Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(Kliamka @ 2011 11 28, 00:23)
Sutinku. Bet aš turejau minty, kai su žmogum dažniau susitinki, kai turi kažkokių bendrų reikalų, kai gali pažinti jį kaip žmogų, ir gal tik tada pradedi žiūrėt kitom akim arba po truputį tos akys atsiveria. Nes yra tokių žmonių kuriuos sunku iš karto permatyt. Aš ir pati gan sunkiai pažįstama, daug kas sakę kad iš pradžių kitaip apie mane galvojo. Bet tema tikrai ne apie mane, čia tik pvz.

Oi, Kliamka istyrinesim nuo a iki z biggrin.gif
Atsakyti
Mes susipažinome internetiniame pažinčių portale. Ir po kelių pasimatymų abu ištrynėme anketas, nes suradome tai, ko ieškojome - vienas kitą. Sėkmingai draugaujame beveik du metus. Kalbame apie vestuves, namo statybas ir visą kitą bendrą ateitį. Manau, kad jei ir toliau bendraujame internete, tai į esamus santykius rimtai nežiūrima.
Atsakyti
aptilo, kaip čia viskas:)
pavasarine žemuoge, na, kaip ar susitikot?
Kliamka, o kaip tau, gal išmetei pagaliau iš galvos jįsmile.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taipbuna: 09 gruodžio 2011 - 17:34
QUOTE(taipbuna @ 2011 12 09, 18:33)

Kad nea, neišmečiau.. blush2.gif
Atsakyti
Jei jus ir istrinsite savo anketas is pazinciu psl, tai dar negarantuoja sekmingu santykiu. Ir laimes dviese.. Gyvenime visko buna ir jei tau rupi tai, kodel tu jo nepaklausi tiesiai sviesiai ? geriau ji pazintum. As anksciau jei tik kas tai eidavau tartis su kitais, ieskoti atsakymu kodel taip ar anaip vyksta, o paskui emiau tiesiai sviesiai klausti ir skirtumas buvo akivaizdus. Nebijok suzinot tiesos, kas yra tavo - nepabegs niekur.
Atsakyti
QUOTE(taipbuna @ 2011 12 09, 17:33)
aptilo, kaip čia viskas:)
pavasarine žemuoge, na, kaip ar susitikot?

tikrai, visos nutilo, niekas nesipazindina internetu, arba pazintys buna lsekmingos ir nera ka pasakoti smile.gif
As dar nesusitikau, turetume sausio menesi pasimatyti, tada galesiu daugiau papasakoti. Ankstesne patirtis vercia truputi prisibijoti, kad vel neatsitiktu taip, kaip buvo. Bet nuo to, tiesa sakant, niekas nera apsaugotas.
Papildyta:
QUOTE(Sypsokites @ 2011 12 11, 00:42)
Jei jus ir istrinsite savo anketas is pazinciu psl, tai dar negarantuoja sekmingu santykiu. Ir laimes dviese.. Gyvenime visko buna ir jei tau rupi tai, kodel tu jo nepaklausi tiesiai sviesiai ? geriau ji pazintum. As anksciau jei tik kas tai eidavau tartis su kitais, ieskoti atsakymu kodel taip ar anaip vyksta, o paskui emiau tiesiai sviesiai klausti ir skirtumas buvo akivaizdus. Nebijok suzinot tiesos, kas yra tavo - nepabegs niekur.

Tikra tiesa, anketos istrynimas nera sekmingu santykiu garantas. Bet, manau, tai yra sekmingos santykiu pradzios zenklas. Man bent jau toks poelgis parodo, kad zmogus nenori daugiau ieskoti ir nori testi santykius su manimi. O kas liecia tiesu sviesu paklausima, irgi gryna tiesa. Kuo toliau, tuo daugiau visko suzinojau, tiesiai sviesiai klausdama. Ir tie santykiai galima sakyti jau finito smile.gif Truputi skaudu, kai kuriomis akimirkos pasijauciu, tarsi manim pasinaudojo, o kai tapau neidomi ar buvo atrasti kazkokie minusai, paprasciausiai likau uz borto. Na, bet tai bus gyvenimo pamoka..Ne as pirma, ne as paskutine, kuriai nenusiseke meiles ir draugystes paieskos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 10, 20:34)
Kad nea, neišmečiau.. blush2.gif

Ar buvote dar susitike? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 12 11, 15:55)
Ar buvote dar susitike? unsure.gif

schmoll.gif dar neimanoa.
Atsakyti
visiskai netraukia, visiskai nepatinka :]
Atsakyti
Nepritariu internetinėms pažintims unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liwita* @ 2012 01 03, 13:39)
Nepritariu internetinėms pažintims  unsure.gif

Pagriskit savo teigini:)
Atsakyti
Mano internetine pazintis pasibaige suzadetuvemis ir vaikelio laukimu wink.gif
Atsakyti
Susipazinom internete. smile.gif Tikrai niekada nepaigailejau, kad susitikome. Esame pora ir esame laimingi :} O del anketos istrinimo.. Tiesiog reikia ismokti pasitiketi partneriu. Jeigu nera pasitikejimo, koks tikslas buti kartu? Nuolat gyventi baimej ir paranojoj....Nemanau, kad tai yra gerai. Temos autores situacija kitokia nei mano, nes mes abu rimtai vienas i kita ziurejome jau nuo pat pradzios. Taprasme jauteme isipareigojimus vienas kitam. Mano anketa tame pazinciu puslapyje dar ilgai buvo, ir tikrai neieskojau kitu smile.gif
Atsakyti