Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

O as sia vasara pastebejau, kad ir uzsienieciai is Vak. Europos tingi ar nenori kabinti lietuvaiciu merginu, tik akimis nulydi, kaip gazeles ir viskas g.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
O as manau taip: kaip yra visokiu moteru, taip yra ir visokiu vyru. Yra ir nepraustaburniu, neprisiziurinciu, pasiputusiu ir t.t. Bet yra ir nuosirdziu, rupestingu, protingu, mylinciu..Juk visi vienodi negali buti. Juk ir kai kurios moterys, deja, irgi tenka pripazinti, pasirodo ne is pacios graziausios puses..Tiesiog, ne visada mums is karto pavyksta sutikti ta, artima sirdziai. Ir kuo daugiau galvosim, kad visi vyrai yra bjaurus, tad gal ir tik tokius sutiksime savo kelyje..o jei vis labiau i savo galva isileisime pozityviu minciu, tai gal ir gyvenime bent truputeli prades sektis smile.gif na, cia tik mano pamastymai wink.gif as pati internete buvau suradus mylimaji, ir tai buvo pats nuostabiausias vyras sutiktas mano gyvenime. tad ir tose interneto platybese visokiu zmoniu skraidzioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2013 06 10, 12:48)
O as pati internete buvau suradus mylimaji, ir tai buvo pats nuostabiausias vyras sutiktas mano gyvenime. tad ir tose interneto platybese visokiu zmoniu skraidzioja smile.gif

O tai su juo išsiskyrėt? Aš pati delsiu kažko užsiregistruoti tose pažintyse, bet va kiek gražių istorijų.
Atsakyti
QUOTE(Million @ 2013 07 01, 13:29)
Aš pati delsiu kažko užsiregistruoti tose pažintyse,

o ko delsti? Juk nieko neprarasit. Tik nereikia, aisku, per daug tiketis, bet... kas zino, juk visko gali buti.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 07 02, 20:52)
o ko delsti? Juk nieko neprarasit. Tik nereikia, aisku, per daug tiketis, bet... kas zino, juk visko gali buti.

Delsiu dėl kelių priežasčių, visų pirma nutraukusi nevykusią santuoką esu laiminga , mėgaujuosi laisve ir nepriklausomybe, antra priežastis, gal kai kam ir juokinga pasirodys, bet bijau kokiam kaliniui skirti savo laiką, kaip žinia išsiskyrusios moterys jų taikiniai. Dar visos mano pažintys įvyko tik GYVAI, nežinau kaip būtų internete, žmogus prirašyt gali daug ko, o realybėj žodžio neišlementi.
Atsakyti
QUOTE(Million @ 2013 07 05, 09:53)
bet bijau kokiam kaliniui skirti savo laiką, kaip žinia išsiskyrusios moterys jų taikiniai. Dar visos mano pažintys įvyko tik GYVAI, nežinau kaip būtų internete, žmogus prirašyt gali daug ko, o realybėj žodžio neišlementi.

Tai nereikia rašytis metus laiko. Per porą laiškų išsiaiškini maždaug išvaizdą, pomėgius, užsiėmimą ir varai susitikti gyvai. Nebent problema būtų atstumai tarp miestų, bet tuomet tada tikrai geriau nė neprasidėt, jei nėra garantijos, kad greitai susimatysite. Galima taip laukti, tikėtis jaunystėje, bet kai jau laikas spaudžia, tai kuo tolyn, tuo mažyn liks vyrų su minimalia praeitimi, be vaikų grandinės iš paskos ir t.t.
Atsakyti
Internetinės pažintys kartais būna gerai, viena draugė taip susirado jau būsimą savo vyrą, ir pati buvau susiradusi draugą su kuriuo susipažinau per internetą ir paskui susitikom ir kritom vienas kitam į akį smile.gif Tik nereikia išpradžių labai įsisvajoti, kurie nori tik suvilioti tai aukso kalnus žadės smile.gif
Atsakyti
pries jas buvau labai pries 4u.gif ale ten sutikau savo nesvietiskai mylima zmogu, jau planuojam vestuves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Million @ 2013 07 01, 13:29)
O tai su juo išsiskyrėt? Aš pati delsiu kažko užsiregistruoti tose pažintyse, bet va kiek gražių istorijų.

Deja, ne savo noru issiskyrem..jo nebera.
Papildyta:
QUOTE(Million @ 2013 07 05, 08:53)
Delsiu dėl kelių priežasčių, visų pirma nutraukusi nevykusią santuoką esu laiminga , mėgaujuosi laisve ir nepriklausomybe, antra priežastis, gal kai kam ir juokinga pasirodys, bet bijau kokiam kaliniui skirti savo laiką, kaip žinia išsiskyrusios moterys jų taikiniai. Dar visos mano pažintys įvyko tik GYVAI, nežinau kaip būtų internete, žmogus prirašyt gali daug ko, o realybėj žodžio neišlementi.

