Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(Proteja @ 2012 02 05, 19:06)
... visi keliai geri, kurie veda i meile smile.gif
būtent smile.gif

Internetines pažintis laikau vienu iš susipažinimo būdu.Nei geresniu, nei prastesniu už kitus, turinčiu savų pliusų bei minusų.Visokių žmonių ten galima sutikti.Gal tiesiog tereikia mokėti atsirinkti.
Atsakyti
QUOTE(saulėšara @ 2012 02 01, 15:26)
Aš su savo vaikinu taip pat susipažinom internetu.. Pirma, tiesą sakant, net nelabai smagu buvo sakyti, kaip susipažinom, kitiems, nes daugelis turi nuomonę, jog tokios pažintys visai nerimtos, čia, beje, kažkas tokią poziciją irgi išreiškėsmile.gif bet dabar pagalvoji, kad kitaip gal niekada nebūtume ir susitikęsmile.gif jau virš metų draugaujam ir kartu gyvenam, net pamirštam kaip susipažinom, tolimesnei draugystei tai nedaro jokios įtakos:)  wub.gif

Mes irgi susipazinom netokiu jau tradiciniu budu, vaziuodama is darbo namo per radijos pazinciu laida isgirdau jo zinute, kazkuo uzkabino, nusirasiau nr, paskambinau, praplepejom visa nakti, kita diena susitikom ir nuo tada nesiskiriam, esam jau 4m kartu, siemet vestuves wub.gif Artimieji irgi nezino tikros tiesos, kaisp susipazinom, visiem sakom, kad kavinej uzkalbino jis mane, nes dauguma pazystamu tikrai to nesuprastu, taigi cia musu mazyte paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violettta @ 2012 02 07, 00:10)
Mes irgi susipazinom netokiu jau tradiciniu budu, vaziuodama is darbo namo per radijos pazinciu laida isgirdau jo zinute, kazkuo uzkabino, nusirasiau nr, paskambinau, praplepejom visa nakti, kita diena susitikom ir nuo tada nesiskiriam, esam jau 4m kartu, siemet vestuves  wub.gif  Artimieji irgi nezino tikros tiesos, kaisp susipazinom, visiem sakom, kad kavinej uzkalbino jis mane, nes dauguma pazystamu tikrai to nesuprastu, taigi cia musu mazyte paslaptis  biggrin.gif

Sveikinu su būsimom vestuvėm 4u.gif O kodėl artimiesiems nesakot, kaip susipažinot? Juk, kaip viena mergina čia jau parašė, visi į meilę vedantys pažinties būdai tinka drinks_cheers.gif

Nors... gal ne visi. Mano vienas pažįstamas su savo išrinktąja susipažino dar mirco laikais, kai pasikvietė ją į namus vienos nakties nuotykiui g.gif O po to tapo pora. Va tokio būdo artimieji tikrai nesuprastų lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Elegantiškai sninga,2012 02 07, 12:55]
Sveikinu su būsimom vestuvėm 4u.gif O kodėl artimiesiems nesakot, kaip susipažinot? Juk, kaip viena mergina čia jau parašė, visi į meilę vedantys pažinties būdai tinka drinks_cheers.gif

Nors... gal ne visi. Mano vienas pažįstamas su savo išrinktąja susipažino dar mirco laikais, kai pasikvietė ją į namus vienos nakties nuotykiui g.gif O po to tapo pora. Va tokio būdo artimieji tikrai nesuprastų lotuliukas.gif
[/quote

Is pradziu buvo kazkaip nejauku sakyti tiesa, nes abieju gimines ir draugai tikrai kreivai butu i tai ziureje, mazdaug nepadoru ir pan, o dabr kaip ir nera reikalo jau aiskintis. As ir pati netikejau, kad kas is to iseis ir viskas del to, kad maniau, kad esu jam tik kaip nuotykis, pasinaudos, paliks ir pan, todel gana ilgai neprisileidau jo arciau saves, vis kartodavau, kad mes tik draugai ir negali buti nei kalbos apie kazka daugiau, o jis jau po pirmo pasimatymo pasake, kad tokios visa gyvenima ieskojo, kas beje man sukele toki nemenka isteriska juoka lotuliukas.gif Kartais ir pati stebiuosi, is kur pas mane buvo tiek drasos eiti susitikti su vaikinu, su kuriuo tik tel buvau kalbejusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 12:36)
Žemuogėle, seniai buvo žinių iš asmeninio fronto. Kaip sekasi su simpatija? 4u.gif

