Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(Sahrazad @ 2012 06 24, 22:16)
Aš ir laikausi nuomonės, kad jei pora susieina per internetą, tai jau nusprendus rutulioti rimtus santykius toliau turėtų išsiimti anketas iš pažinčių puslapių, ...

O jei pora susitiko gatvėje, tai nebeturėtų gatvėmis vaikščiot? biggrin.gif
Taigi jie todėl ir susitiko internete, kad ten lengviau bendrauja, kad ten jiems geriau, nei gatvėje. Ir dabar jie tą lengvumą nori atimti vienas iš kito?! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukstaitis @ 2012 06 24, 22:24)
O jei pora susitiko gatvėje, tai nebeturėtų gatvėmis vaikščiot? biggrin.gif
Taigi jie todėl ir susitiko internete, kad ten lengviau bendrauja, kad ten jiems geriau, nei gatvėje. Ir dabar jie tą lengvumą nori atimti vienas iš kito?! biggrin.gif

na vieną ,antrą kartą susitikus dar kažko ieškot ir ne nuodėmė,bet neteik vilčių tam kažkam ,kas tą anketą ištrina jau po savaitės,kam dramblys laukuos?,bet kelis mėnesius ištisai bendrauti,leisti laisvalaikius,miegoti kartu ir rasti anketą pažintyse-visu intensyviu ieškojimu,tai tikrai nieko gero
Atsakyti
Nemanau, kad jis ketina apsistoti ties jumis. Juolab, kad po dvieju menesiu pazinties jau tikrai suauge zmones gali issaiskinti ka vienas apie kita mano ir ko tikisi...
As irgi tikejausi, kaskart aiskindavau, kad nepagarba yra ir toliau megsti pazintis, jeigu yra norima puoseleti draugyste. Deja mano zodziai budavo isgirsti tik tam kartui ir kaip zirniai i siena...
Atsakyti
Labutes ..noriu pakalbeti ar pasidalinti savo isgyvenimais... taigi esu vidutinio amziaus ,bet jaunatviskai atrodanti moteris,su vyru gyvenu santuokoje daugiau nei 16 metu,santykiai visiskai atsalo..jokio artumo daugiau nei 8 metus,liko tik buitis ir pripratimas...kekvienas turime savo uzsiemimus..jis sportuoja as vakarais sedziu prie interneto...taigi kazkur nuo spalio menesio bendrauju su vienu labai simpatisku vyruku i rusijos..zaidziame bendrus internetinius zaidimus..bendraujame per skype ,issedime iki paryci kekviena nakti kartu,vos numige pora valandu einame i darbus,per diena rasomes sms,skambinam vienas kitam...susisuko galva..isimylejau,jis taip pat sako pavargo be manes gyventi...atvirai persasi..kviecia pas save i Rusija.visaip svarstau..esu pasimetusi..sveikas protas rekia kd nieko gero is tu internetiniu meiliu negali buti...sirdis kevien vakara verziasi link jo,kyla visokiausios mintys,pati netikui kad taip su manim galejo nutikti...visada juokiausi is draugiu ieskanciu meiles internte...jis sako ta pati,jog niekada nebuvo taip niekuom susizavejes...ir noriu tiketi jo zodziais ir abejoju..
Atsakyti
QUOTE(asolle @ 2012 06 30, 23:06)
Labutes ..noriu pakalbeti ar pasidalinti savo isgyvenimais... taigi esu vidutinio amziaus ,bet jaunatviskai atrodanti moteris,su vyru gyvenu santuokoje daugiau nei 16 metu,santykiai visiskai atsalo..jokio artumo daugiau nei 8 metus,liko tik buitis ir pripratimas...kekvienas turime savo uzsiemimus..jis sportuoja as vakarais sedziu prie interneto...taigi kazkur nuo spalio menesio bendrauju su vienu labai simpatisku vyruku i rusijos..zaidziame bendrus internetinius zaidimus..bendraujame per skype ,issedime iki paryci kekviena nakti kartu,vos numige pora valandu einame i darbus,per diena rasomes sms,skambinam vienas kitam...susisuko galva..isimylejau,jis taip pat sako pavargo be manes gyventi...atvirai persasi..kviecia pas save i Rusija.visaip svarstau..esu pasimetusi..sveikas protas rekia kd nieko gero is tu internetiniu meiliu negali buti...sirdis kevien vakara verziasi link jo,kyla visokiausios mintys,pati netikui kad taip su manim galejo nutikti...visada juokiausi is draugiu ieskanciu meiles internte...jis sako ta pati,jog niekada nebuvo taip niekuom susizavejes...ir noriu tiketi jo zodziais ir abejoju..

