Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

Susipažinome internetu, o visa kita parodo mano liniuotė tongue.gif
Atsakyti
Sveiki..noriu ir as papasakoti savo istorija..issiskyriau su vyru,ilga laika gyvenau viena,buvau prisiregistravusi keliose pazinciu svetainese.Bet nieko gero is pasimatymu nesigaudavo..vis nepataikydavau..mama vis sakydavo,kam tu su tuo internetu susidedi:))juk ten visokie aferistai ir tesedi..o as sakydavau,mama,jei as ten sedziu(o save laikau normalia)tai ir kiti normalus zmones gali ten sedeti:)o kur musu amziuje susipazinti?i sokius eiti nenoriu,kavinese taip pat nemegstu kedziu trinti,tai negi eiti i gatve ant krutines pasikabinus lentele-AS LAISVA???taip ir prabuvau laisva 7 metus...tai tas,tai anas netiko,tai as netikau...vis laukiau,kad sirdis suvirpetu...siai dienai jau virs metu esu istekejusi,jau 2 metus gyvename kartu,ir nezinau,ar galejau sutikti dar nuostabesni vyra savo gyvenime..kas diena myliu ji dar labiau.jis-mano gyvenimas,kiekviena diena kartojam vienas kitam,kaip labai mylime vienas kita....ir tikrai linkiu nenusivilti keliais nenusisekusiais pasimatymais...kartais reikia izvelgti zmoguje tai,kas nematoma per pirma pasimatyma..ir neskubeti jo nurasyti..Visada suteik zmogui antra sansa,jei tik jis jo ori,ir nustebsi:)))
Atsakyti
Neskubekit daryt isvadu, kad jeigu vaikinas retkartais apsilanko pazinciu svetaineje, kurioje jus susipazinot, iesko nauju pazinciu ar bendrauja su senom simpatijom. Galbut jis, kaip ir jus, uzsuka patikrinti jus pacias.
Atsakyti
O kaip Jus isdristat eiti i pasimatyma, man tai vis kazkoks stabdis atsiranda doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 02 04, 23:32)
O kaip Jus isdristat eiti i pasimatyma, man tai vis kazkoks stabdis atsiranda  doh.gif  biggrin.gif .

o kodel jus neisdristate? smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele123: 05 vasario 2013 - 19:29
QUOTE(ausrele123 @ 2013 02 05, 20:28)
o kodel jus neisdristate?  smile.gif  mirksiukas.gif

Ot ir nezinau, baime kazkokia atsiranda, siaip esu tylene, nelabai moku pokalbio palaikyt, nezinau ka kalbet, apie ora nemoku ir daznai priekaistu gaunu del to is zmoniu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 02 05, 23:03)
Ot ir nezinau, baime kazkokia atsiranda, siaip esu tylene, nelabai moku pokalbio palaikyt, nezinau ka kalbet, apie ora nemoku ir daznai priekaistu gaunu del to is zmoniu  doh.gif .

Aš nelaikau savęs labai iškalbinga. Didesnėje kompanijoje aš visados tyliu, mieliau stebiu kitus. Apie orą kalbėti taip pat nemoku, esu konkreti. Bet kalbant vienas ant vieno man kalbasi. Nereikia kalbėti apie orą. Domiesi žmogumi, jis tavimi, klausimai kyla savaime, pokalbis vystosi natūraliai. Aišku, jei atsakymai bus tik "taip" arba "ne", pokalbį vystyti sunkoka abiems pusėms.

Yra įvairių nuomonių dėl internetinių pažinčių. Turiu dvi drauges, kurių varu nenuvarysi nei į internetą, nei į internetinius pasimatymus. Veiklos, kurią beveikiant galėtų įvykti realios pažintys, nėra - mokslai baigti, darbe kolegos ne tie, mažai kur išeinama, hobių nelabai yra. Sėdima ir verkiama dėl vienišumo. Na labai jau retai pats vaikinas pasibeldžia į duris (pažįstamoje aplinkoje žinau tik vieną tokį atvejį), norint kažką turėti, reikia kažką ir daryti.
Atsakyti
pasibeldzia gi i dursis,tai va koks kurjieris ar picu isveziotojas...uzsisakai ka ir siulai uzeit kavos isgerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2013 02 07, 15:42)
pasibeldzia gi i dursis,tai va koks kurjieris ar picu isveziotojas...uzsisakai ka ir siulai uzeit kavos isgerti smile.gif

Tai va va, kalbėdama apie tą vieną atvejį, kai kažkas pasibeldė į duris, tai ir buvo kurjeris biggrin.gif . Pora planuoja vestuves. Na aš asmeniškai nenorėčiau vyro kurjerio ar picų berniuko, tad variantas "laukti" kaip ir netinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 02 07, 16:13)
Tai va va, kalbėdama apie tą vieną atvejį, kai kažkas pasibeldė į duris, tai ir buvo kurjeris biggrin.gif . Pora planuoja vestuves. Na aš asmeniškai nenorėčiau vyro kurjerio ar picų berniuko, tad variantas "laukti" kaip ir netinka ax.gif

na bet jei abu studentai,manau neatrodytu tragiskai...nors jei jau vyras metuose picas vezioja kazkaip sunkiau ziurisi i toki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 02 05, 22:03)
Ot ir nezinau, baime kazkokia atsiranda, siaip esu tylene, nelabai moku pokalbio palaikyt, nezinau ka kalbet, apie ora nemoku ir daznai priekaistu gaunu del to is zmoniu  doh.gif .

Aš irgi maniau, kad nelabai moku palaikyt pokalbio, savų būry bendrauti lengva ir paprasta, bet ne su nepažįstamais žmonėmis... Todėl reikia į pasimatymą eiti su tokiu, kuriam kalbėti problemos nėra:) Mes, kai susitikom, jis vienas beveik prašnekėjo, o man patiko klausytis, nes šnekėjo įdomiai:) Vat jau du metai kaip klausaus smile.gif))
Atsakyti
Na as irgi esu tylene, nedrasi, nezinau kokiu budu isdrisau nueiti, taciau jau du metus salia manes nuostabiausias vyras pasaulyje wub.gif zydziu visa tiesiog 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti