Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 27, 17:21)
tai va, sakot, ir dabar retai bendraujat...tai jei draugystes padzioje retai bendraujat, tai kada prasides intensyvesnis bendravimas...juk dazniausiai, butent, draugystes pradzioje ir buna daznas ir netgi labai daznas bendravimas. Nes juk taaaip norisi...smile.gif paskui jau siek tiek aprimstama:) gal ir banalu, bet bus tu vyru smile.gif

tas tai tiesa bus tu vyru..taip kaip daugumai as ir turejau pazinciu su vyrais per interneta.ispradziu buvo labai grazus bendravimas,zmogus svajojo apie seima ir bendra gyvenima,bet is to bendravimo gavos taip jog zmogus meluoja.tad musu bendravimas nutruko..po kiek laiko susipazinau su kitum zmogum,kuris tikrai norejo bendraut,kiekviena vakara rasydavo nors ir buvo uzsiemes bet bent jau zinute parasydavo.taip parodydamas jog rupiu.po kurio laiko sumastem pabandyt but kartu ne tik per interneta bet ir bendrame gyvenime.ir tikrai galiu pasidziaugt mes esam laimingi,jau net kuriam seimos padidejima blush2.gif galeciau pasakyt mergaites jai nepavyko su vienu bandykit toliau,nes gal ne sitas o kitas zmogelis jums bus skirtas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 27, 19:58)
Kad nėra ką stabdyt. biggrin.gif Ir taip retai pabendraujam.
Man ramu, aš savo poziciją išsakiau, dbr tegul jis apsisprendžia ko jis nori. Jei nenorės, nerašys. Ir viskas. Nebepriminsiu apie save. Bus kažkiek gaila jei taip viskas ir baigsis, bet tikrai ne tragedija. Nes gal ne viskas auksas, kas auksu žiba. mirksiukas.gif

Kliamka(koks fainas nikas), jus nuo men. pradzios taip daugiau ir nesimatet? Jei taip, jis apsisprende, jums belieka susitaikyti. Manau, kad turit kazka keisti savyje. Gal vyrai mato jusu begalini nora susirasti vyra? Gal nenuosirdi pasirodot, nes jaudinates?

Manau, ne paslaptis, kad dauguma is musu susipazinusios su vyrais, jau matuojames vestuvine suknele, kai tuo tarpu vyrai tik nuimti ja svajoja. Daugiau pasitikejimo savim. Vyrai pastebi tas kurios desperatiskai iesko jaunikio, ir bega nuo ju.

Paciai teko pastebeti tokia tendencija. Gyvenu uzsieny, cia vyru kazkiek daugiau negu moteru. Na, kaip sakant ne deficitas. Kai nueinu su vyru i kluba, restorana, bara, neatsiginu vyru. Nespeju sokti, kalbetis ir rinkti komplimentus. Gerai, kad vyras mano tolerantiskas. Bet kai nueinu su drauge, isgaruoja tie kavalieriai kaip kamparas. Konkurencija tai vadinasi, medziokle. Vat ir visa teorija. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2011 11 27, 18:45)
Kliamka(koks fainas nikas), jus nuo men. pradzios taip daugiau ir nesimatet? Jei taip, jis apsisprende, jums belieka susitaikyti. Manau, kad turit kazka keisti savyje. Gal vyrai mato jusu begalini nora susirasti vyra? Gal nenuosirdi pasirodot, nes jaudinates?

Manau, ne paslaptis, kad dauguma is musu susipazinusios su vyrais, jau matuojames vestuvine suknele, kai tuo tarpu vyrai tik nuimti ja svajoja. Daugiau pasitikejimo savim. Vyrai pastebi tas kurios desperatiskai iesko jaunikio, ir bega nuo ju.

Paciai teko pastebeti tokia tendencija. Gyvenu uzsieny, cia vyru kazkiek daugiau negu moteru. Na, kaip sakant ne deficitas. Kai nueinu su vyru i kluba, restorana, bara, neatsiginu vyru. Nespeju sokti, kalbetis ir rinkti komplimentus. Gerai, kad vyras mano tolerantiskas. Bet kai nueinu su drauge, isgaruoja tie kavalieriai kaip kamparas. Konkurencija tai vadinasi, medziokle. Vat ir visa teorija.  biggrin.gif

Nemanau, kad atsidurus tokioj situacijoj is karto reikia galvoti apie saves pacios keitimasi. Juk neimanoma visiems patikti ir itikti. Na taip, Kliamka nepatinka tam vyrui, bet tai nereiskia, kad ji nepatiks/ar nepatinka kitiems tokia, kokia ji yra. Manau daug kas susidure su panasia situacija: man patinka, as-nelabai; as patinku, man-nelabai. Taip jau buna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 27, 20:51)
Nemanau, kad atsidurus tokioj situacijoj is karto reikia galvoti apie saves pacios keitimasi. Juk neimanoma visiems patikti ir itikti. Na taip, Kliamka nepatinka tam vyrui, bet tai nereiskia, kad ji nepatiks/ar nepatinka kitiems tokia, kokia ji yra. Manau daug kas susidure su panasia situacija: man patinka, as-nelabai; as patinku, man-nelabai. Taip jau buna wink.gif

Rasiau ne apie tai, tikrai negali visi visiems patikti. Kalbu apie nepasitikejima, nora bet kokia kaina susirasti vyra. Jug nemazai merginu/moteru neisivaizduoja savo gyvenimo, nors ir laikino be ju. Kliamka rase, kad tai jau ne pirmas kartas. Vadinasi daro kazkokia klaida santykiu pradzioj. Gal nugazdina vyrus? Arba per greitai reikalauja is ju kazko daugiau? Nors reikalauti manau negalima nei pradzioj, nei paskui. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2011 11 27, 19:45)

Ačiū biggrin.gif Taip ir nesimatėm, nes jis išvyko ir lig šiol negrįžta. Kodėl jums pasirodė, kad pas mane begalinis noras susirast vyrą? blink.gif Prieš pora metų manęs klausė vienas ar man nėra panikos, kad neturi vaikino, neištekėsi ar pan. O man net į galvą tokia mintis nebuvo atėjus, kad čia dėl kažko verta panikuot. Dabar tik pagalvoju, kad smagu būtų turėt su kuo pabūt, kam pasiguost, pas ką rūpesčius pamiršt.
Kad nenuoširdi pasirodau tai tikrai manau netiesa. Jei matau, kad rišasi kalba tai tauškiu nuoširdžiai. Tiesa su šituom buvau švelniai priblokšta ir išsiblaškius nuo pirmų akimirkų, bet sakė, kad viskas buvo ok. biggrin.gif Oj, neplanavau čia tiek prisipasakot.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2011 11 27, 20:36)
Kliamka rase, kad tai jau ne pirmas kartas. Vadinasi daro kazkokia klaida santykiu pradzioj. Gal nugazdina vyrus? Arba per greitai reikalauja is ju kazko daugiau? Nors reikalauti manau negalima nei pradzioj, nei paskui.  biggrin.gif

Gal rašiau, kad visada negali būti su tais kurių nori, o kurie nori būti su tavim, negali pakęsti. Kažką tokio. Bet tai nereiškia, kad atbaidau, daug tokių tikrai nebuvo. Dar būna, kad aplinkybės neleidžia ir išeina kaip toj dainoj 'aš mylėjau tave tau nežinant' doh.gif
O ir tų vyrų būna visokių, pvz., vienas manęs per pirmą pasimatymą paklausė 'ar galvoji apie vaikus?' blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2011 11 27, 19:36)
Rasiau ne apie tai, tikrai negali visi visiems patikti. Kalbu apie nepasitikejima, nora bet kokia kaina susirasti vyra. Jug nemazai merginu/moteru neisivaizduoja savo gyvenimo, nors ir laikino be ju. Kliamka rase, kad tai jau ne pirmas kartas. Vadinasi daro kazkokia klaida santykiu pradzioj. Gal nugazdina vyrus? Arba per greitai reikalauja is ju kazko daugiau? Nors reikalauti manau negalima nei pradzioj, nei paskui.  biggrin.gif

Taip, gali buti ir tokie variantai, pilnai sutinku. Arba gali buti taip, kad jai tiesiog nesiseka sutikti tokio, kuriam su ja noretusi buti smile.gif Priezasciu gali buti begale smile.gif
Atsakyti
4u.gif O aš sustabdžiau pažinčių paiešką internete. Mėnuo gal jau bus, kai išsiregistravau iš visų svetainių smile.gif Tiesiog nusprendžiau, kad reikia apsispręsti, susitarti su pačia save ko iš tikrųjų ieškau. Amžiaus klausimu, tai dar laiko tikrai turiu paieškoms smile.gif Todėl dabar daugiau laiko skiriu savo mėgstamai veiklai, mokslams. Susitupės mintys, norai ir galbūt net realybėje pasipainios tas vienintelis smile.gif
O turėjau daug pasimatymų su internetiniais vyrukais, vieni liko draugai, kiti nesulaukė antro pasimatymo. Dar su kitais buvo užsimezgusi ir ilgesnė, rimtesnė draugystė, bet, deja, iš jų nieko nesigavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 03, 22:12)
Ale jei as pirma vel negerai, ania? nu joptararai, varau kaip sesiolikine. biggrin.gif tai dbr jis turi manes siekt, nes vyram patinka pergales, o as turiu tylet, nes negaliu rodyt iniciatyvos. anksciau esu nudegus su tom iniciatyvom tai dbr jau nebezinau... unsure.gif

