Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

Merginos, turinčios internetinių pasimatymų patirties, klausimas Jums smile.gif
Per kiek laiko po pirmo susimatymo vyras paskambina ir planuoja sekančius susitikimus?
Ar normalu, jei pradžioje siekė kuo greičiau susimatyti, susimatymas atrodo praėjo daugiau nei sklandžiai, o dabar trečia diena jokio skambučio g.gif . Nors man parašius ir padėkojus, atrašė lyg teisindamasis, kad dabar turi "nebaigtų reikalų", plius darbai, todėl tyli. Bet "prie progos" būtinai paskambins ir bus smagu tokia ir tokia veikla užsiimti.
Blyn, atrodo šiaip protinga ir racionali moteris esu, o dabar kaip paauglė suskydau doh.gif Bet taip norisi už akių užbėgti ir iš kavos tirščių paburti, kaip gi tas serialas toliau vystysis. doh.gif
Atsakyti
Pinga ----retai kada rasau komentarus. Bet remdamasi savo patirtim-manau ieskokite kito 4u.gif Jei is tiesu domisi vyras, jis paraso ar paskambina dar ta pati vakara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovistoma: 22 sausio 2014 - 12:21
QUOTE(Dovistoma @ 2014 01 22, 12:17)
Pinga ----retai kada rasau komentarus. Bet remdamasi savo patirtim-manau ieskokite kito  4u.gif Jei is tiesu domisi vyras, jis paraso ar paskambina dar ta pati vakara.

drinks_cheers.gif As ir taip manau.
Atsakyti
Ech, būtų apmaudu verysad.gif Bet ačiū už nuomones ir, kad neleidžiate pasiduoti iliuzijoms smile.gif
Visgi keista, kodėl tuomet žinutėje rašoma, jog "prie progos būtinai paskambinsiu", užsiminama apie sekančius susitikimus g.gif Ar ne vyriška būtų tiesiog pasakyti "ačiū, bet nematau perspektyvos"? Juolab, kad vyras metuose (40), ir nuoširdus, rimtas, ne koks bailys ar plevėsa pasirodė.
O gal bus ir kitokių nuomonių? (ech ta viltis, kuri miršta paskutinė doh.gif biggrin.gif )
Atsakyti
pinga, nuliudinsiu tave, bet jei vyras/vaikinas dangstosi uzimtumu, tai pirmas signalas, kad nenori susitikti.
O, tie visi pasiteisinimai, kada nors, tai tiesiog grazus atsifutbolinimas.
Mano drauge neseniai sutiko vyruka. Abudu labai uzimti. Susitinka savaigali ir tai ne kiekviena. Bet, jis atvaziuoja prie jos darbo per pietu pertauka. Tai arba papietauja kartu, arba siaip masinoj praplepa. Jei, vyrui patinka mergina/moteris, tai jis versis per galva, kad nors kiek ja pamatyti.
Mano tokia nuomone. Ir, jei pav. man draugaujant vyras pradetu maziau skirti demesio su priezastim, kad padaugejo darbo, siaip atsirado reikalu kuriu anksciau nebuvo, tai man butu pirmas zenklas, kad santykiai jo netenkina. biggrin.gif
Atsakyti
Et, na ką darysi. Vargšiukas.. Taip ir nesužinos, ką prarado smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinga: 22 sausio 2014 - 17:04
QUOTE(pinga @ 2014 01 22, 12:55)
Per kiek laiko po pirmo susimatymo vyras paskambina ir planuoja sekančius susitikimus?
Ar normalu, jei pradžioje siekė kuo greičiau susimatyti, susimatymas atrodo praėjo daugiau nei sklandžiai, o dabar trečia diena jokio skambučio  g.gif . Nors man parašius ir padėkojus, atrašė lyg teisindamasis, kad dabar turi "nebaigtų reikalų", plius darbai, todėl tyli. Bet "prie progos" būtinai paskambins ir bus smagu tokia ir tokia veikla užsiimti.
Blyn, atrodo šiaip protinga ir racionali moteris esu, o dabar kaip paauglė suskydau  doh.gif Bet taip norisi už akių užbėgti ir iš kavos tirščių paburti, kaip gi tas serialas toliau vystysis.  doh.gif

Aš, kaip turinti tos patirties ( biggrin.gif ) pasakysiu, kad ne viskas prarasta. Aišku, klaida ta, kad jums labai rūpi, ar jis apsireikš ar ne. Man ir taip yra buvę, bet vėliau nuteikiau save kitaip. Nueini, pažiūri į kitą, parodai save, kažkiek pabendrauji ir nieko nesitikint atsisveikini. Susitikimo metu savo palankumą parodau, jei yra dėl ko. Išsiskirsčius jau niekada pirma neberašau. Man buvo keletas vaikinų, kurie buvo užsiėmę arba tiesiog neturėjo poreikio tokiam bendravimui, kuris atrodė priimtinas man. Vienas apsireiškė po savaitės, kai jau kiek buvau atvėsusi ir antro susitikimo metu supratau, kad ir užkaisti nebuvo dėl ko. Kitas apsireiškė gal ir po savaitės ir viskas ilgainiui tapo gražia draugyste. Trečias toks kartas buvo neperseniausiai, bet po kelių susitikimų supratau, kad mums nepakeliui. Ne viskas prarasta, bet geriau nedėti jokių vilčių, linksmiau gyvensit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 01 22, 16:55)
pinga, nuliudinsiu tave, bet jei vyras/vaikinas dangstosi uzimtumu, tai pirmas signalas, kad nenori susitikti.
O, tie visi pasiteisinimai, kada nors, tai tiesiog grazus atsifutbolinimas.
Jei, vyrui patinka mergina/moteris, tai jis versis per galva, kad nors kiek ja pamatyti.

drinks_cheers.gif O jeigu kartais toks labai užsiėmęs vyrukas atsirastų po savaitės ar kelių, tik neparodyk, kad tą laiką dėl jo dūsavai ar pergyvenai, nėr čia ko tokių kelti ant pjedestalo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva Emilija @ 2014 01 26, 18:50)
drinks_cheers.gif  O jeigu kartais toks labai užsiėmęs vyrukas atsirastų po savaitės ar kelių, tik neparodyk, kad tą laiką dėl jo dūsavai ar pergyvenai, nėr čia ko tokių kelti ant pjedestalo schmoll.gif

drinks_cheers.gif Dar norejau Pingai pasakyti, kad jei tas uzsiemes vyrukas atsirastu jokiu budu is karto nesutikti su jo pasiulymu. Tiesiog pasakyti, man reikia perziureti dienotvarke. Arba, labai butu malonu, bet esu pazadejus aplankyti drauge. Gal, kita karta? Nes, nereikia atmesti ir tokio varianto, kad vyrukui neisejo su kita pasimatymas, ir jis sutinka susitikti su Pinga.
P.s. Beje, man atrodo, kad pati Pinga yra protinga, savim pasitikinti mergina. Tai, jis o, ne ji nesuzinos ka prarado. biggrin.gif
Atsakyti
Oi, merginos, labai ačiū už mintis ir patarimus.
Kavalierius, deja, iki šiol nepaskambino. Tai panašu, kad serialas taip ir baigėsi ties antra serija biggrin.gif doh.gif
Kaip virga pastebėjo, pasitikėjimo savimi ir proto lyg nestokoju (beje, virga, labai ačiū, visada malonu girdėti tokius komplimentus 4u.gif ), tai į pagalvę tikrai nevirkauju biggrin.gif. Nors tenka pripažinti, kad apmaudėlis mažas liko (kas turbūt yra žmogiška ir moteriška), visgi krito jis man į akį rolleyes.gif Tai jei dar kada apsireikš, nepulsiu dėkoti, kad manęs nepamiršo ir teikėsi pakalbinti, bet mažumėlę "pasilaužiusi" susitikimo visgi neatsisakysiu. Duosiu antrą šansą, taip sakant tongue.gif
Beje, jei istorija turės tęsinį, pasižadu, žinia pasidalinti ir su Jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2014 01 22, 11:55)
Ar normalu, jei pradžioje siekė kuo greičiau susimatyti, susimatymas atrodo praėjo daugiau nei sklandžiai, o dabar trečia diena jokio skambučio  g.gif . Nors man parašius ir padėkojus, atrašė lyg teisindamasis, kad dabar turi "nebaigtų reikalų", plius darbai, todėl tyli. Bet "prie progos" būtinai paskambins ir bus smagu tokia ir tokia veikla užsiimti.
Blyn, atrodo šiaip protinga ir racionali moteris esu, o dabar kaip paauglė suskydau  doh.gif Bet taip norisi už akių užbėgti ir iš kavos tirščių paburti, kaip gi tas serialas toliau vystysis.  doh.gif

pritariu merginoms, ieskokite kito, jau vien tas "prie progos" jo SMS'e rodo, kad jus paliekama atsagai.
mano dabartinis B taip pat is interneto. po pirmo pasimatymo gavau sms dar nespejus islipt is taxi smile.gif
Atsakyti
paskambino bigsmile.gif kaip mokinukas susijaudinęs, sutrikęs, drebančiu balsu biggrin.gif Pasiteisinimas nuoširdus ir įtikinamas. Serialas tęsiasi rolleyes.gif
Atsakyti