QUOTE(asolle @ 2012 06 30, 22:06)
Labutes ..noriu pakalbeti ar pasidalinti savo isgyvenimais... taigi esu vidutinio amziaus ,bet jaunatviskai atrodanti moteris,su vyru gyvenu santuokoje daugiau nei 16 metu,santykiai visiskai atsalo..jokio artumo daugiau nei 8 metus,liko tik buitis ir pripratimas...kekvienas turime savo uzsiemimus..jis sportuoja as vakarais sedziu prie interneto...taigi kazkur nuo spalio menesio bendrauju su vienu labai simpatisku vyruku i rusijos..zaidziame bendrus internetinius zaidimus..bendraujame per skype ,issedime iki paryci kekviena nakti kartu,vos numige pora valandu einame i darbus,per diena rasomes sms,skambinam vienas kitam...susisuko galva..isimylejau,jis taip pat sako pavargo be manes gyventi...atvirai persasi..kviecia pas save i Rusija.visaip svarstau..esu pasimetusi..sveikas protas rekia kd nieko gero is tu internetiniu meiliu negali buti...sirdis kevien vakara verziasi link jo,kyla visokiausios mintys,pati netikui kad taip su manim galejo nutikti...visada juokiausi is draugiu ieskanciu meiles internte...jis sako ta pati,jog niekada nebuvo taip niekuom susizavejes...ir noriu tiketi jo zodziais ir abejoju..
daug žmonių taip susipažysta ,ir gan laimingai,na aišku,važiuoti kažkur nejauku,bet bet kokiu atveju-rusija ne arabija,apsisuksit ir grįšit,kalbą puikiai išmanot,jūs jau ne kvaila,o tai gal jį iki čia pakviestumėt?ir jam ir jum vizų turbūt reiks vienodai,bet kokiu atveju,kas nerizikuoja-negeria šampano-jei nuojauta jums nekužda nieko blogo,manau reikia pasiryžti,juk mes ,moterys ,turim tuos vidinius balsus-ir jie tikrai neapgauna...manau kažkokie ten blogi vyrai-internetinių žaidimų nežaistų
kartu ir nesiterliotų,o rusai-kaip mes,bent man jie artimesni nei lietuviai...
Papildyta:
QUOTE(BlueFlower @ 2012 07 01, 13:59)
virtualiai bendrauti yra viena, bet susitikti-tai visai kas kita. kiek suprantu, nebuvot dar ne karto susitike, tai verciau tegu jis atvaziuoja keliom dienom pas jus, pabendrausit, o tuomet jau ir bus matyt ar verta griauti ta ka turit
GRIAUTI/aš nesutinku,manau pas jų viskas sugriuvę-manau geriau kelis metus pagyvent laimingai-nei 20m be jausmų,pareigoje,mes dažnai esam nelaimingos,nes bijom kažką keisti,svajojam,svajojam-ir taip gyvenam,o manyčiau-tikrąjį žmogų gyvenimui-likimas -ne visada apgyvendina šalimais,o ir pirmas vyras-ne visada dievo skirtas-tai jaunystės,kvailystės-kai dar neatskiri aistros nuo tikros meilės,geriau griaužtis jei kas ir nesigautų-nei gyventi abejonėj-kas galėjo būti,kaip būti,o gal tai šansas-kurį reikia pasiimti,o šeimoj-manau lengviau rasti meilę-nei gaivinti kažką kas jau mirę-taip pas dauguma,geriau duoti laisvę ne tik sau ,bet ir tam vyrui...tai tik mano nuomonė
Papildyta:
QUOTE(dincce @ 2012 07 01, 14:16)
daug žmonių taip susipažysta ,ir gan laimingai,na aišku,važiuoti kažkur nejauku,bet bet kokiu atveju-rusija ne arabija,apsisuksit ir grįšit,kalbą puikiai išmanot,jūs jau ne kvaila,o tai gal jį iki čia pakviestumėt?ir jam ir jum vizų turbūt reiks vienodai,bet kokiu atveju,kas nerizikuoja-negeria šampano-jei nuojauta jums nekužda nieko blogo,manau reikia pasiryžti,juk mes ,moterys ,turim tuos vidinius balsus-ir jie tikrai neapgauna...manau kažkokie ten blogi vyrai-internetinių žaidimų nežaistų
kartu ir nesiterliotų,o rusai-kaip mes,bent man jie artimesni nei lietuviai...
Papildyta:
GRIAUTI/aš nesutinku,manau pas jų viskas sugriuvę-manau geriau kelis metus pagyvent laimingai-nei 20m be jausmų,pareigoje,mes dažnai esam nelaimingos,nes bijom kažką keisti,svajojam,svajojam-ir taip gyvenam,o manyčiau-tikrąjį žmogų gyvenimui-likimas -ne visada apgyvendina šalimais,o ir pirmas vyras-ne visada dievo skirtas-tai jaunystės,kvailystės-kai dar neatskiri aistros nuo tikros meilės,geriau griaužtis jei kas ir nesigautų-nei gyventi abejonėj-kas galėjo būti,kaip būti,o gal tai šansas-kurį reikia pasiimti,o šeimoj-manau lengviau rasti meilę-nei gaivinti kažką kas jau mirę-taip pas dauguma,geriau duoti laisvę ne tik sau ,bet ir tam vyrui...tai tik mano nuomonė
aš ir ieškau meilės internete,tokių kaip mes milijonai,tai geriau nei gatvėm vaikščioti
ir miaukti...