Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(Aristokratė @ 2013 02 05, 22:03)
Ot ir nezinau, baime kazkokia atsiranda, siaip esu tylene, nelabai moku pokalbio palaikyt, nezinau ka kalbet, apie ora nemoku ir daznai priekaistu gaunu del to is zmoniu  doh.gif .

O siūlyčiau mesti šalin visas baimes ir būtinai susitikti su tuo, su kuo norisi. mirksiukas.gif Pati aš buvau tokia baisi tylenė tarp svetimų žmonių, kad tik raudonuoti ir tylėti temokėjau. lotuliukas.gif Bet ilgokai pabendravus su vienu vyru tikrai pajutau, na kad privalau bent pamėginti su juo pasimatyti - bus kaip bus. Taip sakant vien tam, kad vėliau nesigailėčiau. blush2.gif O dar plius pats "kavalierius" labai jau primygtinai reikalavo susitikimo. biggrin.gif Išdrįsau ir susitikom. Atsimenu, jog tuo metu, kad ir kaip buvo baisu, stengiausi tiesiog kalbėti tai, ką iš tiesų manau - nuo tokių faktų išdėstymo, kaip pasakymo, jog įsivaizdavau jį truputį aukštesnį, iki pasakymo, kad taip jaudinuosi, jog širdis tabaluoja velnias žino kur. biggrin.gif Aišku, dar padėjo ir tai, kad pats vyras buvo iškalbingas bei vis "skaldė" juokelius, kad tik aš atsipalaiduočiau. rolleyes.gif Kas iš to išėjo? Draugaujam gražiai jau virš pusantrų metų ir labai vienas kitą mylim. wub.gif Dabar jau taršku neužsičiaupdama ir net juokas ima prisiminus, kaip per pirmą pasimatymą kinkos drebėjo. biggrin.gif Tad jei tikrai koks vyrukas patraukė akį ir širdį - nedvejok ir pasiryžk. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano istorija irgi prasidejo internete...

Buvo praeje tik keli menesiai gyvenimo uzsienyje, tad pazinciu nebuvo perdaugiausiai, todel uzsiregistravau pazinciu puslapyje tik laiko praleidimui. Pkavietimu i pasimatymus gaudavau kasdien ir visiems sakydavau : jo jo, gerai gerai, kad tik paliktu ramybeje, bet taip niekad ir nenueidavau. Vis iskildavo tas baimes jausmas, kad pagrobs, isprievartaus, nuzudys, isves, parduos kaip lele...

Buvo Kuciu vakaras, planavau vakariene pas draugus. Ir parase jis, kad susitinkam. As vel savo manieroj jo jo, galim. Bet kazkodel isivedziau jo numeri i telefona ir isejau pas draugus Kuciavot. Per vakariene gavosi taip, kad visi buvo porom, o as viena ir taip vienisa pasidare. Galvojau, grisiu viena namo ir ka veiksiu? O rytoj dar Kaledos...

Ir parasiau jal, kad ta ir ta valanda susitinkam. Nebebuvo jokiu praeitu baimiu, jokio nerimo, apie ka kalbesiu, ka veiksiu su visiskai nepazistamu zmogumi.

Susitikome dar ta pati Kuciu vakara. Ir Kaledas praleidau nuostabiai. Ir dabar skaiciuojam jau trecius metus kaip kartu. Ir per sekancias Kaledas turesim jau vaikeli smile.gif
Atsakyti
Mūsų istorija taip pat prasidėjo internete. Buvo kelios trumpos žinutės. Susitikome... Per pirmąsias akimirkas supratau, kad šis vaikinas galėtų tapti mano vyru. Tai nebuvo meilė iš pirmo vilgsnio, bet simpatija tai tikrai. Per pirmas 10 pasimatymo minučių pasiūliau važiuoti kartu sutikti Naujųjų į užsienį, po kelių mėnesių drauge apsigyvenome, o dabar jau ruošiamės vestuvėms.
Nors anksčiau gana skeptiškai vertinau internetines pažintis, bet mano ir draugų sėkmės istorijos parodo, kad niekada negali žinoti, kur tavęs laukia tavo žmogus... 4u.gif
Sėkmės ir drąsos visoms smile.gif
Atsakyti
Nei karto neturejau jokios pazinties internetu,nepatinka man tokios pazintys.
Atsakyti
Mes su vaikinu taip pat susipažinom internetu. Nors niekad nemėgau tokiu pažinčių, tiesiog pakakdavo pabendrauti internetu, o į susitikimus su niekuo neidavau. Pati nežinau kodėl, tačiau po 3 metų bendravimo internetu kaip draugai, susitikome, susipažinom ir tiek. Tikriausiai praėjo koks pusmetis kol susitikimo antrą kartą, ir viskas susiklostė mums taip, jog jau kartu esame virš keturių metų. Nei jis nei aš specialiai internetu antros pusės neiškojom, o ir bendraudami tuos 3 metus, nei minties nebuvo, jog visa tai peraugs i meilę smile.gif tokia mūsų susipažinimo istorija. Tačiau, nežinau ar ryžčiausi specialiai ieškoti antros pusės internete smile.gif

