QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 04 10, 11:24)
Dauguma normaliu zmoniu suranda antras puses internete. As irgi ne isimtis. Internete yra technologijos galimybes, o tikroveje zmogaus galimybes bendrauti - labai ribotos.
Be to isaugo musu poreikiai, norime issirinkti is tukstanciu, o ne is keleto.
Aisku atsitiktinai galima surasti antra puse ir realiame gyvenime, darbe ar mokymo istaigoje ar kur veikloje.
Bet interneta dabar neigia tik seni, neissilavine asmenys. Ar visokie keistuoliai su kaip reik paciuozusiu stogu. Juk yra tokiu kurie is principo nesinaudoja pav. telefonu.
Visi suprantam, kad internetas yra siukslynas ir jei nemokesi filtruoti, tai busi uzverstas siukslemis, tam tarpe ir prastu zmoniu demesiu.
Bet tai tik tereiskia, kad lankotes ne tose vietose, tas pats galioja ir realiame gyvenime.
Reikia ismokti susirasti tai ko nori.
Kliedesiai kaip visada.
Normalus, veiklus, tvarkingas, patrauklus, trykštantis energija ir pozityvu žmogus antrą pusę be jokio vargo susiras realybėje. Tiek vyras, tiek moteris. Jam nereikės skaityti anketas, beprasmiškai bendrauti su tūkstančiu, gaišti savo brangų laiką, kurį jis gali panaudoti žymiai prasmingiau, tam kad galbūt pasitaikys bent kiek padoresnis asmuo. Nieko neieškau, nieko nereikia, bet šimtus kartų galėjau užmegzti pažintis, daugybėje vietų, netikėtai, paprastai, kartais juokingose situacijose, todėl nesuprantu kaip galima nesusirasti kažko realybėje, jei jau man prireiktų ieškoti internete, tai jausčiausi apgailėtinai. Aišku yra išimčių, tikrai yra, susiranda žmonės vienas kitą, be jokios abejonės.
Pav. ieškau vyro, Idomucia, juk bendravimas su tavim tai būtų laiko gaišimas man, nedomina tokie, realybėje net nežiūrėčiau į tavo pusę (čia nėra pažeminimas tau, jokiu būdu, tiesiog skonio dalykas), tai jei tokių kaip tu būtų dar 500 , kiek aš prarandu laiko tu suvoki?
Tegul nors truputį Dievas turi būti... (O. Zacharenkovas)
Ir duok Dieve jums dvigubai to, ko linkite man!