virtualiai bendrauti yra viena, bet susitikti-tai visai kas kita. kiek suprantu, nebuvot dar ne karto susitike, tai verciau tegu jis atvaziuoja keliom dienom pas jus, pabendrausit, o tuomet jau ir bus matyt ar verta griauti ta ka turit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(asolle @ 2012 06 30, 22:06)

daug žmonių taip susipažysta ,ir gan laimingai,na aišku,važiuoti kažkur nejauku,bet bet kokiu atveju-rusija ne arabija,apsisuksit ir grįšit,kalbą puikiai išmanot,jūs jau ne kvaila,o tai gal jį iki čia pakviestumėt?ir jam ir jum vizų turbūt reiks vienodai,bet kokiu atveju,kas nerizikuoja-negeria šampano-jei nuojauta jums nekužda nieko blogo,manau reikia pasiryžti,juk mes ,moterys ,turim tuos vidinius balsus-ir jie tikrai neapgauna...manau kažkokie ten blogi vyrai-internetinių žaidimų nežaistų drinks_cheers.gif kartu ir nesiterliotų,o rusai-kaip mes,bent man jie artimesni nei lietuviai...
Papildyta:
QUOTE(BlueFlower @ 2012 07 01, 13:59)
virtualiai bendrauti yra viena, bet susitikti-tai visai kas kita. kiek suprantu, nebuvot dar ne karto susitike, tai verciau tegu jis atvaziuoja keliom dienom pas jus, pabendrausit, o tuomet jau ir bus matyt ar verta griauti ta ka turit wink.gif

GRIAUTI/aš nesutinku,manau pas jų viskas sugriuvę-manau geriau kelis metus pagyvent laimingai-nei 20m be jausmų,pareigoje,mes dažnai esam nelaimingos,nes bijom kažką keisti,svajojam,svajojam-ir taip gyvenam,o manyčiau-tikrąjį žmogų gyvenimui-likimas -ne visada apgyvendina šalimais,o ir pirmas vyras-ne visada dievo skirtas-tai jaunystės,kvailystės-kai dar neatskiri aistros nuo tikros meilės,geriau griaužtis jei kas ir nesigautų-nei gyventi abejonėj-kas galėjo būti,kaip būti,o gal tai šansas-kurį reikia pasiimti,o šeimoj-manau lengviau rasti meilę-nei gaivinti kažką kas jau mirę-taip pas dauguma,geriau duoti laisvę ne tik sau ,bet ir tam vyrui...tai tik mano nuomonė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dincce @ 2012 07 01, 14:16)
daug žmonių taip susipažysta ,ir gan laimingai,na aišku,važiuoti kažkur nejauku,bet bet kokiu atveju-rusija  ne arabija,apsisuksit ir grįšit,kalbą puikiai išmanot,jūs jau ne kvaila,o tai gal jį iki čia pakviestumėt?ir jam ir jum vizų turbūt reiks vienodai,bet kokiu atveju,kas nerizikuoja-negeria šampano-jei nuojauta jums nekužda nieko blogo,manau reikia pasiryžti,juk mes ,moterys ,turim tuos vidinius balsus-ir jie tikrai neapgauna...manau kažkokie ten blogi vyrai-internetinių žaidimų nežaistų drinks_cheers.gif  kartu ir nesiterliotų,o rusai-kaip mes,bent man jie artimesni nei lietuviai...
Papildyta:

GRIAUTI/aš nesutinku,manau pas jų viskas sugriuvę-manau geriau kelis metus pagyvent laimingai-nei 20m be jausmų,pareigoje,mes dažnai esam nelaimingos,nes bijom kažką keisti,svajojam,svajojam-ir taip gyvenam,o manyčiau-tikrąjį žmogų gyvenimui-likimas -ne visada apgyvendina šalimais,o ir pirmas vyras-ne visada dievo skirtas-tai jaunystės,kvailystės-kai dar neatskiri aistros nuo tikros meilės,geriau griaužtis jei kas ir nesigautų-nei gyventi abejonėj-kas galėjo būti,kaip būti,o gal tai šansas-kurį reikia pasiimti,o šeimoj-manau lengviau rasti meilę-nei gaivinti kažką kas jau mirę-taip pas dauguma,geriau duoti laisvę ne tik sau ,bet ir tam vyrui...tai tik mano nuomonė smile.gif

aš ir ieškau meilės internete,tokių kaip mes milijonai,tai geriau nei gatvėm vaikščioti blink.gif ir miaukti...
Atsakyti
[quote=dincce,2012 07 01, 13:19]
daug žmonių taip susipažysta ,ir gan laimingai,na aišku,važiuoti kažkur nejauku,bet bet kokiu atveju-rusija ne arabija,apsisuksit ir grįšit,kalbą puikiai išmanot,jūs jau ne kvaila,o tai gal jį iki čia pakviestumėt?ir jam ir jum vizų turbūt reiks vienodai,bet kokiu atveju,kas nerizikuoja-negeria šampano-jei nuojauta jums nekužda nieko blogo,manau reikia pasiryžti,juk mes ,moterys ,turim tuos vidinius balsus-ir jie tikrai neapgauna...manau kažkokie ten blogi vyrai-internetinių žaidimų nežaistų drinks_cheers.gif kartu ir nesiterliotų,o rusai-kaip mes,bent man jie artimesni nei lietuviai...
Papildyta:

Aciu labai uz palaikyma 4u.gif ...is tiesu daug minciu galveleje ir geru ir abejoniu..esu pasimetusi...gal jau ir pripratusi taip gyventi toki savo gyvenima...bet kazkodel labai traukia nauji vejai blush2.gif ...is tiesu kai pamastau,juk jeigu jau butu labai blogas tas mano draugas ,nesedetu su manim iki ryto internete..ir taip kekviena vakara,o paskui nemiegojes eitu i darba,darbe sededamas raso sms,o vakare vel skuba prisijungti prie neto..jo klausiau kodel neiesko meiles realiame gyvenime,juk tikrai musu jos trikstanciu aplink pilna,jis man atsake...meile ateina netiketai,kada visai jos neieskai,jis net negalvojo isimyleti internetu,beje kaip ir as,netgi zaide su manim,tycia pakikendamas,norejo kad isimyleciau as ji...ir pats sako ,zaizdamas taip iklimpau,kad dabar nebeatsiplesti...emiau ir pats isimylejau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(BlueFlower @ 2012 07 01, 12:59)

Is tiesu..pas mus seniai jau viskas sugriauta..laiko kogero vien pripratimas,bijijimas kazka keisti,o mano vyrui manau taip patogu,visa gyvenima seima vienaip ar kitaip islaikau as,tik jis moka visiems pateikti,kad as be jo niekada neapsieiciau..ir vaikus papirkti mano pinigais...
Atsakyti
QUOTE(asolle @ 2012 06 30, 21:06)

o jus pasikvieskit ji cia pasisveciuoti ir bus matyt kas kaip, jeigu jau tikrai taip patinkat rysis per atostogas atvykti, o jusu vietoje pati nerizikuociau pirma lekt
ivaizdi jei gali internetu susikurt tobulo vyro ir prisneket velgi gali ko tik nori, kai zmogui truksta meiles jis linkes greitai patiketi pazadais ir pan...
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 07 01, 21:19)
o jus pasikvieskit ji cia pasisveciuoti ir bus matyt kas kaip, jeigu jau tikrai taip patinkat rysis per atostogas atvykti, o jusu vietoje pati nerizikuociau pirma lekt
ivaizdi jei gali internetu susikurt tobulo vyro ir prisneket velgi gali ko tik nori, kai zmogui truksta meiles jis linkes greitai patiketi pazadais ir pan...

