QUOTE(juramarina @ 2011 08 25, 20:50)
kaip galvojate
,
ar galima bendrauti internetu tik "internetu". ar visdelto,. anksciau ar veliau, smalsumas nugales, ir iskils butinybe pasimatyti. ar nebaisu butu pamatyti realybe... mano geriausia drauge dega aistra
, ji eina is proto, del to, kurio nepazista..
man baisu kuo tai gali baigtis. atkalbineju
Na as galiu pasidalinti mintimis.
Esu susitikusi tris kartus.Su tais zmonemis bendravau ne trumpa laika.Imdamasi saugumo priemones visa laika apsikeisdavau facebook,ir stebedavau ka raso jo draugai jei aplamai tokiu yra,ar ju daug,ar jie realus ir pokalbiai fb vyksta naturaliai,o ne spicealiai sukurtos netikros anketos .Susitikdavau tik viesose vietose kur yra daug zmoniu.Pirma karta,kai susitikau deja tada buvau dar ir su drauge,tiesiog nesiriso pokalbis su vaikinais,tiesiog pasibuvom ir issiskirstem kas sau.Antra karta,kai susitikau,isiplieske romaniukstis,ir turiu pripazinti labai karstas.Aisku bendravom internetu gal 4men,zmogelis po to spaust net pradejo,mat issiaiskinom,kad tam paciam rajone gyvenam.Neslepsiu, viskas patiko.Bet po to staigiai viskas uzsibrauke,nes as kazkaip viska persideliojau galvoje,ir supratau,kad su zmogum man nepakeliui.Ko pasekoje jis mane pradejo sekti,susipazinti su mano draugais,mat zmogelis mane isimylejo
trecia karta susitikau su be galo graziu vaikinu.Na pasimatymo scenarijus kaip is filmo,o internetu bendravom 7men su pertraukom! Bet viskas greit uzsibaige,kai zmogelis pamate,jog neesu as laisvo elgesio mergina.
Ar nusivyliau visais pasimatymais?Tikrai ne,siokia tokia pramoga,extrymas,jauduliukas ir nezinomybe kas pasirodys.Ar zmones buvo tokie pat kaip nuotraukose?Man pasiseke,visiskai nesiskyre realybeje.Buvo arba net grazesnis nei foto ,bet tikrai neprasciau.
Nieko blogo,jei tai vyksta su protu.Aisku nepatarciau eit i namus,sest i masina ar susitikt kur prie miskelio:D pradzioj net patarciau per web cam pasiziuret ar tikrai tas pats zmogus sedi,galu gale pasitelkt facebook i pagalba.Nes pastarosiom dienom buvo pradejes atakuot vienas asmuo.Mat kazkada as jam palikau savo nr svetaineje (debile as gal buvau,arba girta ne kitaip
) skambindavo cystai kiekviena diena,reikalaudavo susitikt.Atrodo telefonu risas kalba,balsas malonus,bet kai paklausdavau ar butu imanoma susiekti internetu,ar turi skype,fb ar dar ka,prasidedavo issisukinejimai,temos nutraukimai,o galu gale ,kai pamate,kad neuzkibsiu greit pasisalino.Tad dar vienas zenklas,kad geriau nerizikuot,jei issisukineja,arba labai spaudzia susitikt