Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(Liebchen @ 2014 02 01, 13:01)
Ar jūs niekada gyvenime nebuvote tiek užimta, neturėjote tiek rūpesčių, kad ne simpatijos galvoje buvo?

rupesciu turejus esu marias, Problemu irgi. Darbo taippat. Bet per visa gyvenimeli dar nebuvo taip, kad VISA DIENA (ar 2-3dienas is eiles) nesugebeciau atrasti laisvos minutes ar dvieju, kad parasyti bent trumputi sms. Ypac, jei tas zmogus bent kazkiek rupi. Kad ir labos nakties galima palinket. Minutes netruks.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 02 04, 20:59)
rupesciu turejus esu marias, Problemu irgi. Darbo taippat. Bet per visa gyvenimeli dar nebuvo taip, kad VISA DIENA (ar 2-3dienas is eiles) nesugebeciau atrasti laisvos minutes ar dvieju, kad parasyti bent trumputi sms. Ypac, jei tas zmogus bent kazkiek rupi. Kad ir labos nakties galima palinket. Minutes netruks.

pilnai sutinku drinks_cheers.gif
nezinau, ka reikia veikti, kad nerastum 1-2 min parasyt sms rupimam zmogui..
Atsakyti
Sedziu as tose pazintyse doh.gif , bet su nieko nera nueiti i pasimatyma doh.gif . Raso, be le, kad rasyt doh.gif ir siaip nera i ka ziuret. Per puse metu nei su vienu lietuviu, nebuvau nuejus, tik su 2 italais susitikau, kuriu daugiau ir nebemaciau, po tu pasimatymu lotuliukas.gif doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 11 vasario 2014 - 10:21
Aš niekada nenuvertinau tokių pažinčių kaip galimybės susipažinti, bet jos man kuo toliau,tuo labiau mažina tikėjimą vyrais. Mano laisvalaikis toks, kad vyrų jame nėra. Mokslai ir baigti, darbe ir nieko nenusimato.
Paskutinė internetinė situacija: vyras 37 metų, tariamai niekada vedęs nebuvo, vaikų esą nėra. Pirmas susitikimas - įspūdį sudaro labai rimto žmogaus, tipo žino, ko ieško, pasakojasi dėl ko iki šiol liko vienas ir šiaip dalijasi gyvenimiška išmintimi. Man įspūdis susidaro prastokas, mat dėl jo dalijimosi gyvenimiška išmintimi jaučiuosi kaip su kokiu tėvuku (esu 10 metų jaunesnė). Mintyse galvoju, kad tai paskutinis kartas, kai susitinku su TIEK vyresniu vyru. Jam paklausus, ar dar susitiksim, sakau taip, pagalvoju, kad gal aš per greitai nuvertinu žmones ir iš tiesų reikia dar susitikti įsitikinimui. Antras susitikimas: tame tėvuke sugebu pamatyti tikrai patrauklų vyrą. Bendravimas einasi lengvai ir paprastai, daug klausimų, kuriais mąstome panašiai. Vyriškis aiškiai sako, kad jam patinku tiek išvaizda, tiek bendravimu. Kalba apie tolimesnius susitikimus. Viskas neklausus eina iš jo pusės. Esą internete bendravimą jis jau apstabdė. Palydi mane iki mašinos, pakšteli į lūpas ir... su trumpais pabendravimais, kuriuos aš pradėjau pirma (paskutinis buvo šeštadienį, sakėsi susirgęs), dingsta iki šios dienos biggrin.gif . Aišku, kartis aš nesiruošiu. Bet norėtųsi, kad žodžiai neprieštarautų veiksmams smile.gif
Atsakyti
Esu ėjusi į kelis pasimatymus su vaikinais sutiktais internete, labai įdomių žmonių galima sutikti..
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2014 02 11, 23:13)

o telefomu nebendravot? Jei bendravot, turit mobilaus numeri, taigi galit ir pati parasyt, kad ir labos nakties palinket. Cia gi nebus kabinimasis ant kaklo.

O jei tesit bendravima, kada prie progos, lyg tarp kitko paklaust kur gyvena. Kai jis klaus kam reikia, graziai pasakyt, lyg pajuokaujant, kad gal kada prie progos kavos uzsuksit isgert. Jei prades issisukinet, reiskia vedes! Eit i namus visai nepriovalot, tiesiog as su draugem taip anksciau darydavom, kad suzinoti ar vedes. Patikrintas budas, kad negaist laiko su netinkamu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 02 12, 22:33)
o telefomu nebendravot? Jei bendravot, turit mobilaus numeri, taigi galit ir pati parasyt, kad ir labos nakties palinket. Cia gi nebus kabinimasis ant kaklo.

O jei tesit bendravima, kada prie progos, lyg tarp kitko paklaust kur gyvena. Kai jis klaus kam reikia, graziai pasakyt, lyg pajuokaujant, kad gal kada prie progos kavos uzsuksit isgert. Jei prades issisukinet, reiskia vedes! Eit i namus visai nepriovalot, tiesiog as su draugem taip anksciau darydavom, kad suzinoti ar vedes. Patikrintas budas, kad negaist laiko su netinkamu  mirksiukas.gif

Ne, aš jam tikrai nieko nerašysiu, nematau prasmės smile.gif . Tikrai į akis nelįsiu. Vedęs ar ne jis buvo taip pat nesvarbu, nes mūsų bendravimas nutrūko. Kiekvienas turime savų metodų bendravimą nutraukti. Aš pasakau, kad nebenoriu bendravimo, tai man atrodo normalus elgesys. O kiti dingsta be žinios, maždaug "pati susiprask" biggrin.gif
Atsakyti
ai, kaip skaiciau sita tema (dar ne visa), tai dar gali parsirast ir kurt graudzia pasaka apie tai, kaip uzsiemes buvo ir kaip marias nebaigtu reikalu tvarke biggrin.gif Tik jusu reikalas ar patikesit.
Atsakyti
hm, esu tokioje bedoje, Mano viena pazystama moteris susirado drauga internetu. Keistokas jis. Gal kuriai teko susidurti su Vitalijumi Zubkumi is Panevezio ? Jam beveik 60 metu.
Atsakyti
QUOTE(Ragana Una @ 2014 04 08, 22:36)
hm, esu tokioje bedoje, Mano viena pazystama moteris susirado drauga internetu. Keistokas jis. Gal kuriai teko susidurti su Vitalijumi Zubkumi is Panevezio ? Jam beveik 60 metu.

I policija nebandet kreiptis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 04 11, 09:20)
I policija nebandet kreiptis  g.gif

Kokiu pagrindu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(geltona.raudona @ 2014 04 11, 11:50)
Kokiu pagrindu?  g.gif

Tuo paciu, kokiu klauset biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti