Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(Lialondra @ 2011 11 24, 15:01)
O as pasidalinsiu savo patirtimi...

Heh, kaip į mane panašu bigsmile.gif
Tik aš nuskridau ne po metų, o vos po pusantro mėnesio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2011 11 25, 17:54)
Heh, kaip į mane panašu  bigsmile.gif
Tik aš nuskridau ne po metų, o vos po pusantro mėnesio  rolleyes.gif

Ir kaip viskas klostesi toliau ?
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2011 11 26, 00:34)
Ir kaip viskas klostesi toliau ?

Panašu, kad kitąmet vestuvės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2011 11 26, 00:39)
Panašu, kad kitąmet vestuvės  rolleyes.gif

Kaip miela 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va, ne visada internetines pazintys baigiasi nesekmingai, ir tikrai ne visada reikia bijoti internetiniu pasimatymu, kaip cia buvo rasoma. Atsargumas visada butinas, bet tikriausiai reikia kartais tiesiog pasitiketi zmogumi, jei jis bendrauja nuosirdziai ir atvirai. Merginu papasakotos ju pazinties istorijos internete mane nuteikia optimistiskai wink.gif ech...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 26, 12:10)
Na va, ne visada internetines pazintys baigiasi nesekmingai, ir tikrai ne visada reikia bijoti internetiniu pasimatymu, kaip cia buvo rasoma. Atsargumas visada butinas, bet tikriausiai reikia kartais tiesiog pasitiketi zmogumi, jei jis bendrauja nuosirdziai ir atvirai. Merginu papasakotos ju pazinties istorijos internete mane nuteikia optimistiskai wink.gif ech...smile.gif

Žinoma. Man patiko, kaip viena mergina rašė šioj temoj, kad internetas yra tik priemonė. Aš manau, jog kai kuriems žmonėms ji gali palengvinti susipažinimą su kitais ir duoti tikrai teigiamų rezultatų. O atsargumas visada būtinas. Kaip susipažinus internete nepuoli susitikti su vaikinu vidurnaktį, taip ir realybėj susipažinus per pirmą pasimatymą nevažiuoji „pasivažinėt“ smile.gif

Pavasarine zemuoge, o kaip tau sekasi su internetine simpatija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 26, 12:07)
Žinoma. Man patiko, kaip viena mergina rašė šioj temoj, kad internetas yra tik priemonė. Aš manau, jog kai kuriems žmonėms ji gali palengvinti susipažinimą su kitais ir duoti tikrai teigiamų rezultatų. O atsargumas visada būtinas. Kaip susipažinus internete nepuoli susitikti su vaikinu vidurnaktį, taip ir realybėj susipažinus per pirmą pasimatymą nevažiuoji „pasivažinėt“ smile.gif

Pavasarine zemuoge, o kaip tau sekasi su internetine simpatija? 4u.gif

Sekasi mums, bendraujam,planuojam smile.gif Ir labai labai laukiu griztancio i Lietuva, o tada viskas ir susidelios i vietas galutinai smile.gif Ir tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif Gal suveiks tas moteriskas sestasis pojutis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 26, 14:04)
Sekasi mums, bendraujam,planuojam smile.gif Ir labai labai laukiu griztancio i Lietuva, o tada viskas ir susidelios i vietas galutinai smile.gif Ir tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif Gal suveiks tas moteriskas sestasis pojutis wink.gif

Džiugu išties 4u.gif O kada turėtų grįžti? Turbūt per šventes jau pasimatysit.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 26, 13:16)
Džiugu išties 4u.gif O kada turėtų grįžti? Turbūt per šventes jau pasimatysit.

Jei viskas bus gerai, sausio menesi...Bet manau, gal ir gerai, turim dar menesi pabendravimui, dar labiau pazinimui, tad paskui tik beliks pereiti i kita etapa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 26, 13:07)
Žinoma. Man patiko, kaip viena mergina rašė šioj temoj, kad internetas yra tik priemonė.

Pritariu. Ir man neseniai tokia mintis protą nušvietė. Taigi ar čia esmė kaip žmogų surandi, ar geriau būna jei kokia tetulytė priperša savo kokį sūnėną, kurio negali atsikratyt, nes nežinosi kaip tetulytei į akis pažiūrėt. biggrin.gif na čia kažką sumąsčiau, bet anksčiau daugiau tų 'piršlybų' visokių būdavo, o žmonės aj nu gerai, tuokiames, paskui gyvenam dantis sukande, nes taip reikia. O dbr yra daugiau priemonių susipažinti. Kad ir internetas. Kuom jis blogesnis? Dbr gali su bet kuo susipažint jei tik abu nori. Pvz. išrašė baudą koks policininkas, susirandi facebooke. biggrin.gif Arba gydytojas, ar kasininkas ar dar kažkas. Aišku visur reikia galvą turėt. mirksiukas.gif
Aš šiandien jaučiu užsiroviau (čia ant to pačio). Parašiau laišką tokį gal ne visai gerą, nežinau, bet bus kaip bus, žiūrėsiu kokia bus reakcija. Nes nesuprantu ar man kžk tikėtis ar ne. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 27, 01:17)
Aš šiandien jaučiu užsiroviau (čia ant to pačio). Parašiau laišką tokį gal ne visai gerą, nežinau, bet bus kaip bus, žiūrėsiu kokia bus reakcija. Nes nesuprantu ar man kžk tikėtis ar ne. rolleyes.gif

Kol kas gali tiesiog mėgautis bendravimu. O kaip bus ateityje - laikas parodys.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 27, 02:47)
Kol kas gali tiesiog mėgautis bendravimu. O kaip bus ateityje - laikas parodys.

Mėgaučiausi dar ir kaip, ir jam taip sakau, kad nereik galvot kas bus jei bus. Ale kad tas bendravimas toks nelabai bendravimu pavadinamas. biggrin.gif Jam šviečiasi kad toks vyras moterims nereikalingas, tai man klaustukas ar čia jam depresija ar tik nenoras su manim bendraut. biggrin.gif doh.gif Čia jis per daug galvoja.
Atsakyti