Tip ju teisi..kada zmogui truksta meiles..jis jos iesko kiekviename zodyje ar pasakytoje mintyje..nesu dar visiskai kvaistelejusi smile.gif aisku,pirma reikia susitikti,pabendrauti....jis norejo atvaziuot,jau ir viza ir bilietus turejo,norejo padaryti man staigmena...as issigandau,pasakiau per anksti..dabar grauziuosi..glejom juk susitikti,nieko nebutu nutike...
Atsakyti
asolle ,
as siulyciau (jei jau planuojat susitikti) susitikti kurnors kur abiems bus nauja vieta , bet nevaziuoti pas ji..
Atsakyti
QUOTE(smalsidalyve @ 2012 05 31, 01:20)
O kaip manote - kokios priežastys iš labiau psichologinės pusės skatina vyrus neištrinti turimų anketų? Pvz susipažino su mergina pažinčių svetainėje, sėkmingai draugauja, bet vis dar neištrina turimos anketos ir kartais ją pasitikrina.

Ar gali tai būti nekaltas "dėmesio" trūkumas? KUomet smagu, kai į tave žvilgčioja nepažįstamos merginos, rašo...
Daug merginų turi vaikinus, bet vis dar turi ir tokais anketas. Jos sako, kad "smagu gauti komplimentų, jaustis geidžiamai, kad tai suteikia pasitikėjimo savimi..." Tik tiek. Ar tikrai ir VYRAI taip mąsto? Nejau tai niekaip neatsiliepia jų dabartiniams santykiams? Mano nuomone kad visvien suteikia kažkokių nereikalingų apmąstymų, palyginimų, pagalvojimų  "o kaip būtų su šita"...

Aš tai patarčiau merginoms (moterims) išbandyti savo vyrukus. Jeigu vyrukas po pusės metų ar po metų draugystės dar turi anketą pažintyse ir laikas nuo laiko prie jos prisijungia, vadinasi tikrai kažkas ne taip iš jo pusės. Jis dar dvejojantis, neapsisprendęs ir greičiausiai į santykius rimtai nežiūrintis. Paprasčiausias būdas pačiai įsidėti anketą ir jį nekaltai pakalbinti apsimetus nepažįstamąją. Tuomet ir sužinosit kas yra kas.Nes geriau anksčiau susivokti, nei kad vėliau lieti graudžias ašaras.
Atsakyti
QUOTE(kamuoliukė @ 2012 09 28, 13:52)
Aš tai patarčiau merginoms (moterims) išbandyti savo vyrukus. Jeigu vyrukas po pusės metų ar po metų  draugystės dar turi anketą pažintyse ir laikas nuo laiko prie jos prisijungia, vadinasi tikrai kažkas ne taip iš jo pusės. Jis dar dvejojantis, neapsisprendęs ir greičiausiai į santykius rimtai nežiūrintis. Paprasčiausias būdas pačiai įsidėti anketą ir jį nekaltai pakalbinti apsimetus nepažįstamąją. Tuomet ir sužinosit kas yra kas.Nes geriau anksčiau susivokti, nei kad vėliau lieti graudžias ašaras.

Pritariu drinks_cheers.gif Jeigu jis sėdėjo su tikslu tame pažinčių portale prieš sutinkant naująją simpatiją ir tebesėdi ten, kai santykiai su naująja jau eina į priekį, tai vadinasi jis nesijaučia taip gerai, kad pakaktų jos vienos g.gif
Žinau vieną vyruką, kuris pasiliko anketą net tada, kai išdraugavo su mergina pusmetį laiko, a la jam smagu šiaip pabendrauti blink.gif Niekad nesuprasiu tokių nesamonių ir juo labiau netoleruočiau.

Beje, pati susitikau su vaikinu iš interneto, praleidom labai smagiai laiką kartu ir jis turėjo išvykti atgal į užsienį. Mudu jau svaigstame apie antrą susitikimą, nuolat bendraujam ir sugalvojau vis žvilgtelt ar jis sėdi tame pažinčių portale. Sėdi... Ir į dieną po kelis kartus. Nuotaika nepakilo g.gif Nesakau, kad po minimalaus pabendravimo reikia tikėtis, kad esu vienintelė, bet džiaugsmo tas nepridėjo. Vadinasi jis tikrai nėra susikoncentravęs į mane ir mielai užmegstų naujas pažintis. Iškart tai numušė ūpą doh.gif
Atsakyti