Sveikos
Prisijungiu į jūsų būrelį
Pakalbino jis mane interneto pažintyse. Gyvenimas taip sudėliojo, kad nemažai metų gyvenu svetur, todėl realių pažinčių neieškojau, nes labintis ir maltis apie beleka neturiu laiko. Tiesiog buvo ta anketa ir tiek, kartais uzklysdavau smalsumo vedima. Mačiau parašyta laišką, bet maniau eilinis kvailys parašė, net nesigilinau. Nors viduj viskas virė ir kažkas nedavė ramybės... Neeilinis laiskas, kaip ir vyras. Jo anketą gal 10 kartų varčiau. Nusprendžiau atrašyti ir nesuklydau
Apsikeitėme kontaktais patogesniui bendravimui (nors niekada niekam neduodavau)
Po intensyvaus bendravimo po 3-jų mėnesių, nupirkti bilietai ir skrydis už Atlanto
Surizikavau, bet nesigailiu nei minutei ten praleisto laiko puikus tėtis ir vyras atrodo tokio žmogaus visada laukiau ir išlaukiau
Sunku buvo iš ten išvažiuoti, ašara nubraukiau. Labai greitai jis sugebėjo užkariauti mano širdį
Tik minusas atstumas didelis, bet yra planų kurie po truputi juda į priekį. Nuo mūsų pažinties jau 5 mėn bendraujam labai gražiai. Susiskambiname susirašome kas dieną
Tik turbūt man reikėtų keliauti į kitą temute, santykiai per atstumą
Anketas abu pašalinome. Tiksliau aš užsiminiau, kad noriu ištrinti. Po poros valandų parašė, kad ir jo anketa ba-ba
likau labai maloniai nustebinta, puikus gestas, kad jis į mane žiūri rimtai
Etsss... Pasiilgau jo labai labai jo dukrytės jos juoko šypsenos. Greičiau ateitų gruodis