Pagal sita zinute susidariau tokia nuomone. Su situo nauju gerbeju irgi rodei iniciativa, buvai susitikus tik karta, o nesulaukus jo demesio jau rasei pikta zinute jam.
Kliamka, tikrai nenoriu nei kritikuoti, nei izeisti. Noriu, kad paziuretum is salies. Jei klystu, nepyk, bet jei suprasi savo kai kurias klaidas, tai lengviau bus bendrauti ateiti su sauniu vaikinu/vaikinais. Ko ir linkiu nuosirdziai! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2011 11 27, 20:52)
Pagal sita zinute susidariau tokia nuomone. Su situo nauju gerbeju irgi rodei iniciativa, buvai susitikus tik karta, o nesulaukus jo demesio jau rasei pikta zinute jam.
Kliamka, tikrai nenoriu nei kritikuoti, nei izeisti. Noriu, kad paziuretum is salies. Jei klystu, nepyk, bet jei suprasi savo kai kurias klaidas, tai lengviau bus bendrauti ateiti su sauniu vaikinu/vaikinais. Ko ir linkiu nuosirdziai!  biggrin.gif

Gerai gerai čia viskas. Bet piktos žinutės aš jam tikrai niekad niekad nerašiau. ohmy.gif ohmy.gif o kaip sugalvojot blink.gif doh.gif
ten tai gal turėjau galvoj vieną tokį kadrą, bet kad su juo net kalba nesirišo tik man jo specialybė labai patiko. lotuliukas.gif
Man tai atrodo mažiau reikia stengtis. biggrin.gif Aš irgi galvojau išsiregistruot, labiau tikiu pažintim iš realybės, nes taip lengviau žmogų pažinti. Bet ot kartais užplaukia dūras pablūdyt ten padiskutuot, be to galima lb įdomių žmonių sutikt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 27, 20:16)
Aš irgi galvojau išsiregistruot, labiau tikiu pažintim iš realybės, nes taip lengviau žmogų pažinti. Bet ot kartais užplaukia dūras pablūdyt ten padiskutuot, be to galima lb įdomių žmonių sutikt. smile.gif

O man atrodo, zmogu pazinti galima tik ilgiau su juo pabendravus. Internete renkasi tokie patys zmones, kaip ir realiame gyvenime. Ir tarkim, kaip atskirti, kada, parke vedziojant suni sutiktas vyriskis nebus toks pats vejavaikis kaip ir ankstesnysis, sutiktas internete?smile.gif Juk davus telefono numeri sutiktam vyrui kur nors parke, sporto klube, kavinej ir t.t. dar nereiskia, kad jis paskambins ir jus busit drauge ilgai ir laimingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 27, 22:16)
Gerai gerai čia viskas. Bet piktos žinutės aš jam tikrai niekad niekad nerašiau. ohmy.gif  ohmy.gif  o kaip sugalvojot  blink.gif  doh.gif
ten tai gal turėjau galvoj vieną tokį kadrą, bet kad su juo net kalba nesirišo tik man jo specialybė labai patiko.  lotuliukas.gif
Man tai atrodo mažiau reikia stengtis. biggrin.gif Aš irgi galvojau išsiregistruot, labiau tikiu pažintim iš realybės, nes taip lengviau žmogų pažinti. Bet ot kartais užplaukia dūras pablūdyt ten padiskutuot, be to galima lb įdomių žmonių sutikt. smile.gif

Turbut neteisingai supratau, kai rasei, kad savo pozicija jam isdestei. biggrin.gif Na, kaip liaudis sako: Bus tu vyru, ne karo metas.
Esu istekejus uz uzsieniecio. Susipazinau realiai, tada dar tu pazinciu forumu nebuvo, arba as nezinojau. Jei dabar reiketu vyro ieskoti rinkciausi tik uzsienieti. Nes kiek pazystu merginu/moteru irgi nesiskundzia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 27, 21:40)
O man atrodo, zmogu pazinti galima tik ilgiau su juo pabendravus. Internete renkasi tokie patys zmones, kaip ir realiame gyvenime. Ir tarkim, kaip atskirti, kada, parke vedziojant suni sutiktas vyriskis nebus toks pats vejavaikis kaip ir ankstesnysis, sutiktas internete?smile.gif Juk davus telefono numeri sutiktam vyrui kur nors parke, sporto klube, kavinej ir t.t. dar nereiskia, kad jis paskambins ir jus busit drauge ilgai ir laimingai smile.gif

Sutinku. Bet aš turejau minty, kai su žmogum dažniau susitinki, kai turi kažkokių bendrų reikalų, kai gali pažinti jį kaip žmogų, ir gal tik tada pradedi žiūrėt kitom akim arba po truputį tos akys atsiveria. Nes yra tokių žmonių kuriuos sunku iš karto permatyt. Aš ir pati gan sunkiai pažįstama, daug kas sakę kad iš pradžių kitaip apie mane galvojo. Bet tema tikrai ne apie mane, čia tik pvz.
Atsakyti