Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(Proteja @ 2012 02 05, 19:06)
... visi keliai geri, kurie veda i meile smile.gif

Tikra tiesa wub.gif
Atsakyti
Dabar visi aplinkoj turbūt turi pažįstamą porą, kuri susipažino internetu ar kitais netiesioginiais keliais.. Tokiais jau laikais gyvenam:) ir kad prie nieko gero nepriveda.. na, panašu į labai sustabarėjusį požiūrį, bet čia tik mano nuomonėsmile.gif Jei pačios naudojamės internetu neturėtų kilti mintis, kad pažindinasi tik maniakai;))
Atsakyti
Na, man atrodo, kad nera jokio skirtumo kaip susipazista zmones, ar per draugus, ar klube, ar nete... Svarbu, kad randa vienas kita ir laimingi buna wub.gif O be to, dabar gi tokie laikai, kai beveik viskas kompiuterizuota, tad nereiketu stebetis, kad tokiu poru daugeja.
Atsakyti
Aš esu viena iš tų laimingų žmogiukų, suradusių savo meilę internete smile.gif
Niekada negali žinot, kur tavęs laukia artima siela wink.gif
Atsakyti
Kaip internete taip ir realybeje , nematau skirtumo .
O siaip buvau surizikavus ir is SMSpramogu per TV esu isikvietus vaikina masazui ir nepasigailejau blush2.gif
Atsakyti
Mes su vyru irgi susipazinome internetu smile.gif man buvo 27,o vyrui 30m.Jau 6metai esame vede smile.gif
Atsakyti
O kaip manote - kokios priežastys iš labiau psichologinės pusės skatina vyrus neištrinti turimų anketų? Pvz susipažino su mergina pažinčių svetainėje, sėkmingai draugauja, bet vis dar neištrina turimos anketos ir kartais ją pasitikrina.

Ar gali tai būti nekaltas "dėmesio" trūkumas? KUomet smagu, kai į tave žvilgčioja nepažįstamos merginos, rašo...
Daug merginų turi vaikinus, bet vis dar turi ir tokais anketas. Jos sako, kad "smagu gauti komplimentų, jaustis geidžiamai, kad tai suteikia pasitikėjimo savimi..." Tik tiek. Ar tikrai ir VYRAI taip mąsto? Nejau tai niekaip neatsiliepia jų dabartiniams santykiams? Mano nuomone kad visvien suteikia kažkokių nereikalingų apmąstymų, palyginimų, pagalvojimų "o kaip būtų su šita"...
Atsakyti
Mes kartu gyvenom jau, o dar kuri laika netryne. Tik prispaudus ir istisai zyziant istryne karta ir pasibaige. Nors ir matydavau su kuo susirasineja ir apie ka, bet nu.. Pazinciu portalas yra pazinciu portalas. Nieko, nenumire, yra be to el. pastas, skype, facebookas, uztenka manau per akis.
Atsakyti
Aš taip susipažinau su saviškiu smile.gif Nieko blogo tame nematau, juk toks pats atsitiktinumas ar tu kur nors troleibuse susitiksi, ar būtent kuriam nors iš kelių tūkstančių žmogui parašysi.
Atsakyti
As su savo vyru taip pat susipazinau per interneta, po puses metu jis manes paprase, kad abu istrintume anketas is to puslapio, bet jis tiek draugiu turejo prisirinkes per anketa is anksciau ir su visom bendravo skype sad.gif( kai suzinojau labai smarkiai susipykom, bet tada jis viska istryne mes susitaikem, persikeliau gyvent pas ji(beje i kita sali teko ) dabar jau esam 2 metai vede. Siaip is savo patirties galiu pasakyt, kad tas anketas vyrai laiko, nes daznai turedami drauge jie vistiek bendrauja su kitom.
Atsakyti
bet jei, manyčiau-susitikinėjus du mėnesius,dar vyras tupi intike,tai nieko gero,vadinasi jis ieško geriau...gal aš pesimistė,jis gali dar su kažkuom susitikt,dar,na vyram kiekis jų manymų-juos daro vyriškesniais,tipo labiau moteris pradeda pažint-aišku jei 30metų tam neužteko ,tai....o vat merginas-kiekis daro toli gražu ne vertingesnes,mes įsisvajojam,tuoj nustojam lankytis internetuose,o jiem,kas jiem maišo nustot ieškot-ogi jų idealas-kuri yra pas jų mintyse,arba nepastovumas....tai tik mano nuomonė...nepykit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrute005 @ 2012 06 03, 17:55)
As su savo vyru taip pat susipazinau per interneta, po puses metu jis manes paprase, kad abu istrintume anketas is to puslapio, bet jis tiek draugiu turejo prisirinkes per anketa is anksciau ir su visom bendravo skype sad.gif( kai suzinojau labai smarkiai susipykom, bet tada jis viska istryne mes susitaikem, persikeliau gyvent pas ji(beje i kita sali teko ) dabar jau esam 2 metai vede. Siaip is savo patirties galiu pasakyt, kad tas anketas vyrai laiko, nes daznai turedami drauge jie vistiek bendrauja su kitom.

mergaite,tu per gera,kita neatleistų-koks čia bendravimas su keliom-pirmadienį su viena,šeštadienį su kita,pasirinkt moterį vyrukai jau moka iškart,tik nenori,iki tol kol kažkas kažko nesužino,jūsų atveju-nusižeminai,jam atleidai,aišku,šansą suteikt galima jei vyras tikrai buvo tau geras,bet ne visos taip gali pasielgt...o jei tu jo vietoj būtum,ar jis atleistų?
Papildyta:
kad ir kur ta pažintis būtų-svarbu vyras ne mergišius -laimės ieškotojas,,atvirą-lengva pažint,nes bet kokiu atveju moters nuojauta niekad neapgauna,o šeimyniška,pastovumą turintį vyrą sunku sutikt....kitu atveju be pasitikėjimo kiek metų gali pora gyvuot?kol kažkurį tas užknis...
Atsakyti
Aš ir laikausi nuomonės, kad jei pora susieina per internetą, tai jau nusprendus rutulioti rimtus santykius toliau turėtų išsiimti anketas iš pažinčių puslapių, nes tikrai jei taip nepadaro reiškia ieško ir toliau. Susipažinau su ex internetu ir aš kvaiša iškart nustojau ten lankytis, pamačiau tik po gerų pusantrų metų, kai buvom apsipykę ir užsukau pati į internetą, kad net nuotraukas keitė anketoje nors jau kartu gyvenom blink.gif
Atsakyti