Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

as irgi savo MB nukabinau internetu biggrin.gif
pabendravome telefonu gal apie 2 men, o poto susitikome gyvai
as esu uz tokias pazintis, bet tik tada kai guma tempiama ne per ilgai, nes kai zmones bendrauja SMSais pusmeti ar dar daugiau o apie susitikima ne kalbos tai kokia cia draugyste blush2.gif
Atsakyti
mes su vyru susipazinom internete gal pora sav pabendravom susitikom pasiule draugaut nepraejo menuo nuo draugystes pasipirso apsivedem ir gyvenam
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2012 01 04, 16:54)
Pagriskit savo teigini:)

Aha, man taip pat įdomu smile.gif

QUOTE(Pabegusi @ 2012 01 16, 00:34)
Mano internetine pazintis pasibaige suzadetuvemis ir vaikelio laukimu wink.gif

thumbup.gif mano taip pat. Nors, atvirai, tai į internetines pažintis visada žiūrėjau tik kaip į laiko praleidimą.. kai darbe nebūdavo ką veikti, mėgdavau papliurpt.. biggrin.gif Į pasimatymus nevaikščiodavau, nes kažkaip nelabai patikimai man tai atrodė.. o baigėsi tuo, kad išlėkiau į kitą Lietuvos kraštą ir jau metai, kaip gyvenam kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
Internetines pazintys man irgi atrodo tik kaip laiko praleidimas nuoboduliui atejus..nors matyt ne visiems, daugelis taip ir rimtai susipazista. Bet jei jau santykiai i rimtuma eina, visas narystes pazinciu klubuose nutraukciau, tai tik zenklas, kad nieko nebeieskau. smile.gif
Atsakyti
Aš su savo vaikinu taip pat susipažinom internetu.. Pirma, tiesą sakant, net nelabai smagu buvo sakyti, kaip susipažinom, kitiems, nes daugelis turi nuomonę, jog tokios pažintys visai nerimtos, čia, beje, kažkas tokią poziciją irgi išreiškėsmile.gif bet dabar pagalvoji, kad kitaip gal niekada nebūtume ir susitikęsmile.gif jau virš metų draugaujam ir kartu gyvenam, net pamirštam kaip susipažinom, tolimesnei draugystei tai nedaro jokios įtakos:) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėšara @ 2012 02 01, 14:26)
Aš su savo vaikinu taip pat susipažinom internetu.. Pirma, tiesą sakant, net nelabai smagu buvo sakyti, kaip susipažinom, kitiems, nes daugelis turi nuomonę, jog tokios pažintys visai nerimtos, čia, beje, kažkas tokią poziciją irgi išreiškėsmile.gif bet dabar pagalvoji, kad kitaip gal niekada nebūtume ir susitikęsmile.gif jau virš metų draugaujam ir kartu gyvenam, net pamirštam kaip susipažinom, tolimesnei draugystei tai nedaro jokios įtakos:)  wub.gif

Labai smagu skaityti tokias istorijas, kur pazinties vieta nesureiksminama. Juk svarbiausia, kad susipazine zmones butu laimingi vienas su kitu, o kur susipazino, ne taip ir svarbu:)
Atsakyti
QUOTE(saulėšara @ 2012 02 01, 15:26)
Aš su savo vaikinu taip pat susipažinom internetu.. Pirma, tiesą sakant, net nelabai smagu buvo sakyti, kaip susipažinom, kitiems, nes daugelis turi nuomonę, jog tokios pažintys visai nerimtos, čia, beje, kažkas tokią poziciją irgi išreiškėsmile.gif bet dabar pagalvoji, kad kitaip gal niekada nebūtume ir susitikęsmile.gif jau virš metų draugaujam ir kartu gyvenam, net pamirštam kaip susipažinom, tolimesnei draugystei tai nedaro jokios įtakos:)  wub.gif

Kaip šaunu 4u.gif
Atsakyti
Mano visos tos intenetinės pažintys gerai nesibaigdavo, bo tik su visokiais baravykais susipažindavau lotuliukas.gif
Atsakyti
... visi keliai geri, kurie veda i meile smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2012 02 05, 19:06)
... visi keliai geri, kurie veda i meile smile.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Žemuogėle, seniai buvo žinių iš asmeninio fronto. Kaip sekasi su simpatija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitukee @ 2012 01 16, 17:09)
mes su vyru susipazinom internete gal pora sav pabendravom susitikom pasiule draugaut nepraejo menuo nuo draugystes pasipirso apsivedem ir gyvenam

Oho kaip viskas greit blink.gif blink.gif g.gif g.gif
Atsakyti