Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

Pati skeptiškai žiūriu į tas internetines pažintis, tačiau būtent ten mano brolis ir susipažino su savo išrinktąja. Susituokę ir laimingi jie dabar 4u.gif
Manau visokių žmonių ten galima rasti, bet turbūt daugiausia nelabai rimtų žmonių ten yra blush2.gif
Atsakyti
As pati buvau uzsiregistravusi viename is pazinciu tinklapou nes ten buvo zaidimu biggrin.gif tai ir palikadavau ir po pusmecio vel apsilankydavau taip isbuvau uzsiregistravus gal 7 metus, o per juosatsirado tik vienas vertas demesio, parasydavo daznai visokie ir pasimatymuose keliuose buvus, bet antro niekad nebuvo, o atsirado toks, su kuriuo ir bendraut gera ir vestuves planuojam 4u.gif tad kai ir tevam pasakiau ir kiti kai klausia kur susipazinot visad sakau internete, manau nesvarbu kaip susipazinom, so svarbu kaip toliau sekasi smile.gif tik vienas patatrimas mes gal po 2 menesiu bendravimo pasalinom anketas, o dabar sedim ir galvojam kaip smagu butu prisimint visa pradzia, pries istrinant nketas butinai isisaugokit zinutes smile.gif smagu prisimint ir paskaitinet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(truada @ 2015 05 06, 14:56)
tik vienas patatrimas mes gal po 2 menesiu bendravimo pasalinom anketas, o dabar sedim ir galvojam kaip smagu butu prisimint visa pradzia, pries istrinant nketas butinai isisaugokit zinutes smile.gif smagu prisimint ir paskaitinet wub.gif

bigsmile.gif o as pasirodo dar turiu pacias pirmas musu zinutes ax.gif
Atsakyti
Vyrai ten labai megsta save pasijauninti, isideda pries 10 metu daryta foto, kai buvo dar nepilvoti, nepraplike ir t.t. as taip pora kartu buvau pasimovus, dabar issireikalauju naujausiu foto, kad nebutu soko susitikus biggrin.gif
Atsakyti
Dar man ten labai įdomu, kad visi nevedę, vieniši, be vaikų... O paskui paaiškėja, kad turi ir žmoną ir vaikų... Arba išsiskyrę ir t.t.
Atsakyti
O mūsų kitą mėnesį vestuvės 4u.gif Tad, kad yra ir rimtų vyrų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2015 06 15, 22:42)
Dar man ten labai įdomu, kad visi nevedę, vieniši, be vaikų... O paskui paaiškėja, kad turi ir žmoną ir vaikų... Arba išsiskyrę ir t.t.

išsiskyręs nereiškia blogas
Atsakyti
O kokiuose puslapiuose jūs bendraujate? Galvoju susikurt savo anketą, bet nežinau kur normalūs vyrai "gyvena" ir kur nėra vienintelis tikslas - seksas.
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2015 09 30, 17:44)
išsiskyręs nereiškia blogas

arba jis mete zmona arba jinai ji mete - abiem atvejais vyras blogas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meele @ 2015 06 15, 20:52)
Vyrai ten labai megsta save pasijauninti, isideda pries 10 metu daryta foto, kai buvo dar nepilvoti, nepraplike ir t.t. as taip pora kartu buvau pasimovus, dabar issireikalauju naujausiu foto, kad nebutu soko susitikus biggrin.gif

foto su siandienos laikrasciu prasykit lotuliukas.gif

QUOTE(Arijanda @ 2015 09 24, 23:36)
O mūsų kitą mėnesį vestuvės  4u.gif  Tad,  kad yra ir rimtų vyrų  smile.gif

vestuves dar neirodo vyro rimtumo biggrin.gif
Atsakyti
Man idomu, per kiek laiko jums pavyko susirasti antra puse internete. Kaip supratote, kad jau tikrai tas?
As esu internetinese pazintyse jau puse metu. Uzsiregistravusi beveik visose svetainese. Buvau gal jau virs 10 pasimatymu, bet rezultatu nera verysad.gif cool.gif . Gal tik dviems pasakiau ne, o kitiems kaip suprantu as nepatikau, nes antro pasimatymo taip ir negavau. Ziauru ka verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monažolė @ 2015 11 16, 20:41)
Man idomu, per kiek laiko jums pavyko susirasti antra puse internete. Kaip supratote, kad jau tikrai tas?
As esu internetinese pazintyse jau puse metu. Uzsiregistravusi beveik visose svetainese. Buvau gal jau virs 10 pasimatymu, bet rezultatu nera  verysad.gif  cool.gif . Gal tik dviems pasakiau ne, o kitiems kaip suprantu as nepatikau, nes antro pasimatymo taip ir negavau. Ziauru ka  verysad.gif .

As nemazai laiko draugas.lt buvau uzsireginus, bet nieko gero ten, tada isirasiau "tinderi", naudojausi aktyviai gal... 3men kokius ar 4men. Gruodi bus pusmetis, kaip draugauju su vaikinu, kuri suradau tinderyje smile.gif
Atsakyti