Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(Kliamka @ 2011 11 27, 15:57)
Jam šviečiasi kad toks vyras moterims nereikalingas, tai man klaustukas ar čia jam depresija ar tik nenoras su manim bendraut. biggrin.gif doh.gif Čia jis per daug galvoja.

Oi, žinok, ne jis toks vienintelis. Daug kas taip galvoja dėl savo gyvenimo būdo. Na, šiaip ar taip, galima paklausti, kodėl jam taip šviečiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 27, 16:17)
Oi, žinok, ne jis toks vienintelis. Daug kas taip galvoja dėl savo gyvenimo būdo. Na, šiaip ar taip, galima paklausti, kodėl jam taip šviečiasi ax.gif

Va va, jam ir šviečiasi taip būtent dėl gyvenimo būdo, dėl to kaip jis turi gyventi ir negali to keisti, nebent labai nedaug. Nežinau kaip su tuo kovot. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 27, 16:42)
Va va, jam ir šviečiasi taip būtent dėl gyvenimo būdo, dėl to kaip jis turi gyventi ir negali to keisti, nebent labai nedaug. Nežinau kaip su tuo kovot. doh.gif  biggrin.gif

O dėl ko negali? Nes norint tai viskas galima smile.gif O jei noro nėra, tai jam ir padėt sunku... Tada jau nieko nebeprikovosit.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 27, 16:54)
O dėl ko negali? Nes norint tai viskas galima smile.gif O jei noro nėra, tai jam ir padėt sunku... Tada jau nieko nebeprikovosit.

Negali del darbo. Tai va aš ir sakau kad jei nori tai viskas imanoma, bet jei nenoresi tai nepriversiu. Pries kelis menesius to noro atrode pilna buvo o dbr kazkokia depesucha matyt uzpuole. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 27, 17:09)
Negali del darbo. Tai va aš ir sakau kad jei nori tai viskas imanoma, bet jei nenoresi tai nepriversiu. Pries kelis menesius to noro atrode pilna buvo o dbr kazkokia depesucha matyt uzpuole. doh.gif

Ech, jei tik šiaip jam čia užėjo, tai galima ir išlaukti smile.gif Bet jei ne, tai gali būti ir taip, jog santykiai niekur nevedantys.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 27, 16:09)

Ar cia tas pats, su kuriuo buvote pasimatyme ir apie kuri cia rasete?
Na, man atrodo, kad nelabai jis nori bendrauti su jumis unsure.gif Kai nebuna noro, tada atsiranda visokiausiu priezasciu, staiga daug darbo atsiranda ir t.t. O kai zmogus traukia, tai ir laiko atsiranda. Didzioji dauguma dirba ir buna uzsieme, taciau mylimam zmogui bent minutele laisva visada atsiras.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 27, 18:03)
Didzioji dauguma dirba ir buna uzsieme, taciau mylimam zmogui bent minutele laisva visada atsiras.

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 27, 18:03)
Ar cia tas pats, su kuriuo buvote pasimatyme ir apie kuri cia rasete?
Na, man atrodo, kad nelabai jis nori bendrauti su jumis unsure.gif Kai nebuna noro, tada atsiranda visokiausiu priezasciu, staiga daug darbo atsiranda ir t.t. O kai zmogus traukia, tai ir laiko atsiranda. Didzioji dauguma dirba ir buna uzsieme, taciau mylimam zmogui bent minutele laisva visada atsiras.

Tas. Tai visada yra du variantai. Tik įdomu kuris iš jų dbr yra tiesa. ax.gif
Aš tai tikrai nesu mylimas žmogus, bet turbūt kad nenori, bet dangstosi savo padėtimi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 27, 17:35)
Tas. Tai visada yra du variantai. Tik įdomu kuris iš jų dbr yra tiesa. ax.gif
Aš tai tikrai nesu mylimas žmogus, bet turbūt kad nenori, bet dangstosi savo padėtimi. smile.gif

O jus nenoretumet siek tiek pristabdyti bendravima? g.gif Truputi atsiriboti, ir pati pamastytumet, ir pasiziuretumet, kaip elgiasi vyriskis..Gal tada ir susideliotu viskas i savas vietas.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 27, 18:50)
O jus nenoretumet siek tiek pristabdyti bendravima? g.gif  Truputi atsiriboti, ir pati pamastytumet, ir pasiziuretumet, kaip elgiasi vyriskis..Gal tada ir susideliotu viskas i savas vietas.

Man atrodo, kad čia labai geras Pavasarinės žemuogės patarimas.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 27, 18:50)
O jus nenoretumet siek tiek pristabdyti bendravima? g.gif  Truputi atsiriboti, ir pati pamastytumet, ir pasiziuretumet, kaip elgiasi vyriskis..Gal tada ir susideliotu viskas i savas vietas.

Kad nėra ką stabdyt. biggrin.gif Ir taip retai pabendraujam.
Man ramu, aš savo poziciją išsakiau, dbr tegul jis apsisprendžia ko jis nori. Jei nenorės, nerašys. Ir viskas. Nebepriminsiu apie save. Bus kažkiek gaila jei taip viskas ir baigsis, bet tikrai ne tragedija. Nes gal ne viskas auksas, kas auksu žiba. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 27, 17:58)
Kad nėra ką stabdyt. biggrin.gif Ir taip retai pabendraujam.
Man ramu, aš savo poziciją išsakiau, dbr tegul jis apsisprendžia ko jis nori. Jei nenorės, nerašys. Ir viskas. Nebepriminsiu apie save. Bus kažkiek gaila jei taip viskas ir baigsis, bet tikrai ne tragedija. Nes gal ne viskas auksas, kas auksu žiba. mirksiukas.gif

tai va, sakot, ir dabar retai bendraujat...tai jei draugystes padzioje retai bendraujat, tai kada prasides intensyvesnis bendravimas...juk dazniausiai, butent, draugystes pradzioje ir buna daznas ir netgi labai daznas bendravimas. Nes juk taaaip norisi...smile.gif paskui jau siek tiek aprimstama:) gal ir banalu, bet bus tu vyru smile.gif
Atsakyti