Sekasi smile.gif Grizo mano simpatija i Lietuva, ir leidziam tikrai nuostabu laika smile.gif Net graudu pasidaro, kad arteja jo isvaziavimas...sad.gif Noriu tiketi, kad musu draugyste tik stipres ir stipres. Ir pagalvoju, visgi daug ka reiskia 4 menesiu bendravimas skaipu. Susitikus atrodo, kad ta zmogu pazisti tikrai ilgai:)
Paskaitau merginu temele "meile per atstuma", ir oi kaip graudu pasidaro...nenoooriu draugystes per atstuma, noriu salia, kad butu! teks emigruoti:)
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2012 02 08, 12:01)
Sekasi smile.gif Grizo mano simpatija i Lietuva, ir leidziam tikrai nuostabu laika smile.gif Net graudu pasidaro, kad arteja jo isvaziavimas...sad.gif Noriu tiketi, kad musu draugyste tik stipres ir stipres. Ir pagalvoju, visgi daug ka reiskia 4 menesiu bendravimas skaipu. Susitikus atrodo, kad ta zmogu pazisti tikrai ilgai:)
Paskaitau merginu temele "meile per atstuma", ir oi kaip graudu pasidaro...nenoooriu draugystes per atstuma, noriu salia, kad butu! teks  emigruoti:)

Kaip džiugu, kad pas jus viskas taip 4u.gif Žinoma, jei turi galimybę arba Tu būti su juo išvažiavus, arba jis pas Tave atvažiuoti, tuo ir reikia naudotis. Žinau, ką reiškia graudu artėjant išvažiavimui console.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 11:45)
Kaip džiugu, kad pas jus viskas taip 4u.gif Žinoma, jei turi galimybę arba Tu būti su juo išvažiavus, arba jis pas Tave atvažiuoti, tuo ir reikia naudotis. Žinau, ką reiškia graudu artėjant išvažiavimui console.gif

jam nelabai iseitu grizti i Lietuva, neturetu ka veikti. o ten senai gyvena, turi darba, pakankamai neblogai uzdirba, kas ir privercia ten pasilikti. O grizti i Lietuva ir sedeti be darbo, kazin ar kas noretu..na, ziuresim, kaip bus, su laiku, manau viskas issispres smile.gif
beje, tas pirmasis, del kurio ir uzvedziau tema, karts nuo karto paraso, pasiteirauja, kaip sekasi smile.gif nesupaisysi tu vyru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2012 02 08, 14:11)
jam nelabai iseitu grizti i Lietuva, neturetu ka veikti. o ten senai gyvena, turi darba, pakankamai neblogai uzdirba, kas ir privercia ten pasilikti. O grizti i Lietuva ir sedeti be darbo, kazin ar kas noretu..na, ziuresim, kaip bus, su laiku, manau viskas issispres smile.gif
beje, tas pirmasis, del kurio ir uzvedziau tema, karts nuo karto paraso, pasiteirauja, kaip sekasi smile.gif nesupaisysi tu vyru biggrin.gif

Jetau, aš galvojau, kad Tu ir pasakoji čia apie pirmą blush2.gif Tai matai, kaip viskas pasikeitė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 13:25)
Jetau, aš galvojau, kad Tu ir pasakoji čia apie pirmą blush2.gif Tai matai, kaip viskas pasikeitė biggrin.gif

ir susipainioti galima tarp tu vyru smile.gif
nea...cia kitas, su kuriuo susipazinau, kai dar su tuo pirmuoju makalavausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2012 02 08, 15:32)
ir susipainioti galima tarp tu vyru smile.gif
nea...cia kitas, su kuriuo susipazinau, kai dar su tuo pirmuoju makalavausi smile.gif

Fantastika. Va taip gyvenime viskas išsisprendžia 4u.gif
Atsakyti
tokios pazintys gal ir nekaltos, bet prie gero tikrai nepriveda...
Atsakyti
QUOTE(Myliu vaikus @ 2012 02 26, 00:10)
tokios pazintys gal ir nekaltos, bet prie gero tikrai nepriveda...

tikra tiesa, kai kuriuos tokios pazintys net prie vestuviu priveda biggrin.gif Baisu biggrin.gif
Atsakyti