tikrai ne viskas... pavadinkim patraukliu zmogumi.
Taip patrauklus zmogus susiras bet ka lengvai. Bet toks zmogus papratsia ZINO SAVO VERTE ir pas ji poreikiai neeiliniai. Todel tikimybe sutikti ir PAZINTI zmogu artimoje realioje aplinkoje yra labai nedidele.

Pritariu. Prie gražių kabinasi visokios ir visokie bet kur ir bet kada. Tada labai išauga savisauga, savigarba ir atranka. Žmogus kaip tik gali labiau užsidaryti ir užverti kelius bele kokiems. Kad su visais bendraus, nereiškia, kad partnerį iš to viso pulko ir rinksis. Dažnai tokiu atveju partneris ir gali būti ne iš tų visų aplinkos ratų, o kaip iš tų pasakų - užjūrio princas ar princesė
Atsakyti

[IDOMUCIA] ..........per 12+ metu po to kai tapom pora
Tai iseina ,susipazinot, 12m ieskojot ir tik po to nusprendet tuoktis ?
[Monteverte]gali būti ne iš tų visų aplinkos ratų
---kad butu netipinis lietuvis ,paskui gauna i kaili ir parbega lietuvon- ax.gif
Atsakyti