Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(Aristokratė @ 2014 04 11, 18:56)
Tuo paciu, kokiu klauset  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Nesupratau. Gal galite plačiau?
Atsakyti
QUOTE(geltona.raudona @ 2014 04 12, 17:29)
Nesupratau. Gal galite plačiau?

koks klausimas, toks ir atsakymas, ka dar cia placiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 04 12, 21:29)
koks klausimas, toks ir atsakymas, ka dar cia placiau  lotuliukas.gif

O kuo blogas klausimas, kokiu pagrindu siūloma kreiptis į policiją?
Atsakyti
QUOTE(geltona.raudona @ 2014 04 13, 14:38)

Pasiskaitykit savo klausima ir suprasit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltona.raudona @ 2014 04 13, 13:38)

jei nesupranti, tai paskelbk mums cia savo varda ir pavarde, gal ka kuri apie tave blogo zino, tai pasidalins. Gal kam irgi pravers ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Prisijungiu į jūsų būrelį 4u.gif
Pakalbino jis mane interneto pažintyse. Gyvenimas taip sudėliojo, kad nemažai metų gyvenu svetur, todėl realių pažinčių neieškojau, nes labintis ir maltis apie beleka neturiu laiko. Tiesiog buvo ta anketa ir tiek, kartais uzklysdavau smalsumo vedima. Mačiau parašyta laišką, bet maniau eilinis kvailys parašė, net nesigilinau. Nors viduj viskas virė ir kažkas nedavė ramybės... Neeilinis laiskas, kaip ir vyras. Jo anketą gal 10 kartų varčiau. Nusprendžiau atrašyti ir nesuklydau smile.gif Apsikeitėme kontaktais patogesniui bendravimui (nors niekada niekam neduodavau) tongue.gif Po intensyvaus bendravimo po 3-jų mėnesių, nupirkti bilietai ir skrydis už Atlanto 4u.gif Surizikavau, bet nesigailiu nei minutei ten praleisto laiko puikus tėtis ir vyras atrodo tokio žmogaus visada laukiau ir išlaukiau wub.gif Sunku buvo iš ten išvažiuoti, ašara nubraukiau. Labai greitai jis sugebėjo užkariauti mano širdį bigsmile.gif Tik minusas atstumas didelis, bet yra planų kurie po truputi juda į priekį. Nuo mūsų pažinties jau 5 mėn bendraujam labai gražiai. Susiskambiname susirašome kas dieną smile.gif Tik turbūt man reikėtų keliauti į kitą temute, santykiai per atstumą ax.gif
Anketas abu pašalinome. Tiksliau aš užsiminiau, kad noriu ištrinti. Po poros valandų parašė, kad ir jo anketa ba-ba biggrin.gif likau labai maloniai nustebinta, puikus gestas, kad jis į mane žiūri rimtai thumbup.gif
Etsss... Pasiilgau jo labai labai jo dukrytės jos juoko šypsenos. Greičiau ateitų gruodis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2014 07 25, 16:40)

O kodel jis pas jus negali atvykti?
Atsakyti
Tiesiog pas jį verslas, pats darbymetis vasarą bei kitos priežastys dėl kurių negali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2014 07 25, 18:28)
Tiesiog pas jį verslas,  pats darbymetis vasarą bei kitos priežastys dėl kurių negali smile.gif

Gerai jam smile.gif
Atsakyti
Na nežinau gerai ar ne, tiesiog tokia padėtis smile.gif
Atsakyti
4u.gif Pažinčių portaluose daug balasto ir š... malimo, jokio vienintelio ten neradau, bet, kai pasižiūri per petį, tai pamatai, kad užsiliko vienas kitas bičiulis, kuris jau keletas metelių kaip vis susisieki, pasidalini naujienomis ir beveik esi pamiršęs, kad juos iš neto ištraukei ir kad jie vis dar ten, arba jei išsitrynė, tai dėl to, kad nusibodo tas pilstymas, o ne dėl manęs ar ką susirado. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 10 18, 18:47)
4u.gif Pažinčių portaluose daug balasto ir š... malimo, jokio vienintelio ten neradau, bet, kai pasižiūri per petį, tai pamatai, kad užsiliko vienas kitas bičiulis, kuris jau keletas metelių kaip vis susisieki, pasidalini naujienomis ir beveik esi pamiršęs, kad juos iš neto ištraukei ir kad jie vis dar ten, arba jei išsitrynė, tai dėl to, kad nusibodo tas pilstymas, o ne dėl manęs ar ką susirado. rolleyes.gif

Internetas - gera vieta pažinčiai užmegzti. O vėliau ji arba plėtosis kitoje plotmėje arba ne.
Atsakyti