Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(gumine @ 2016 08 12, 20:28)
Tai is potencialiu draugu saraso dabar iskart braukt 99? Juokauju. O tam 1% galima priskirti jus? O pats ar radote ta ypatinga zmogu?

Taip, radau. Tiesiog pavyko.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 08 12, 20:52)
Taip, radau. Tiesiog pavyko.

Pasidejau patogiai plansete, suneriau rankas po smakru ir susidomejau. Galite papasakoti daugiau? Kazkaip buvau isitikinusi, kad iki grabo lentos nieko neprisileisite smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 19, 23:12)
draugo pazintyse ten isvis... etatiniai po 10m sedi, net foto nepasikeicia, kaip buvau uzejus -niolikos, o po to po kazkiek m, tai tie patys kalbint pradejo... kas dvidesimtas vertas pokalbio, o jau susitikimo ir kazko daugiau net nezinau  biggrin.gif

Na bet dabar vis daugėja sėkmingą atvejų, JAV berods kas penkta pora susituokia susipažinus internete.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2017 03 21, 16:01)
Na nebuvo ji maza jai apie 24metus bet kazkaip sneketi apie tokius dalykus su pirma karta matanciu zmogumi ........................... biggrin.gif  . nu vaizdas nekoks susidare ir tiek

Man patiko ten mergaiciu foto,ideda su buvusiu vaikinu glebyje arba besibuciuojant ,nu kita dar pasistengia apkirpt biggrin.gif cia kai tam anekdote:vyras lieka namuose o zmonele islekia i siltus krastus ir gryzta prisidariusi fotkiu: nuogutele,pusiau ir t.t ...
vyras klausia;turbut pati fotkinaisi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,norejau paklausti apie buvusios merginos poelgi,
issikyrem pries tris menesius nerasem vienas kitam lyg ir pamirsom vienas kita bet vistiek susitinkam kur bevaziuodami :/ nu ir taip gavos kad uzsireginau i pazinciu svetaine po kiek laiko bevartant merginu foto ,ziuriu mano buvusios foto kur as pats nufotagrafau nuvezes i vaizdinga vieta...nu taip suskaudo sirdi ,kad butu kita kokia foto isidejus -dar nieko.o cia graziausiu tokiu akimirku .... cia ji, nepagalvojus taip padare ar tiesiog norejo ikasti man ?unsure.gif
na kazkaip as taip nedaryciau,deciau kokia nauja ...
ka jus manot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvirbliukassss: 31 kovo 2017 - 19:12
QUOTE(zvirbliukassss @ 2017 03 31, 19:09)
Sveiki,norejau paklausti apie buvusios merginos poelgi,
issikyrem pries tris menesius nerasem vienas kitam lyg ir pamirsom vienas kita bet vistiek susitinkam kur bevaziuodami :/  nu ir taip gavos kad uzsireginau i pazinciu svetaine po kiek laiko bevartant merginu foto ,ziuriu mano buvusios foto kur as pats nufotagrafau nuvezes i vaizdinga vieta...nu taip suskaudo sirdi ,kad butu kita kokia foto isidejus -dar nieko.o cia graziausiu tokiu akimirku .... cia ji, nepagalvojus taip padare ar tiesiog norejo ikasti man  ?unsure.gif
na kazkaip as taip nedaryciau,deciau kokia nauja ...
ka jus manot unsure.gif

O tai jei ji nuoga butu save idejus -tai ir sirdi skaudetu ? rolleyes.gif
cia matyt ,gal neturejo daugiau foto ir idejo irnesakyk.gif
nors kazkaip jau dedant viesai ,apgalvoja viska ,kad ja visi pamatys...
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2017 04 01, 07:10)
O tai jei ji nuoga butu save idejus -tai ir sirdi skaudetu ? rolleyes.gif
cia matyt ,gal neturejo daugiau foto ir idejo   irnesakyk.gif
nors kazkaip jau dedant viesai ,apgalvoja viska ,kad ja visi pamatys...

Nezinau,nuoga gal ir neturi nes nefotkinau..
o kad kitu foto turejo tai maciau. tik galvoju ,kad matyt graziausia foto buvo ,uztat ir idejo.man tai i galva neateitu sena foto idet,deciau sviezia kaip sakoma be praeities .bet kazkaip deti atvira foto as tai nededu kad nematytu buvusi ar kaimynai.o cia matyt drasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvirbliukassss: 01 balandžio 2017 - 18:27
QUOTE(zvirbliukassss @ 2017 04 01, 18:24)
Nezinau,nuoga gal ir neturi nes nefotkinau..
o kad kitu foto turejo tai maciau. tik galvoju ,kad matyt graziausia foto buvo ,uztat ir idejo.man tai i galva neateitu sena foto idet,deciau sviezia kaip sakoma be praeities .bet kazkaip deti atvira foto as tai nededu kad nematytu buvusi ar kaimynai.o cia matyt drasi

Nori rasti greitai biggrin.gif gal nepatyrusi,tos senos vilkes tai nededa foto.o jei kokia k...a tai ir nuoga save atsiuncia .
dar toks buna -morale- jei ji tokia , daugumai giliai dzin kas ka ir per kur,svarbu butu dziaugsmo palot,o patys betkaip elgiasi.
Atsakyti
nu o nuoga jei ideda tai tik tam reikalui,negi zenytis tokia kur puse lietuvos nuoga mate.eisi gatve ir sakys o cia ta is interneto smile.gif gal nereikia
Atsakyti
Bet ar galima surasti ,,padoria rimta mergina ten ,, ? unsure.gif
Atsakyti

Bet ar galima surasti ,,padoria rimta mergina ten ,, ? unsure.gif

Visur galima susirasti ir padoriu ir nepadoriu merginu.

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 04 09, 07:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zvirbliukassss" data-cid="71560225" data-time="1491712512"><div><p>Bet ar galima surasti ,,padoria rimta mergina ten ,, ? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Visur galima susirasti ir padoriu ir nepadoriu merginu.</p>

Na taip, bet ten matyt atitinkama kategorija , ne visos viesina save ir savo gyvenima .dauguma vaikinu neskaito uz padoruma ,sedeti ten
Atsakyti