Na, manau, su kaliniu labai greitai nepavyktu nueiti i pasimatyma smile.gif jei pats vyras ilgai delsia susitikti, reiskiasi jau gali buti kelios priezastys-kalinys, vedes, turi mergina..bent jau as visada pasiziuru i nuotrauka, dauguma tu kaliniu ir atrodo kaip kaliniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2013 07 12, 09:13)

Na, manau, su kaliniu labai greitai nepavyktu nueiti i pasimatyma smile.gif jei pats vyras ilgai delsia susitikti, reiskiasi jau gali buti kelios priezastys-kalinys, vedes, turi mergina..bent jau as visada pasiziuru i nuotrauka, dauguma tu kaliniu ir atrodo kaip kaliniai smile.gif

Čia šiaip tokie mano pamąstymai buvo, bet svarbiausia ir pagrindinė priežastis, kad smagu dar ir vienai pabūt, o kai jau pabos užsipildysiu tą anketą ir pati paziūrėsiu kaip ten kas vyksta biggrin.gif .
Atsakyti
Sveiki, galiu papasakoti savo istoriją, kuri visada sukasi prie kompiuterio biggrin.gif su visais savo draugais, vadinu draugais, nes tikrai negalėčiau vadinti antromis pusėmis, susipažinau būtent internete smile.gif paauglystės metu vaikiškose svetainėse, turėjau tikrai rimtą draugystę, kuri truko beveveik 3 metus, išskyrė tai, kad aš užaugau, o jisai ne smile.gif vėliau sekė ne viena draugystė iš jau rimtesnių forumų, buvo visokių - kurie nusivesdavo per pirmą pasimatymą į MC Donaldą, kiti iškart pradėdavo laidyti nešvankius juokelius leisdami suprasti ko jie nori biggrin.gif turėjau ir tikrai malonių pažinčių, su keliais iki šiol persimetam žinutėmis.

Bet štai vieną vakarą ekrane pamačiau ir saviškio žinutę, kaip nekaista, ilgai nėjau susitikti, vis turėjau kitų pasimatymų, tai delsiau, bet kai nuėjau - ir nebeišsiskyrėm wub.gif antras pasimatymas jau buvo bažnyčioj, į mišia snuėjom blink.gif biggrin.gif tikriausiai Dievo surėdita buvo iš aukščiau. Dabar jau antras mėnuo gyvenam kartu, mąstom apie leliukus ir vestuves kitą vasarą.

Gal ir daug prirašiau, bet pasakysiu tik viena, kad tokiais laikasi kaip šie, kompiuterio ir informacinių tehnologijų gyvevimo, manau nieko nebestebina susipažinimai internete mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2013 07 23, 13:02)
Gal ir daug prirašiau, bet pasakysiu tik viena, kad tokiais laikasi kaip šie, kompiuterio ir informacinių tehnologijų gyvevimo, manau nieko nebestebina susipažinimai internete  mirksiukas.gif

Pritariu, zinoma butu idomiau susipazinti gyvai, bet siais laikais vyrai labai jau nedrasus,arba ne visi drasus. Ne visiems ir tu patiksi.O internetu- idejai nuotrauka ir tegu raso tas kas isivaizduoja tave kaip grazia moteri biggrin.gif ,o tu renkies.Taip ir man buvo,kad turejau ivairiu pazinciu, bet kam as patikdavau man nepatiko, ir seimoj sakydavo,kad jeigu as tokia isranki busiu,tai ir liksiu viena. Kai parase dabar jau mano vyras( wub.gif ),kad gal kada susitiktume kavos, nekreipiau demesio nes jau buvau pavargus nuo visu pazinciu. Atsisaudziau,bet jis parase dar po menesio, ir kazkaip atmerkiau akis pazvelgus foto,kad visai nieko vyrukas biggrin.gif.Susitikom ir buvo thumbup.gif graziausias laikas kai nori vienas kita pazinti, kuo daugiau suzinoti,zodziu laabai patikom vienas kitam wub.gif
Bet daznai tai uzknisdavo tos inter pazintys, nes yra daug vyru kurie taip vaikiskai kabina makaronus ir visai nenori susitikti doh.gif ,ir neaisku ko jiems reikia, kitus domina tik sex, dar vieni sedi uzsn ir gal net nezada grizti,o yra ir kur rimtai iesko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguras: 27 rugsėjo 2013 - 19:08