Atsakyti
as ir buvau simpatija susiradus internete, ir atrode kad gal jau cia kazkas bus...kol po beveik dvieju menesiu vyrukas padekojo uz smagiai praleista laika ir dingo doh.gif ir tarp draugiu daug tokiu egzemplioriu, ar cia tie vyrai greit interesa praranda ar ka....
o gal merginos pasufleruosit kokiu pazinciu svetainiu? idomumo delei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dee: 07 birželio 2013 - 08:32
straipsnis i tema smile.gif nors labiau tiesiog savo nuomones issakymas, nieko naujo ir labai idomaus, bet...:
http://pilietis.delf...s.d?id=61571490
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dee: 07 birželio 2013 - 12:57
QUOTE(dee @ 2013 06 07, 08:32)
as ir buvau simpatija susiradus internete, ir atrode kad gal jau cia kazkas bus...kol po beveik dvieju menesiu vyrukas padekojo uz smagiai praleista laika ir dingo  doh.gif  ir tarp draugiu daug tokiu egzemplioriu, ar cia tie vyrai greit interesa praranda ar ka....
o gal merginos pasufleruosit kokiu pazinciu svetainiu? idomumo delei  smile.gif

yra begale tu pazinciu tinklapiu smile.gif ieskok.lt, draugas.lt, darnipora.lt, pazintys.lt, daug rusakalbiu-mamba.ru, o jei angliskai ivestumet paieska, tai milijonas ju butu wink.gif
du menesiai, is tikruju, yra nedaug...tiesiog, gal daugiau pabendravot, ir vaikinas suprato, kad nelabai kas gausis. bent jau padekojo uz bendravima smile.gif
Atsakyti
vaikinas klause, ar mums iseitu draugauti, su geriausiu draugu supazindino, o po to dingo, tai tik kai pati paklausiau, kas atsitiko isdriso parasyti 'aciu uz smagu laika' :-)
buvau internetiniame pasimatyme cool.gif siaip nemegstu eit beveik visai nepabendravus su zmogum pries tai, bet surizikavau. praejo gerai, vaikinas parase kad dar noretu pakartot, bet kita vertus - dar karta isitikinau, kad Lietuvos vyrai per daug gerai apie save manantys egzemplioriai :-D
pirma reakcija mane pamacius - oho kokia tu maza (neauksta as, 160...), nuotraukoje atrodai kitaip, tavo akys ne tokios melynos realybeje biggrin.gif pats tikrai ne princas smile.gif normalios isvaizdos (kas turbut jau pliusas LT tarp vyru, arba as gatvese nematau tu pasitempusiu, susitvarkiusiu....)
Atsakyti
QUOTE(dee @ 2013 06 09, 09:22)
bet kita vertus - dar karta isitikinau, kad Lietuvos vyrai per daug gerai apie save manantys egzemplioriai :-D

drinks_cheers.gif jie save isivaizduoja, kad tuoj i raudonaja knyga reikes isirasyti biggrin.gif

QUOTE(dee @ 2013 06 09, 09:22)
normalios isvaizdos (kas turbut jau pliusas LT tarp vyru, arba as gatvese nematau tu pasitempusiu, susitvarkiusiu....)

drinks_cheers.gif palyginus kaip Lietuvos moterys save prisiziuri, tai LT vyrai tai apsileidimu, apsileidimas doh.gif
Atsakyti
tai va, kai aplink beveik kas antra grazuole, o vyriskos konkurencijos nera, tai ir vaiksto kaip gaidziai skiauteres papute doh.gif
man kartais atrodo kad jie net 'kabinti' tingi, jau mes pacios turime juos ir 'nusikabint' is kailio nertis biggrin.gif
Atsakyti
Ne vien lietuviai save laiko Bradais Pitais ir dievo dovanomis , bet dauguma rusu, lenku, ukrainieciu , baltarusu. Zodziu, Rytu Europos didzioji dalis vyru. Gal cia kalta sovietu sistema, kuri kadais labai nuvertino moteris ir aukstino vyra. g.gif
Atsakyti